در صورتی که به بند 5 شرایط افتتاح حساب مندرج در پست اول این تاپیک که به عنوان توافقنامه عملکرد اینجانب از ابتدا به مشتری ارائه شده است مراجعه نمایید ، به این صورت درج شده است:
از تاریخ ایجاد این تاپیک ، من 10 ها اشتراک پی پال برای دوستان ایجاد کرده ام که تنها 2 عدد از آنها به دلیل اشتباه شخص مالکین آن ، محدود شده است. اگر لازم است ، موارد اشتباه های شخصی شما دو کاربر را نیز اعلام کنم؟5) موارد فوق به صورت کامل تحویل متقاضی میگردد. در صورتی که پس ار تاریخ تحویل هرگونه مشکلی برای حساب PayPal متقاضی به وجود بیاید ، مسئولیتی به گردن اینجانب نبوده و خود کاربر پاسخگو خواهد بود.
حالا من اگر به شما قول مدارک تاییدیه داده ام ، کاری افزون بر توافقنامه انجام داده ام. لطفاً متوجه این موضوع باشید و دست از اغتشاش در تاپیک اینجانب بردارید!
به جهت آنکه مورد فوق ، افزون بر توافق نامه و بنا به علاقه شخصی اینجانب به جهت حل مشکل شما دو کاربر به شما وعده داده شده است ، لذا هر زمان که صلاح بدانم و وقت کافی داشته باشم ، مدارک را ارائه خواهم کرد.
همین جا به کلیه کاربران متقاضی اعلام مینمایم ، پیش از سفارش این بسته خدماتی ، ابتدا توافقنامه مندرج در پست اول این تاپیک را به دقت مطالعه نمایید ، تا پس از آن سوء تفاهمی در کیفیت و کمیت ارائه خدمات به وجود نیاید.
موفق باشید.