سلام . بنده در حال حاضر یک سرور مجازی 250 گیگ دارم بکاپ ماهی 50 میدم . یک وی پی اس ویندوز برای دانلود 300 گیگی دارم ماهی 80 میدم و هاست سایتم رو که از هاست دی ال داشتم ماهی 40 میدادم .
حالا هاست دی ال دیگه سرویس نمیده . می خوام برای کاهش دردسر یک سرور اختصاصی بگیرم .
حالا شما چی پیشنهاد میکنید که قیمت نهایی زیر 200 باشه و سرور اختصاصی مناسبی بشه و کانفیگش هم مناسب شرایط ما.
در ضمن من میخوام سرور اختصاصی رو دو قسمت کنم . یکی لینوکس و یکی ویندوز . برای سایت لینوکس و برای دانلود ویندوز نصب کنم.
وضعیت سایت ها هم به این ترتیبه :
سایت 1 : تعداد انلاین ها ماکزیمم 100 - تعداد بازدید در روز 20.000 و تعداد بازدید کننده 6000 - سیستم وردپرس
سایت 2 : تعداد انلاین ها ماکزیمم 50 - تعداد بازدید در روز 5000 و تعداد بازدید کننده 2500 - سیستم وردپرس
انجمن ipb : تعداد آنلاین ها ماکزیمم 20
پهنای باند مصرقی سایت ها در حدود 100 گیگابایت و پهنای باند مصرفی سرویس دانلود در حدود 15 تا 20 ترا بایت
حجم فایل های سایت 1 گیگ و حجم فایل های دانلود در حدود 200 گیگ
با این وجود چه سرویسی پیشنهاد میکنید ؟ (هاست اشتراکی - وی پی اس - اختصاصی یا تلفیقی از هر کدوم )
سایت ها به چه سرویسی با چه مشخصاتی نیاز داره (رم و سی پی یو )
اگر آفر مناسبی دارید و سابقه میزبانی از وب سایت های پر بازدید رو دارید ممنون میشم عنوان بفرمایید . . .