با سلام
با توجه به اینکه من چند سالی هست که از دایرکت آی استفاده میکنم ازش راضیم و تنها مشکلی که هست سره امنیتشه که دوستان توضیح دادند که یوزر وقتی ایمیل باشه اگر کسی ایمیل رو حک کنه پنل دایرکت هم به راحتی حک میشه و این معضل فقط با دو راه حله :
1 - ایمیل کاری دایرکتو کسی ندونه فقط خودتون اطلاع داشته باشید
2 - کسانی که میخواهند دامنه ثبت کنند حتما حساب پی پال داشته باشند و پشتیبانی حساب پی پال رو هم اگر از بستگان خارج از کشوره مورد اطمینان باشه نه اینکه حسابتونو بزنه بهشا از لحاظ ساپورت مشکلات تحریمه (که اولا نزارید مشکلی برا حسابتون پیش بیاد حتما با وی پی اس وارد حسابتون بشید ) و اگر مشکلی هم پیش اومد شما را حمایت کنند .
نکته دیگه ای که جالب بود و هیچ کسی بهش اشاره ای نکرد توی این 12 صفحه اینه که خود خرید و فروش دامنه یک بیزینس عالی هستش که به نظر من اگر کسانی از دوستان خیلی دوست داشتن برای کسب در آمد از اونطرف کاری بکنن و دامنه های زیبایی رو ثبت کردن و به کارشون نیومده میتونن با ثبت این دامنه های رویایی همون اول توی سایت نتورک سلوشن که مادره دات کام هست به صود برسند .
اول یه توضیح مختصری راجبه نتورک سلوشن بدم بد نیست :
نتورک یه سایت عالی هست که کار باهاش کمی سخته ولی امکانات بسیاری توی زمینه تجارت الکترونیک داره و به قیمتهای مناسبی زمینه های تجارت را به شما دوستان میده درسته قیمتهای بالایی برای ثبت داره ولی توی موقعیتهایی هم تخفیف میزاره یا اگر دامنه رو پنج ساله ثبت کنید بهتون تخفیف میده که همون موقع با صحبت پشتیبانی آنن میتونید تخفیف بگیرید ولی برای حرفه ایها ارزش هزینه رو داره فقط هواستون باشه خیلی تیغتون نزنه ولی امکاناتش عالیه
یکی از همین امکانات همین فروش دامنه است که با شرکتهای معروف توی این زمینه طرفه قرارداده که یکی از اونا که من خیلی باهاش حال کردم سایته afternic.com
هستش که با عضویت توی این سایت میتونید دامنه های تکی که توی نتورک سلوشن ثبت کردید رو با قیمت عالی اونم به دلار برای فروش بزارید که برای این کار به این نکات حتما توجه کنید :
1 - سعی کنید برای عضویت توی سایت افترنیک همیشه با وی پی اس وارد سایت بشید که موقعیت مکانی شما شناخته نشه
2 - آدرس تونم به صورت حقیقی وارد کنید اگر کسی رو اونطرف ندارید
3 - میتونید رایگان در این سایت فعالیتتونو شروع کنید که در ابتدا کاره سختیه ولی در آینده راحت و روانه
چهارمین نکتش هم اینه که از بازدید دیگران از سایتی که روی دامنه تون پارک میشه پورسانت دریافت میکنید
یا علی
تشکر فراموشتون نشه