-
November 30th, 2012, 20:02
پاسخ : پایان فعالیت HostDL
یکی از نزدیکان ما که خیلی هم تو کار تجارت موفقه (ربطی به هاستو اصلا اینترنت نداره کارش) همیشه یه نصیحت ب من میکنه
تو ایران توی هر کاری هستی اسم در نکن ، اسمت و سر زبونا ننداز آرومو بی صدا کار کن
این که گفتم اونی که باید میگرفت گرفت اونیم که نگرفت ولش کن
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2012 20:02
# ADS
-
November 30th, 2012, 20:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
یکی از نزدیکان ما که خیلی هم تو کار تجارت موفقه (ربطی به هاستو اصلا اینترنت نداره کارش) همیشه یه نصیحت ب من میکنه
تو ایران توی هر کاری هستی اسم در نکن ، اسمت و سر زبونا ننداز آرومو بی صدا کار کن
این که گفتم اونی که باید میگرفت گرفت اونیم که نگرفت ولش کن

اگه اونطوری کار کنی، بعدا بین مردم ایران این جمله شایع می شه
از آن نترس كه های و هوی دارد از آن بترس كه سر به زیر دارد 
پ.ن: شوخی
-
-
November 30th, 2012, 20:31

نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
اگه اونطوری کار کنی، بعدا بین مردم ایران این جمله شایع می شه
از آن نترس كه های و هوی دارد از آن بترس كه سر به زیر دارد
پ.ن: شوخی 
مردم هرچی دوست دارن بگن مهم اینه که تو به هدفت برسی و مثه هاست دی ال ...
برام جالبه که همچین سایتایی سرور اختصاصی ندارن میهن دانلود که اصلا با میهن وب هاست یکیه چطوره که به خودشونم اطمینان ندارن یعنی :-/
-
-
November 30th, 2012, 21:03
اینو هاست دی ال زده
پ.ن مهم: به هیچ عنوان فشاری از هیچ شخص یا نهادی در این تصمیمگیری تأثیری نداشته و کلیه شایعات در این مورد تکذیب میشود
داره پستامونو میخونه ! :دی
سلام هاست دی ال !
-
تعداد تشکر ها ازprinco به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2012, 21:14
عضو انجمن
تمووم شد رفت دیگه. ما هم رفتیم هاست جدید انتقال هم دادیم. فقط باید امیدوار بود که بقیه این کار رو با مدیر سایتها نکنند.
-
تعداد تشکر ها از MUV به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2012, 22:58
عضو انجمن
دوستان عزیزان هاست دی الی بیان پیشه من یک ماه تست بهشون میدم دوست داشتن ماهه بعد تمدید کنند
ادرس
هاست رایگان مستر میزبان
ای دی
mirhendi123
اینجا همه اسپم دادند که اینم روش
-
-
December 1st, 2012, 01:17
عضو انجمن
با عرض سلام و وقت بخیر
نظر خاصی ندارم حول عنوان تاپیک , به قول گفتنی گفتنی ها رو دوستان گرامی گفتند و شنیدنی ها رو هم شنیدن .

نوشته اصلی توسط
mirhendi
اینجا همه اسپم دادند که اینم روش
این استدلال شما ادمو به مرز خود کشی میرسونه .
مثل این میمونه که یکی قاتل باشه و ادم کشی کرده باشه , بعدش شما برگردی بگی چون ایشون قاتل هستش , منم قتل و آدم کشی میکنم .!!!
خدایا این ۲۳ دسامبر رو زود تر برسون .!
اون وقت از این مسایل گلایه میکنید . خوب همین الان میوه و نتیجه کار رو تحویل بگیریید ..
خیلی با خودم کلنجار رفتم تا این پست رو بزنم اما لازم بود که پاسخی دریافت کنید اقای میر مهدی
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازViToN به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2012, 01:57
این اون چیزی هست که باعث نارحتی ما مشتریان هاست دی ال هست و مارو دوست دار افراطی این هاستینگ میدونن که واقعاً لایق دوست داشتن هستن
طی 4 سال متوالی با داشتن چندین هاست و دامنه، نزدیک به 60 تیکت پشتیبانی ارسال کردم، که بیش از نیمی از اون اصلاً در مورد مشکلات هاست نبود چیزائی از قبیل سئوال ، مشاوره و درخواست بوده
و میانگین پاسخگوئی کمتر از 10 دقیقه و با نهایت ادب و مشتری مداری بوده و جالبتر اینکه مشکل ها در کوتاهترین زمان ممکن واقعاً برطرف شده و به قولی ماست مالی نشدن
بنظر شما آیا واقعاً میشه جائی مثل هاست دی ال پیدا کرد؟!
Snap2.jpg
-
تعداد تشکر ها ازsr.majid به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2012, 10:51

نوشته اصلی توسط
sr.majid
این اون چیزی هست که باعث نارحتی ما مشتریان هاست دی ال هست و مارو دوست دار افراطی این هاستینگ میدونن که واقعاً لایق دوست داشتن هستن
طی
4 سال متوالی با داشتن چندین هاست و دامنه، نزدیک به
60 تیکت پشتیبانی ارسال کردم، که بیش از نیمی از اون اصلاً در مورد مشکلات هاست نبود چیزائی از قبیل سئوال ، مشاوره و درخواست بوده
و میانگین پاسخگوئی کمتر از
10 دقیقه و با نهایت ادب و مشتری مداری بوده و جالبتر اینکه مشکل ها در
کوتاهترین زمان ممکن واقعاً برطرف شده و به قولی ماست مالی نشدن
بنظر شما آیا واقعاً میشه جائی مثل هاست دی ال پیدا کرد
؟!
Snap2.jpg
تا به این لحظه که پیدا نشده اگر پیدا شد تاپیک بزنید پر بازدیدترین تاپیک سال میشه! دوستان فروشنده همیشه به خریداران خرده میگیرند در حالی که از پیشرفت و بهبود وضعیت نابسمان فعلی شرکتهای هاستینک که نه ربطی به تحریمها داره یا نه ربطی به سیاست داخل و خارج کشور داره و ... شانه خالی میکنن زمانی هم که بهانه تحریم و سیاست بازیها نبود مدل دیگه ایی بر ضد هاست دی ال بودن چون نماد یک شرکت استاندارد در بین مشتریان بوده و هست. چون فرد یا شرکتی هم نمیخواد به استاندارد و وضعیت هاست دی ال برسه اینطور برخوردها نرمال هست! و...........
-
تعداد تشکر ها از mahdi2009 به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2012, 11:34

نوشته اصلی توسط
sr.majid
طی
4 سال متوالی با داشتن چندین هاست و دامنه، نزدیک به
60 تیکت پشتیبانی ارسال کردم، که بیش از نیمی از اون اصلاً در مورد مشکلات هاست نبود چیزائی از قبیل سئوال ، مشاوره و درخواست بوده
و میانگین پاسخگوئی کمتر از
10 دقیقه و با نهایت ادب و مشتری مداری بوده و جالبتر اینکه مشکل ها در
کوتاهترین زمان ممکن واقعاً برطرف شده و به قولی ماست مالی نشدن
بنظر شما آیا واقعاً میشه جائی مثل هاست دی ال پیدا کرد
؟!

از نظر تیکت پس من رکورد دارم منم اصلا مشکل سایت نبود حتی اسکریپتم مشکل داشت برام حل کردن در صورتی که وظیفه خودم بود
-
تعداد تشکر ها ازrezams به دلیل پست مفید