منم فقط میتونم بگم متاسفم. واقعا حیف شد.
همین... یاحق
خدا رحمتشون کنه
مرگشون بقای زندگی بقیه هاستینگ ها باشه...
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
آره احتمالا باز یه اطلاعیه میزنه که دوباره به همت .. برگشتیم .
پ.ن : من نیز از هاست دی ال سرویس داشتم دیروز هم متاسفانه پرداخت کردم امروز نوشته که " پایان فعالیت " الان هزینه من رو برگشت می زنن یا نمی زنن ؟ :دی البته من مایلم به کار ادامه بدن ولی با توجه به پیشینه قبلی یکی دو ماه بعد با افزایش قیمت ها برمیگردن !
ویرایش توسط dertgtr : November 30th, 2012 در ساعت 17:01
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
به نظرم شيوه باحالي براي گرون كردن هست !!!
چون اگر اونجوري گرون ميكردن مشتري هاي بيشتري ميپرن به خاطر افزايش قيمت!!!
اما با اين كار بعضي از مشترياني كه با افزايش قيمت ممكنه ديگه تمديد نكنند چون ميبينند طيف وسيعي دارن تعريفو تمجيد ميكنند تحريك ميشودند براي خريد !!!
ايشا.. كه تعطيل نشه چون واقعا حيفه چنين هاستينگي تعطيل بشه .
خيلي از شركت هاي هاستينگ هاست دي الو سر لوحه كارشون قرار دادن.
حتی اگه همین الانم برگرده کلی از مشتریاش انتقال دادن.
سرویس من الان -6 روز زده رفتم نگاه کردم. کی بپره خدا میدونه :دی
یاد این جمله معروف افتادم که:
"آمریکا هیچ غلطی نمی تونه بکنه"
دوستان عزیز حواهشن quote یا پاسخ ندید، هیچ هدفی نداشتم. فقط گفتم جای این جمله این وسط بحث خالی بود.
خودم نه موافقم نه مخالف این گفته! ولم کنید!
دانش و هنر نباید کپی رایت داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند.
جداً که مملکت مزخرفی داریم
برادر هاستینگی شما اگر کارت درسته نیازی نیست بیای اینجا از هاست دی ال بد بگی ببین یه هاستینگ چقدر باشرف کار کرده که وقتی میگه داره جمع میکنه یه همچین حجمه و نارحتی ائی تو فضای مجازی ایران رخ میده
شماها که این کاره هستید جمع کنید ببینیم چند نفر ناراحت میشن از رفتنتون نهایتاً نگران بک آپ های خودشون میشن (که آخرم بهشون نمیدید یا حسابی تیغشون میزنید) نه جایگزین پیدا کردن و یک روزه یکی دیگه مثل شمارو پیدا میکنن
شاعر میگه این مملکت دیگه مملکت نمیشه 21 دسامبر بیاد تمومشه بریم، روایت هست اون دنیا به ایرانیا یکی یه دیتا سنتر غول میدن که خود خدام کانفیگش کرده و وقتی میخواید تمدید کنید پیغام میاد که هر آینه آپلود کنید و دانلود کنید اینها جایزه های شما آدم های خفن ایرانی هست
---------------------------------------------------------------------------------
یکی نیست بگه آخه آدم عاقل همچین شرکتی اگر بخواد تعرفه هاشو ببره بالا چه نیازی به این کارا داره؟ وقتی حتی یک رقیب در حد نصف خودش هم تو ایران نداره
واقعیت این هست که هاست دی ال فرای ایران هست و بطور قطع میشه بهش گفت جهانی
منی که هیچ کسی غیر از هاست دی ال رو قبول ندارم وقتی بگه دو برابر میکنم با کمال میل قبول میکنم چون میدونم شرافت کاری دارن و اگر گرون کردن با دلیل بوده
ویرایش توسط sr.majid : November 30th, 2012 در ساعت 23:17 دلیل: اضافه شدن مطلب
دوستان ناراحت نشند ولی خب با برخی دوستان کاری ندارم اما سایتهای بزرگی مثل میهن دانلود واقعا سرور اختصاصی ندارند؟
میهن دانلود بابت یک بنر 900 هزار تومان میگیره
به اندازه یه فوق تخصص مغز و اعصاب درآمد دارند از سایتشون بعد یه سرور اختصاصی ندارند؟
یه مشتری داشتم آمریکایی بود بابت یه اسکریپت فروشگاهی سرور خریده بود و داد براش کانفیگ کنم
یه اسکریپت که تازه قراره کارش شروع بشه
نمیدونم والا من این آمریکایی هارو درک نمیکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)