صد در صد با چیزی که اون بنده خدا گفت بنده مخالفم
فرصت ؟ اونم از نوع رقابت , اونم از میزبانی سایت های بزرگ
قدرت رقابت نداشتند و ندارند .
از دید جامعه ی وبمستر های عزیز که همگی به حرف عطار گوش میکنند تا اینکه خودشون بو کنند بله سایت های هاستینگ دیگر قدرت رقابت با هاست دی ال رو نداشتند . و بهترین و حرفه ای ترین توی دنیا هاست دی ال بودند .
اما از دید حرفه ای تر بخوایم نگاه کنیم سیاست حرفه ای میزبانای دیگه بود که خودشون رو از صحنه ی مثلا رقابت به کنار کشیدن . هستند هاستینگ های بزرگی مثل پارس دیتا و ایران هاست که اگر پا توی صحنه ی رقابت بزارند فکر نکنم جایی برای
امثال نت افراز یا هاست دی ال و هاست ایران بمونه چرا که بیش از 10 برابر این هاستینگ ها مشتری و صد البته تجربه دارند .
میزبانی سایت های وارز و دانلود چیزی جز ضرر و ضایع کردن وقت نداره . به جای میزبانی 1 سایت پربازدید 10 سایت رو میزبانی کنید سایت هایی که نه بازدیدی دارند و نه ترافیکی مصرف میکنند نه کپی رایتی ضایع میکنند و نه بحث و جنجال ایجاد میکنن با دیتاسنتر .
اما زمانی که هاست دی ال دوباره سرویس دهی رو جمع کنه و یه چند وقتی استراحت و گردش دوباره برگرده فکر کردید این سایت های بزرگ کجا باید برن ؟ البته نیاز به فکر نداره هاست ایران میزبان رایگان و اسپانسری قدرتمند / نت افزار با سرور های قدرتمند هتزنر و فکر کنم ایران سرور هاستینگ همیشه در صحنه ی خرید هاستینگ های دیگر و مشتری جمع کن نیازی به فکر نباشه . البته هاستینگ های کوچیک رو هم با وی پی اس های رایگان نباید از نظر انداخت .
فکر کنم اگر پارس دیتا و یا ایران هاست مشکلات شخصی ایجاد بشه براشون و منحل بشن کار به خودکشی کلاغ های کور بیابون هم برسهاتفاقات رخ داده برای هاست دی ال و کاربران آن، طوری صدا کرده که فکر می کنم کلاغ های کورِ بیابون هم ازون خبردار شدن !!!!