با سلام خدمت دوستان و اعضای فعال وب هاستینگ تالک
من شنیدم میشه با vmware میشه نمایندگی داد
دوستا فایل آموزشی چیزی دارن؟
با سلام خدمت دوستان و اعضای فعال وب هاستینگ تالک
من شنیدم میشه با vmware میشه نمایندگی داد
دوستا فایل آموزشی چیزی دارن؟
وب سایت تفریحی جوک کده | سیستم نوین افزایش بازدید سایت|اپلود سنتر با قدرت دانلود 70 mg
ID YAHOO: tak_7pn
تا اونجا که میدونم
میشه سطح دسترسی داد
ولی اینکه بش رم اختصاص بدی یا محدود باشه تو ساخت سرور مجازی راهی سراغ ندارم
یعنی میشه واسش تعریف کرد که چند آی پی بتونه استفاده کنه و چند گیگ رم؟ و چند گیگ هارد؟
وب سایت تفریحی جوک کده | سیستم نوین افزایش بازدید سایت|اپلود سنتر با قدرت دانلود 70 mg
نه دیگه نمیشه
فقط میشه گفت به چه قسمتهایی دسترسی داشته باشه به چه قسمتی نداشته باشه
همین
با کدوم مجازی ساز میشه این کارو کرد
من چیزی سراغ ندارم
راه حلی نمیشناسم
اساتید راهنمایی کنن
Xen!!!
SolusVM Virtual Server Control Panel
از زن باید استفاده کنید!
سلام
میشه این کارو کرد و روبینا سرور هم از معدود کسایی بود که این کارو کرد یه مدت به عنوان تست هنوزم تاپیکش در انجمن هست. کلی باهاش ور رفتیم که پیدا شد و کلی کار انجام شد روش. میشه گفت شاید یک ماه درگیرش بودیم همش تست میکردیم.
نکته ای که هست اینه که نماینده به ایزو دسترسی کامل نداره اگر رو یه هارد باشه کل سرور ولی هارد جدا چرا.
شبه سرور روبینا سرور.
پیشنهاد میکنم دنبالش نباشید خوب جواب نمیده.
نکته : هم رم میشه اختصاصی کرد برای نماینده هم پردازنده
فقط نماینده خیلی راحت با دانش ضعیفی که داره میتونه هارد را به پائین بکشه مگر هارد جدا بدید که ارزش نداره مشکلات دیگه ایجاد میکنه.
کسی نگذارید روی سرورتون بیاد خودش کانفیگ بکنه.
ارادتمند سجادیه
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
همه چیز با وی ام ویر میشه اما ما نتوانستیم هارد رو محدود کنیم متاسفانه
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)