سلام دوستان یه سوال برام پیش اومده
چرا دایرکت ادمین تو ذهن بهتر از سی پنل هست ولی اکثرا از سی پنل استفاده میکنن مشکل کجاست؟آیا واقعا سی پنل خوبه که همه استفاده میکنن یا نه این یه اجبار هست؟!
سلام دوستان یه سوال برام پیش اومده
چرا دایرکت ادمین تو ذهن بهتر از سی پنل هست ولی اکثرا از سی پنل استفاده میکنن مشکل کجاست؟آیا واقعا سی پنل خوبه که همه استفاده میکنن یا نه این یه اجبار هست؟!
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
سلام،
هر دو کنترل پنل از نظر امنیت و قدرت تفاوت خاصی ندارن، اما دلیل استفاده بیشتر از cpanel به نظر من user friendly تر بودنش است.
من خودم به شخصه دایرکت ادمین رو به دلیل :
1- قیمت مناسب تر
2- تحریم نکردن ایران
3- سبک تر بودن
ترجیح میدم.
همیشه زیبایی خوب نیست، اما خوب بودن همیشه زیباست...
اتفاقا به نظر من تو ذهن اکثر کاربرا cpanel جایگاه بالاتری داره و این به دلیل امکانات بیشترش نسبت به directadmin هستش ولی من خودم directadmin رو بیشتر از cpanel دوست دارم
شما فکر کنید می خواید یکه پیج را آنلاین با ادیتور سی پنل ادیت کنید، ادیت می کنید نتیجه را در سایت می بینید، اگر اوکی نبود
right click > undo
ولی در دایرکت ادمین کلا صفحه بعد از ادیت بسته می شه ، دوباره باید اون رو باز کنید و ...
کلا در این مورد افتضاحه.
در مورد لیست فایل ها و move کردن یا copy کردنشون ! این کجا و اون کجا ...
تو مدیریت سرور حتی Daily process هم نداره مدیر ببینه کدوم یوزر رو سرور فشار آورده و باید از log موجود در apache ببینه...
برای زیپ کردن سرور با همون مشخصات تا یه خورده تو دایرکت ادمین ( اگر فایل ها حجیم باشن ) time out می ده ولی تو سی پنل خیلی کمتر می بینیم که به چنین مشکلی بخوره..
در SSH وقتی در پوشه ای هستیم مسیر نشان دادن در سی پنل به شرج زیر است
/home/user/public_html/ali
در دایرکت ادمین فقط پوشه ی آخر یعنی
/ali
که باز بخوایم یک چیزی را انتقال بدیم کمی کار رو سخت می کنه.
بیشتر نسبت به دایرکت ادمین و همچنین user friendly بودنش هست چون واقعا دل هر کاربری را میبره
خوب من میگم چرا ملت بیشتر سی پنل رو میشناسن؟>
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
منم منتظرممیشه امکاناتی که Cpanel داره و دایرکت ادمین نداره رو نام ببرید؟![]()
cpanel مشکلش با تحریم ایران رو چه جوری میشه دور زد ؟
تحریم نداره! فقط و فقط همین! :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)