در صورتی که به بند 5 شرایط افتتاح حساب مندرج در پست اول این تاپیک که به عنوان توافقنامه عملکرد اینجانب از ابتدا به مشتری ارائه شده است مراجعه نمایید ، به این صورت درج شده است:

5) موارد فوق به صورت کامل تحویل متقاضی میگردد. در صورتی که پس ار تاریخ تحویل هرگونه مشکلی برای حساب PayPal متقاضی به وجود بیاید ، مسئولیتی به گردن اینجانب نبوده و خود کاربر پاسخگو خواهد بود.
از تاریخ ایجاد این تاپیک ، من 10 ها اشتراک پی پال برای دوستان ایجاد کرده ام که تنها 2 عدد از آنها به دلیل اشتباه شخص مالکین آن ، محدود شده است. اگر لازم است ، موارد اشتباه های شخصی شما دو کاربر را نیز اعلام کنم؟

حالا من اگر به شما قول مدارک تاییدیه داده ام ، کاری افزون بر توافقنامه انجام داده ام. لطفاً متوجه این موضوع باشید و دست از اغتشاش در تاپیک اینجانب بردارید!

به جهت آنکه مورد فوق ، افزون بر توافق نامه و بنا به علاقه شخصی اینجانب به جهت حل مشکل شما دو کاربر به شما وعده داده شده است ، لذا هر زمان که صلاح بدانم و وقت کافی داشته باشم ، مدارک را ارائه خواهم کرد.

همین جا به کلیه کاربران متقاضی اعلام مینمایم ، پیش از سفارش این بسته خدماتی ، ابتدا توافقنامه مندرج در پست اول این تاپیک را به دقت مطالعه نمایید ، تا پس از آن سوء تفاهمی در کیفیت و کمیت ارائه خدمات به وجود نیاید.

موفق باشید.