من که از کلوپ خوشم نمیاد اصلا دنبالشم نرفتم. یه بارم یکی از یوزراشو هک کردم فقط رفتم قسمت "فریاد بزن" آدرس سایتمو نوشتمنه پسوردشو عوض کردم نه دعوت نامه واسه خودم فرستادم. فیلتر هم شد شد
![]()
من که از کلوپ خوشم نمیاد اصلا دنبالشم نرفتم. یه بارم یکی از یوزراشو هک کردم فقط رفتم قسمت "فریاد بزن" آدرس سایتمو نوشتمنه پسوردشو عوض کردم نه دعوت نامه واسه خودم فرستادم. فیلتر هم شد شد
![]()
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
I6 هم شده ولی اصلا ربطی نداره ، کلا همشون ربطی ندارن ، اون جزئیات محرمانه و رمزگشایی ازفیلترینگ هم سر کاریه
ف*ی*ل*ت*ر شدنش که تازگی نداره !
اما دستگیری نمیدونم
دستگیری نبوده،احضاری بوده که هنوز ولش نکردند !
خوب این یعنی اینکه گرفتنش دیگه..داره بازجویی میشه..مشکلی نیست کم کم یکی یکی ما رو هم میبرند همونجا احضاریه!
کامبیز جان انزلیچی باشی همه چیز و همه کار ازت بر میادجریان چیه ؟ انزلی که نمی شه دانلودر بازی در اوردتا 10 گیگ تحویل دو روزه بالای 10 گیگ میدیم آشنامون اسپید ماهواره ای
![]()
بیان بهشون دامنه cliib.com بدم فعالیتشون رو ادامه بدن
از دوستان اگه کسی باهاشون آشنایی داره به گوششون برسونه![]()
در چند مورد که اطلاع دارم Cloob با اون سازمانهای مربوطه ارتباط داشته .. بعضی اکانتها را بسته ، IP بعضی ها رو هم در اختیار سازمان مربوطه قرار میدادند .. آخرش ام که بعد از این همه سواری دادن کارشون به اینجا کشید ..
البته من از این خبر ناراحت شدم ..
هر سایتی که تو ایران میاد بالا همه ازش بدشون میاد![]()
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)