فعلا که گذاشته بره .
میهن دانلود و اسان دانلود منتقل شدن کامل![]()
گروه میزبانی پشتیبان تو مشتریانش اسم میهن دانلود هست آیا تازه انتقال دادن ؟ اگر آره ما هم ببریم رو پشتیبان .
البته نظریه منم اینه که هاست دی ال میخوام سایت های خرده ریزه رو دیگه میزبانی نکنه و کمی خرجش پایین بیاد فقط به سایتهای بزرگ برسه که پول خوبم میدن اینجوری دیگه نه لازمه زیادی برا سرور هاشون هزینه کنن و نه لازمه مدام پاسخگوی مشتریانی باشن که حتی برای آپلود یه فایل هم تیکت میزنن .
اما اگر میهن دانلود انتقال داده باشه و حقیقت باشه انتقال میهن دانلود نشریم به فنا میره .
خب فکر نکم این بحثم تمومش کنیم خیلی خوبه یه تاپیک معمولی نباید 7 صفحه بیاد بالا
من که فکر میکنم جایگزین خوب زیاد هست.
تو 5 شرکت برتر ایران می تونید سرور جایگزین خوب رو پیدا کنید.
فقط یکم دقت می خواهد.
با تشکر
من با خیلی از سرویس دهنده های بزرگ و قدیمی کار کردم .
با اطمینان میگم بهترین سرویس و پشتیبانی رو فقط هاست دی ال میداد !
حالا هی بیاید بگید انحصاری بود و شرکت هاست خوب زیاده !!!
من که نتونستم سرویس دهنده خوب واسه سایتم پیدا کنم و الان دام توی سایت های خارجی میگردم و مذاکره میکنم .
شاید هم وی پی اس بگیرم !
با سلام خدمت تمامی دوستان
احساس کردم داره به بسیاری از ما توهین میشه گفتم این تاپیک رو ایجاد کنم
ببینید دوستان عزیز در ایران چندین مدل سایت وجود دارد و چندین سلیقه و طبیعتاً هاستینگ های بسیاری نیز در این کشور فعال هستند که برخی بزرگ و برخی هم کوچک هستند.
در طی این افزایش ارز خیلی از هاستینگها متاسفانه با شکست روبرو شدند و یا با نام جدید و به صورتی ریسلری وارد این بازار شدند.این یه توضیح کوتاهی بود
در مورد روند فعالیت ها
هاستینگها دسته بندی میشوند
- برخی از هاستینگها علاقه دارند با مشتریان شرکتی و ورزشی و شخصی کار کنند(این نوع شرکتها به ثبات اهمیت میدهند این شرکتها رفتن لود سی پی یو از 1 به 2 فاجعه محسوب میشود و سریعاً در صدد بررسی این افزایش لود هستند با وجود اینکه در یک سرور 8 هسته ای لود سرور تا سقف 8 بدون کاهش سرعت بارگذاری سایتهاست اما این دسته از افراد علاقه دارند در کمترین حالت باقی بمانند)این افراد دوست دارند باقی بمانند و همیشه بهترین کیفیت را ارائه کنند و حتی در یک سروری که با ترفندهای مختلف توسط شرکتهای دیگر تا 500 سایت نگه داری میشود فقط 300 سایت نگه دارند و یا ار لایسنس های 8 هسته ای لایت اسپید و سیستم های کش و ... استفاده کنند تا بهترین بازده را داشته باشند.این افراد ماندگار هستند شاید به کندی پیشرفت کنند اما هرگز تاپیکی از کلاه برداری، خرابی و ... از این شرکتها نخواهید دید
- دسته ی دوم که ریسک پذیرترند سعی میکنند با میزبانی سایتهای بزرگ (بهترین نوع تبلیغ) به سرعت پیشرفت کنند و درآمد داشته باشند.این افراد به این کار به عنوان منبع درآمد نگاه میکنند و فقط و فقط در جهت سود بیشتر تلاش میکنند.این افراد دردسر زیادی دارند از سرور های گرانقیمت تا ساپورت وبمستران بسیار حساس (به دلیل زحمات زیاد سایت)این افراد به شدت پیشرفت میکنند اما امکان ماندگاری آنها واقعا درصدی به شانس و قدرت انها بستگی دارد که چون اکثراً مجبورند به صورت شراکتی در شرکت کار کنند احتمال هر پیشامدی در آنها دور از انتظار نیست
- دسته ی سوم شرکتهایی هستند که به دنبال میزبانی سایتهای دولتی و سازمان ها و نهادهای دولتی هستند در این حالت کمترین ریسک، کمترین استرس و ... وجود دارد حتی اگر وبسایت اداره ای از ساعت 3 تا 7 صبح فردا دان باشد امکان دارد کسی از پرسنل اداره یا سازمان دولتی حتی متوجه این دان نشوند پس پشتیبانی از این سایتها بسیار آسان می باشد
در مورد مشکل شما دوستان باید بگیم در ایران فقط یک سایت عضو دسته ی دوم بود و اکثر هاستینگها در دسته ی یک و سه هستند(البته منظورم معتبر هاست چون برخی از شرکتها برای تفریح یا گذران زمان تعطیلات به این بازار وارد میشوند و بسیار سریع هم میروند)
هاست دی ال تنها شرکتیست که در دسته ی دو بود ولی نمیتوان آن را تنها شرکت معتبر نامید
این تعریف و صحبت کاملا اشتباه هست و باید این طرز فکر اصلاح شود.یک پزشک خوب شاید نتواند مسئله ی ریاضی سخت را حل کند آیا باید علم پزشکی وی را زیر سوال ببریم؟
هاست دی ال تمام ذهن خود را بر روی سیستم های کش و بهینه سازی mysql گذاشت تا بتواند با تغییراتی (که از بررسی برخی مشتریان که پیش ما نقل مکان کرده بودند)که در این سیستم ها داده وبسایتهای بزرگ را با قیمتهای ارزان میزبانی کند
در مورد میزبانی شما
باز هاستینگها چند دسته میشوند
- برخی از آنها از میزبانی سایتهایی چون شما میترسند(مورد اول چون دوست ندارند به خاطر ماهی 15 تومان اعتبار خود را به دلیل کندی سرور از دست دهند)
- برخی از آنها هم اعتقاد دارند هر کاری کنند باز با برگشتن هاست دی ال مشتری حتی اگر راضی هم باشد به هاست دی ال باز میگردد و فقط زحماتیست که به هدر میرود.
به هر حال دوستان بهتره به کسی توهین نکنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)