-
December 1st, 2012, 19:31
عضو دائم
پاسخ : سوالی بسار مبتدی. کمک

نوشته اصلی توسط
Shift
سایتی که من میخوام راه بندازم فقط یک صفحه داره. براتون نمونه سایت رو پی ام میکنم. فقط یک صفحه شخصی. خب من میخوام از جایی دامنه بگیرم که پنل دایرکت آی بهم بده. (اصلا نمیدونم چی هست، فقط شنیدم خوبه) یکی میگه خودت ثبت نام کن توی سایت و پولش رو ما با پی پل میدیم. خلاصه من هم شنیدم ریسلرکلوب هم خوبه. (من هیچی سردر نمیارم ازینایی که میگم)
الان چجوری و از کجا دامنه رو بگیرم که پنل دایرکت آی بهم بده که تمام مالکیت و تنظیماتش دست خودم باشه. حتی تمدید و انتقال و ...
دایرکتی و ریسلرکلوب یکی هستند. ما و اکثر دیگر همکاران اینجا به شما از همین جا دامین ثبت می کنیم و پنل کامل آن را در اختیار شما می گذاریم. همه کنترل تمدید و تنظیم و ... هم دست خودتون خواهد بود در سال آینده باز برای پرداخت در خدمت شما خواهیم بود.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2012 19:31
# ADS
-
December 1st, 2012, 20:07
یعنی از توی پنل خودم پرداخت رو انجام میدین؟ یعنی سال آینده اگر دسترسی ب شما نداشتم، خودم میتونم تمدید کنم؟
-
-
December 1st, 2012, 20:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Shift
یعنی از توی پنل خودم پرداخت رو انجام میدین؟ یعنی سال آینده اگر دسترسی ب شما نداشتم، خودم میتونم تمدید کنم؟
ریسلرکلوب به کسی پنل تکی مستقیم نمیده. ریسلر میده که اگر بخواهید 100% برای خودتون باشه باید 99 دلار شارژ اولیه کنید و بعد می توانید به همین مبلغ دامنه ثبت کنید.
اما اگر بخواهید یک دامنه ثبت کنید باید با یکی که نماینده هست همکاری کنید و پنل دامین شما می شود زیرمجموعه آن نماینده. شما اطلاعات پنل را دارید و سال بعد اگر ما هم نبودیم می توانید دامین را به زیرمجموعه یک نماینده دیگر انتقال دهید تا براتون پرداخت انجام بدهند.
یا می تونید در آینده نزدیک باز 99 دلار بدهید و پنل مستقل خود را بگیرید و دامنه خود را نیز به آن منتقل نمایید.
-
-
December 1st, 2012, 20:31
عضو انجمن
سلام
شما اول با اطلاعات دامینی که دادند و با آدرس ورود و یوزر و پسوردی که دادن وارد پنل می شید در قسمت dns باید dns یی را بنویسید که در ایمیل دریافت کرده اید.که بعد از ثبت شدن ممکن است تا 72 ساعت طول بکشد تا انجام شود.بعد بسته به اینکه هاست سی پنل گرفتید یا دایرکت ادمین آدرس ورود فرق می کند.برای سی پنل به این شکل معمولا هست که جلوی آدرس ip که دادند اول یک : می گذارید بعد می نویسید 2082 تا صفحه لوگین بیاید.برای دایرکت ادمین بعد از نوشتن ip جلوی آن : گذاشته بع دمی نویسید 2222 و اینتر می زنید.صفحه لوگین باز می شود.با مشخصات ایمیل هاست وارد می شوید.بعد می مونه نحوه نصب یک سیستم مثل ورد پرس که دوستان لینک آموزش گذاشتند
برای ثبت دامین به سایتی که ازش هاست می گیرید می توانید پول بدهید خودشان براتون ثبت می کنند.که به نظر من این روش برای شما بهتر هست
ویرایش توسط sardarn : December 6th, 2012 در ساعت 10:55
-
تعداد تشکر ها از sardarn به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2012, 20:34
عذر خواهم که اینقدر سوال میکنم.
من این برام مهم هست که حق امتیاز دامنه همیشه و صرفنظر از شرکت ها، دست خودم باشه. یعنی حق امتیاز 100 درصد. تنظیمات قفل کردن دامین و کد انتقال و دی ان اس های دامین میخوام دست خودم باشه.
این کار برای شما عملی هست؟
-
-
December 1st, 2012, 20:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Shift
عذر خواهم که اینقدر سوال میکنم.
من این برام مهم هست که حق امتیاز دامنه همیشه و صرفنظر از شرکت ها، دست خودم باشه. یعنی حق امتیاز 100 درصد. تنظیمات قفل کردن دامین و کد انتقال و دی ان اس های دامین میخوام دست خودم باشه.
این کار برای شما عملی هست؟
برای شما بهترین گزینه دامنه ir هست که کاملا متعلق به خودتان می شود و امکان هک و غیره هم نخواهد داشت. اما برای دامنه های بین المللی بالاخره باید زیرمجموعه یکی بشوید که کنترل دامین را دارد و به آن اطمینان کنید.
-
-
December 1st, 2012, 20:42
عضو انجمن
بله ir بهتر هست.در ضمن هر جا می خواهید ثبت کنید چه ir چه غیر ir با فروشنده صحبت کنید که دست خودتون هست یا نه
-
تعداد تشکر ها از sardarn به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2012, 21:42
متاسفانه دات کام میخوام. من فقط میخوام خودم بتونم تمدیدش کنم با پی پال مثلا. و نیازی ب شرکتی چیزی نباشه. منظورم فقط دامنه هست نه هاست.
-
-
December 1st, 2012, 22:27
عضو انجمن
قدم بعد اینه که ازش استفاده کنید
باید یه سیستم مدیریت محتوا نصب کنید که یکی از اون ها و ساده ترین و راحت ترین وردپرس هست
و بعد مشغول به تغییرات برای زیبا سازی اون بشوید
پیروز باشید
-
-
December 2nd, 2012, 13:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Shift
متاسفانه دات کام میخوام. من فقط میخوام خودم بتونم تمدیدش کنم با پی پال مثلا. و نیازی ب شرکتی چیزی نباشه. منظورم فقط دامنه هست نه هاست.
شما اگر paypal داری همین الان مستقیم از یک خارجی دامنه را بگیر مثلا onlinenic.com
-