-
December 30th, 2009, 23:49
atack و down شدن
با سلام خدمت دوستان عزیز من یک مشکل واسم پیش اومده . من از یک بنده خدایی vps گرفتم . اینا 5 روز data center قطع بود بعد این مدت اومدن میگن که
DownTime سرور به خاطر شما و یک vps دیگه که اتک می کردین و network دیتا سنتر به هم ریخته شده بوده
برای من خیلی جالبه این حرف . یعنی واقعا این کار شدنی هست ؟ اگه این جوری هست که آدم میاد با یک مبلغ کم از هر data center یک vps میگیره و خرابکاری میکنه ؟ اصلا من هم خودم از این مبحث atack چیزی سر در نمیارم
الانم باز هم datacenter قطع شده .حتما باز هم کار ما هست 
خدایش خیلی واسم جالبه .
-
-
December 30th, 2009 23:49
# ADS
-
December 30th, 2009, 23:56
پاسخ : atack و down شدن
-
-
December 31st, 2009, 00:02
آقا اسمش رو نمیدونم . اما واسم خیلی این مسئله حیاتی شده . چون فکر میکنم زیاد جور در نمیاد
-
-
December 31st, 2009, 00:11
عضو دائم
چه دیتاسنتر با حالی
-
-
December 31st, 2009, 00:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
farzadsh
آقا اسمش رو نمیدونم . اما واسم خیلی این مسئله حیاتی شده . چون فکر میکنم زیاد جور در نمیاد
IP سرور و یا vps رو بگو حداقل
-
-
December 31st, 2009, 06:56
-
-
December 31st, 2009, 11:53
عضو انجمن
دیتاسنتر BurstNet
جریان از این قرار بوده که از آی پی ایشان به بیشتر از 10 شبکه مختلف حمله شده.
روال کار به این صورت بوده که همیشه از قبل اطلاع میدن و 24 ساعت زمان برای رفع مشکل.
اما در مورد ایشون به دلیل تعداد زیاد شکایت ها از آیپی و ادامه حمله ها، دیتاسنتر سرور رو ساسپند میکنه.
سرور بعد از پرداخت جریمه بالا میاد اما 5 روزی که این آقا میگه به خاطر ساسپند بودن وی پی اس ایشان هست نه داون بودن سرور.
-
-
December 31st, 2009, 14:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
veria
دیتاسنتر burstnet
جریان از این قرار بوده که از آی پی ایشان به بیشتر از 10 شبکه مختلف حمله شده.
روال کار به این صورت بوده که همیشه از قبل اطلاع میدن و 24 ساعت زمان برای رفع مشکل.
اما در مورد ایشون به دلیل تعداد زیاد شکایت ها از آیپی و ادامه حمله ها، دیتاسنتر سرور رو ساسپند میکنه.
سرور بعد از پرداخت جریمه بالا میاد اما 5 روزی که این آقا میگه به خاطر ساسپند بودن وی پی اس ایشان هست نه داون بودن سرور.
آمریکایی ها خیلی شدید برخورد می کنند.
اگر ابن طور که شما می فرمایید باشه که همه چیز حله و مشکلی نیست
-
تعداد تشکر ها از Techno Pars به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2009, 14:29
با سلام خدمت دوستان عزیز و ممنون از راهنمایی که کریدن .
من منتظر هستم تا log بیاد و ببینم مشکل از کجا بوده . من خودم این کار رو نکردم
و نمی دونم آیا سیستم من هک شده بوده که پسورد رو زدن و یا یک باگی با چیزی توی vps بوده ( firewall خاموش بوده ) که این اتفاق افتاده
-