با تشكر از راهنمايي ها دوستان.
ولي من تلفني كه باهاش صحبت كردم گفتم بهش آيا خود سيستم e107 دست نخورده رو تو هاستتون داريد؟ ايشون هم فرمود در اين پوشه قرار داره.رفتم نگاه كردم ديدم نيست گفت من فايل فشرده شده رو پاك كردم و اون فايلهايي كه تو اون پوشه هست رو هم ويرايش كردم.
از اين حرف شما چه برداشتي ميكنيد؟ در ضمن ما تا حالا با كسي سر اين قضيه مشكلي نداشتيم.
اگر عكسي،فيلمي و ... هم داشته باشه تو سي پنل كه نمايش داده نميشه.يعني بيكاريم بشينيم فايلهاش رو دانلود(4k) كنيم.فاصله زمانيش هم 10 دقيقه بود.
ايشون فكر كنم از شركت ديگري (اراكي) ناراحت بود و بدليل اينكه ارتباط باهاش نداشت و داغ دليش رو رو سر ما را خراب كرد.
اصلا نپرسيد كه من ناراضيم و كنسل كنيد پول من رو هم بر گردونيد.
من حرص 8500 تومان رو نميخورم.حرص من از اينه كه چرا به خاطر 8500 تومان تهمت نا مسلموني به من زده.من دو بار تجربه كنسل كردن سرويس رو داشتم كه هر دو تا رو همون فرداش به حساب مشتري ريختم.بدون اينكه ناراحتي پيش بياد.فحش ناجوري بده.ما از اونها عذر خواهي كرديم و اونها هم از ما تشكر.از اين كاربر هم چند بار بدليل مشكل عذرخواهي كردم.
به قول يكي از دوستان و به قول يك حرف قديمي كه ميگه بعضي ها رو اگر دستشون رو تو يك من عسل كني در بياري بچشن مگه اه اه چه تلخه.
اميدوارم ديگه از اين مشكلات براي هيچ فروشنده بوجود نياد.هميشه هم حق با مشتري نيست.يه حق كوچك هم فروشنده داره.