سلام خدمت تمامی دوستان
اتفاقات رخ داده برای هاست دی ال و کاربران آن، طوری صدا کرده که فکر می کنم کلاغ های کورِ بیابون هم ازون خبردار شدن !!!!
اما:
به نظر شما این درسته که یک هاستینگ اینقدر در صنعت وب ایران تاثیر گذار باشه؟؟
سلام خدمت تمامی دوستان
اتفاقات رخ داده برای هاست دی ال و کاربران آن، طوری صدا کرده که فکر می کنم کلاغ های کورِ بیابون هم ازون خبردار شدن !!!!
اما:
به نظر شما این درسته که یک هاستینگ اینقدر در صنعت وب ایران تاثیر گذار باشه؟؟
عزیز بخوای حساب کنی چندین سایت بزرک مجاز و غیر مجاز رو میزبانی می کرد حالا کلی هم سایت های متوسط به بالا
حالا حساب کنید یک دفه بگن تموم دیگه سرویس نمی دیم
گروه بزرگی بودن
RohamWorks.com
Email: info.rohamworks@gmail.com
در کار خوبشون که شکی نیست
ولی بقول یه بنده خدایی
فرصت رقابت برای میزبانی سایت های بزرگ از بقیه رقبا گرفته شده بود
البته شاید هم قدرت رقابت نداشتند و ندارند
صد در صد با چیزی که اون بنده خدا گفت بنده مخالفم
فرصت ؟ اونم از نوع رقابت , اونم از میزبانی سایت های بزرگ
قدرت رقابت نداشتند و ندارند .
از دید جامعه ی وبمستر های عزیز که همگی به حرف عطار گوش میکنند تا اینکه خودشون بو کنند بله سایت های هاستینگ دیگر قدرت رقابت با هاست دی ال رو نداشتند . و بهترین و حرفه ای ترین توی دنیا هاست دی ال بودند .
اما از دید حرفه ای تر بخوایم نگاه کنیم سیاست حرفه ای میزبانای دیگه بود که خودشون رو از صحنه ی مثلا رقابت به کنار کشیدن . هستند هاستینگ های بزرگی مثل پارس دیتا و ایران هاست که اگر پا توی صحنه ی رقابت بزارند فکر نکنم جایی برای
امثال نت افراز یا هاست دی ال و هاست ایران بمونه چرا که بیش از 10 برابر این هاستینگ ها مشتری و صد البته تجربه دارند .
میزبانی سایت های وارز و دانلود چیزی جز ضرر و ضایع کردن وقت نداره . به جای میزبانی 1 سایت پربازدید 10 سایت رو میزبانی کنید سایت هایی که نه بازدیدی دارند و نه ترافیکی مصرف میکنند نه کپی رایتی ضایع میکنند و نه بحث و جنجال ایجاد میکنن با دیتاسنتر .
اما زمانی که هاست دی ال دوباره سرویس دهی رو جمع کنه و یه چند وقتی استراحت و گردش دوباره برگرده فکر کردید این سایت های بزرگ کجا باید برن ؟ البته نیاز به فکر نداره هاست ایران میزبان رایگان و اسپانسری قدرتمند / نت افزار با سرور های قدرتمند هتزنر و فکر کنم ایران سرور هاستینگ همیشه در صحنه ی خرید هاستینگ های دیگر و مشتری جمع کن نیازی به فکر نباشه . البته هاستینگ های کوچیک رو هم با وی پی اس های رایگان نباید از نظر انداخت .
فکر کنم اگر پارس دیتا و یا ایران هاست مشکلات شخصی ایجاد بشه براشون و منحل بشن کار به خودکشی کلاغ های کور بیابون هم برسهاتفاقات رخ داده برای هاست دی ال و کاربران آن، طوری صدا کرده که فکر می کنم کلاغ های کورِ بیابون هم ازون خبردار شدن !!!!
مثل justhost برای ایران بود که از همه نظر برتر از باقی بود من هم به عنوان کسی که در این بازار هستم خیلی ناراحت هستم و ببینید که چقدر بزرگ بود که از صبح تا الان انجمن تحت تاسیرشون هست
امیدوارم که یه روز برگردند
میزبانی کردن سایت های بزرگ با این قیمت ها صرفه اقتصادی نداره.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
امروز فهمیدم همین سایت های غول و انجمن های بزرگ در ماه شاید 60 بیشتر نمیدن.
کلا هاست دی ال ارزان فروشی میکرد.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
دوستی در اون تاپیک حرف جالبی زده بود
کی ها از هاست دی ال تعریف دارند میکنند: مشتریهاشبرادر هاستینگی شما اگر کارت درسته نیازی نیست بیای اینجا از هاست دی ال بد بگی ببین یه هاستینگ چقدر باشرف کار کرده که وقتی میگه داره جمع میکنه یه همچین حجمه و نارحتی ائی تو فضای مجازی ایران رخ میده
شماها که این کاره هستید جمع کنید ببینیم چند نفر ناراحت میشن از رفتنتون نهایتاً نگران بک آپ های خودشون میشن (که آخرم بهشون نمیدید یا حسابی تیغشون میزنید) نه جایگزین پیدا کردن و یک روزه یکی دیگه مثل شمارو پیدا میکنن
کی ها انتقاد میکنند: .....
این سرمایه
به آسانی بدست نمیاد
اونهم در جامعه ای مثل ایران
سایتی که 2 هزار کاربر انلاین داره .. 10 دقیقه دان تایم.. یعنی فاجعه!
هاست دی ال واقعا خوب سرویس میداده
امیدوارم که برگرده
ولی اگر هم برای همیشه بره ..
در اوج رفت
کسانی که تعریف میکنند مثل من
بدونید چند سرویس هاستینگ فروشندگان این انجمن رو چک کردند و ضربه های اساسی خوردند
(البته صحبتم با همه فروشندگان نیست شاید با انصاف و معتبر هم باشه .اگر چه ما ندیدیم)
هاست فروشان عزیز
از هاست دی ال,سرویس ممتاز و ساپورت عالی و احترام رو یاد بگیرید
ویرایش توسط godfather28 : November 30th, 2012 در ساعت 21:13
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)