با سلام
بنده نه فروشنده هاست هستم نه درو رو بره فروش هاست خواهیم رفت
2 گزینه خدمتتون عرض میکنم خواهشا" توجه کنید
1.شما الان از HOstdl میخواید نقل مکان کنید به دلایلی که کاری باهاش نداریم ولی بهتون اطمینان میدم بازم برای همچین سایت هایی بخواید هاست اشتراکی بگیرید مجبور به انتقال مجدد هستید چون تا حدودی هر هاستیگی حاضر به ارائه خدمات به شما هست یا اینکه قیمت بسیار بالایی ازتون بگیره . پس اگه دنبال یه هاست اشتراکی با قسمت متوسط به پایین هستید همین جا بهتون قول میدم که در 1-2 ماه اخیر بازم تاپیکی واسه انتقال مجدد ازتون خوام دید
2.بنده نمیخوام نه هزینه بسیار زیادی رو بهتون وارد کنم نه اینکه مشکلاتی مثل انتقال و جابجایی همیشگی رو براتون داشته باشه بهتره از یکی از فروشنده های معتبر سرورمجازی لینوکس گرفته درسته که مقداری هزینه هاتون بالا میره ولی مطمئن باشید برای سایت شما یا سرور مجازی یا حتی سرور اختصاصی جوابگو هست پس برای اینکه همیشه در حال انتقال نباشید سعی کنید یک سرور مجازی بگیرید
البته اگه دنبال همون قیمت Hostdl باشید به هیچ وجه بهش نخواهید رسید از اون فکر بیاید بیرون که یه هاست یا سرور مجازی با همون قیمت گیرتون بیاد با همون کیفیت کمی هزینه هاتون بالا خواهد رفت ولی خوب ارزششو داره
ولی اگه بازم اسرار دارید که هاست اشتراکی استفاده کنید بنده سایت های زیر رو بهتون پیشنهاد میکنم
http://mizbansite.com/
IRHostCo - پشتیبانی
رسانگار - راهکارهای مدیریت روابط سازمانی
موفق باشید