-
December 2nd, 2012, 14:15
سرور مجازی برای دانلود و آپلود فایل
سلام خدمت دوستان،
یه سرور با پورت 1 گیگابیت و سرعت بالا برای دانلود و آپلود میخواستم که قیمت بسیار پایینی هم داشته باشه میزان هارد و رم (حداقل 256) هم اصلا برام مهم نیست. یک عدد فایل تورنت نیاز هست دانلود کنم نه بیشتر و میخوام سرعت تو دانلود این فایل خوب باشه چون واقعا از طریق هیچ کجا و هیچ فایل سروری من نتونستم این تورنت رو به لینک مستقیم تبدیل کنم. شاید علت گرفتن سرویس هم در درجه اول دانلود همین فایل روی سیستم باشه.
حتی اگه کسی هم بتونه یک روز یا حتی چند ساعت دمو به من بده تا بتونم این فایل رو بگیرم و بعد لینک مستقیمش کنم دیگه نیازی هم به خرید سرور ندارم.
منتظر پیشنهاداتتون هستم، ممنون...
ویرایش توسط INJ3CT8R : December 2nd, 2012 در ساعت 14:18
-
تعداد تشکر ها از INJ3CT8R به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2012 14:15
# ADS
-
December 2nd, 2012, 14:46
عضو دائم
پاسخ : سرور مجازی برای دانلود و آپلود فایل
اگه فقط یک فایل هست چرا درخواست نمیدین ما یا همکاران دانلود کنند و به شما لینک مستقیم بدهند؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2012, 14:53

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
اگه فقط یک فایل هست چرا درخواست نمیدین ما یا همکاران دانلود کنند و به شما لینک مستقیم بدهند؟
ممنون آخه اینجا جاش نبود که من لینک بدم ولی به هر حال اگه کسی امکانش رو داره از طریق پ.خ به من اطلاع بده واقعا ممنون میشم یه فایل تورنت هم بیشتر نیست با حجم 10 گیگ اگه کسی هزینه ای هم خواست در خدمتش هستم. فقط لینک دانلود فایل رو به من بده چون واقعا از طریق هیچ لیچر ایرانی من نتیجه نگرفتم و همیشه مثلا تا 95 درصد اینا میرفت و بعد سرورها فایل رو حذف میکردن شاید به این خاطر که سیدرها یه مقدار دچار مشکل هستن این بود که تصمیم گرفتم خودم با استفاده از یه وی پی اس دانلودش کنم.
-
تعداد تشکر ها از INJ3CT8R به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2012, 14:54
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از serverstar.ir به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2012, 18:18
-
تعداد تشکر ها از novintak2 به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2012, 20:56

نوشته اصلی توسط
INJ3CT8R
سلام خدمت دوستان،
یه سرور با پورت 1 گیگابیت و سرعت بالا برای دانلود و آپلود میخواستم که قیمت بسیار پایینی هم داشته باشه میزان هارد و رم (حداقل 256) هم اصلا برام مهم نیست. یک عدد فایل تورنت نیاز هست دانلود کنم نه بیشتر و میخوام سرعت تو دانلود این فایل خوب باشه چون واقعا از طریق هیچ کجا و هیچ فایل سروری من نتونستم این تورنت رو به لینک مستقیم تبدیل کنم. شاید علت گرفتن سرویس هم در درجه اول دانلود همین فایل روی سیستم باشه.
حتی اگه کسی هم بتونه یک روز یا حتی چند ساعت دمو به من بده تا بتونم این فایل رو بگیرم و بعد لینک مستقیمش کنم دیگه نیازی هم به خرید سرور ندارم.
منتظر پیشنهاداتتون هستم، ممنون...
ماهانه 24000 تومان
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی :
saraco@att.net
-
تعداد تشکر ها از AlborzVPS به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2012, 21:13
عضو جدید
با سلام
به ایدی یاهو پی ام بدید انجام میشه
بیش از یک دهه نمایندگی دیتاسنتر سینگل هاپ (iNap)
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت
( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
-
تعداد تشکر ها از novinline به دلیل پست مفید