قضيه چي بود ؟؟؟
با سلام ديشب حدود ساعت 1 بامداد همين كه داشتم كار ميكردم و فرومم را نصب ميكردم ديدم سرويسم قطع شد اول فكر كردم اشكال از منه ولي ديدم اينترنتم درسته . بعد زنگ زدم به شركت كه گويا كسي گوشي را بر نداشت (7*24) !!!!!!! (اين بابا هم مثل بعضي از دوستان خالي بند بوده)
يك ايميل به بنده خدا زدم ايميلشم اينه : nasimhosting@hotmail.com
بعد صبح با موبايلش تماس گرفت كه حل ميشه مشكلتون : 09383029866
حالا ايميل زده كه طرح كنسل شده و سرويس شما پس گرفته خواهد شد !!!!!!!!!
بعد هر چي با موبايلش تماس گرفتم ديدم خاموشه
خيلي حالم گرفته شده
جالبه بدانيد كه آدرس سايتش را http://www.nasimhosting.com/ زده بود كه گفته بود فعلا بنا به دلايلي غير فعاله ولي من سرچ زدم ديدم ديدم همچين دامنه اي وجود نداره !!!!!
تلفن شركت هم جواب نميدن
خدا رحم كرد به اين بنده خدا پول ندادم ولي اين همه علافي ارزش 4 ساعت vps رايگان را داشت خوب فكر كنم اين پايان اين سريال بود
اما بعضي از دوستان محبت كردند و در تاپيك هاي قبل مرحمت هايي نسبت به من داشتند كه من خيالي ام و .....
من سامان اميدي هستم دانشجوي كامپيوتر فردوسي مشهد مشهدي هم هستم اما الان يك هفته در گناباد هستم همين جمعه بر ميگردم مشهد و خودم ته توي ماجرا را در ميآورم به گروه كامپيوتر دانشكده هم ميرم ببينم اين كادر فني تا به حال در فردوسي بوده اند يا نه ....
جيميلم هم saman6709 است حالا من كجام مجازيه يا خيالي .......
در ضمن اون دوستي كه به من لقب نفهم داد بداند من دانشجوي كامپيوتر هستم و تا به حال وب نويسي زيادي انجام دادم
از آقا بهرام هم كه منو ميشناسند بعيد بود برادر من در تالار خودت عضو هستما !!!
من هم از اول به اين بنده خدا خيلي مشكوك بودم ..... چيزهاي چرتي ميگفت ولي صبر كردم ببينم واقعيت داره يا نه (آخر هاستينگم اينقدر مهربونه ؟؟؟)
دوستان با شماره هاي بالا تماس بگيريد و تا ميتوانيد فحش دهيد ..............