دوستان چیزیه که پیش اومده و همه ما رو ناراحت کرده حالا به دنبال جایگزین مناسب هستیم آیا نت افزار جایگزین مناسبیه ؟ البته فعلا مشکل بازدید بالا نیست مشکل امنیت و آپتایمه . آیا قابل اعتماد هستن ؟
دوستان چیزیه که پیش اومده و همه ما رو ناراحت کرده حالا به دنبال جایگزین مناسب هستیم آیا نت افزار جایگزین مناسبیه ؟ البته فعلا مشکل بازدید بالا نیست مشکل امنیت و آپتایمه . آیا قابل اعتماد هستن ؟
نت افزار فعلا سایت نمیگیره . و فقط داخل ایران ساپورت میکنه
من که دیروز پرسیدم اینو گفتن حالا امروز و نمیدوم .
با سلام خدمت همه دوستان
در حال حاضر با توجه به سایتهای موجود و اعتبار کاری و رضایت نسبی که از سرور پارس دیدم از این شرکت هاست پرترافیک گرفتم امیدوارم که پشتیبانی و سرویسشون خوب باشه ، در حال حاضر هزینه زیاد مهم نیست ، مهم پیدا کردن شرکتی با قابلیت پشتیبانی خوب هست.
دوستان اگر راجبه این شرکت و کیفیت کارشون مورد خاصی سراغ دارند بیان کنند که مطمئن انتقال بدیم
سرور پارس،هاست پرترافیک،هاست پرترافیک لینوکس،هاست دانلود
من هم روی این دو دل هستم..چون انتقاد هم زیاد داره
جالبی این هست
در صفحه ای که نمونه سایت پربازدید مثال زدند
اکثرا روی "پارس سرور" نیستند!!
قسمت پربازدیدها رو ببنید
لیست مشتریان سرور پارس
سلام نمیخوام دلسردت کنم ولی در مورد سرور پارس یکم سرچ کن داخل سایت http://www.webhostingtalk.ir/f118/61735/
بله درست می فرمایید دوست من همه این موارد رو دیدم و تاپیکهایی که در مورد این شرکت بود دیدم
تقریبا تا یک ماه پیش از میهن وب هاست داشتم که به دلیل دان شدنهای متوالی و افت سرعت در اوج بازدید به هاست دی ال که بهترین گزینه بود رفتم ، حالا که اینا هم اینجوری شده
تا حالا هم جایی ندیدم کسی پیشنهاد بهتری کرده باشه اکثرا جاهایی رو معرفی می کنند که الکسای بالای یک میلیون دارند و یک ساله هستند.
سرور MySQL سایت من در هاست دی ال از صبح دان شده
اين بنده خدا ، راست ميگه
درضمن ، اين تخريب نيست ، جلوگيری از خطری است که متوجه دوستان است. و آن خطر: به باد رفتن هزينه ها و حتی امکان شکست يک کسب و کار نونحال است.
اين آگاه سازی است. رسالت اصلی انجمن ها هم همين است.
البته ، طوری نشه که به دروغ و از روی دشمنی ، کسی را خرد کنيم.
ویرایش توسط itmseven_gmail_com : December 1st, 2012 در ساعت 13:55
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)