-
November 29th, 2012, 09:36
عضو انجمن
پاسخ : اطلاعیه مهم - عدم پشتیبانی موقت هاست دی ال

نوشته اصلی توسط
ali_ip3
پیشنهاد شما چیه ؟ انتقال بدیم یا بمونیم ؟!
هاستینگی بهتر از هاست دی ال هست بهش اعتماد کنیم ؟!
ما قبلا با پارس وی پی اس کار کردیم برای سایت خودمون
پشتیبانیشون خوبه همیشه جواب میدن
(اگر دوست داشتید ما هم میتونیم در خدمت باشیم)
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
-
November 29th, 2012 09:36
# ADS
-
November 29th, 2012, 10:16

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
همه حرف های کاربران و شما درست فقط یک مورد عرض کنم که پریدن اطلاعات را به سرور 100000000000 هسته ای ربط دادید.
اطلاعات کاربرها دلیلش مشکل سرور 100000000000 هسته ای از نظر من نبوده و چیز دیگری بوده که بماند ... (خودشون شفاف سازی نکردن در فضای مجازی بنده در فضای حقیقی مشکلشون را فهمیدم تا حدودی)
ولی خب در مورد کلی بخوایم بگیم بله به قول پست های بعدی که زدید حتما باید سرور بکاب یا یه فضای کوچک بکاب به همراه داشته باشد هر کسی ، بالاخره سرور هم با برق کار میکند و یه روزی ممکن هست بسوزد یا حتی دیتاسنتر آتش سوزی اتفاق بیفتد و اطلاعات از بین برود (اگر قرار بود آتش سوزی نشه هیچ دیتاسنتری سیستم ضد حریق نداشت الان پس احتمال دادن چنین مشکلاتی باشه)
باید همه جوانب را رعایت کرد که امروزه 99% کسانی که از نت برای سایتشون فضا تهیه میکنند رعایت نمیکنند و فکر میکنند تمام کار پشتیبان گیری با میزبان هست. (اسمش خوبه میزبان هست بکاب گیر یا محافظ اطلاعات نیست وگرنه دیگه ...)
فقط یک سوال :
من فقط ماندم رامین عزیز شما 250 پول چی میدادی ؟ : d(به نرخ دلار الان فکر کنم باید حدود 400 ماهانه میدادید هزینه یک سرور اختصاصی کامل.)
ارادتمند سجادیه
یا حق
(خودشون شفاف سازی نکردن در فضای مجازی بنده در فضای حقیقی مشکلشون را فهمیدم تا حدودی)
منظورتون همون مشکلی که مدیر قبلی هاست دی ال وقتی جمع کرد رفت دوبی؟ بعد هم مدیری رو الکی عوض کردن؟
-
-
November 29th, 2012, 10:28
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Raminn
فکر نمی کنم پشتیبانی این شرکت بر عهده یک نفر باشد آنهم در خانه که به نت دسترسی نداشته باشند !
به همان دلیلی که سال گذشته یک باره کل سرور ها داون شد و اطلاعات نابود شدند امکان بروز هر اتفاقی در حال حاضر نیز وجود دارد !

نوشته اصلی توسط
Raminn
دوست عزیز اول اینکه اطمینان به بک آپ این شرکت کاملا احمقانه است . بنده دچار این مشکل شده ام که حالا با این لحن در مورد این شرکت صحبت می کنم . تمام زحمات شبانه روزی بنده در 24 ساعت نابود شد و جالب اینکه تهدید هم شدیم !
بعد از این اتفاق تجربه شد شخصا همیشه بک آپ داشته باشم . در حال حاضر یک سرور بک تنها برای اطلاعات خود در وب دارم . 400 گیگ بک اپ . شما باید همیشه خودتان بک آپ روز و یا حداقل هفتگی در جایی دیگر داشته باشید . حتی اگر میزبان اطلاعات شما شرکتی مشهور و با سابقه مانند این شرکت باشد !
دوست عزیز احتمالا سایت شما غیر مجاز بوده (موزیک ، فیلم و ...) چون اینگونه سایت ها که بسته شدن و بکاپ هاشون رو نمیدادن باید میرفتن ارشاد منطقه شون و تعهد میدادن تا بکاپ رو بهشون ارائه بدن، و خیلی از سایت های اینگونه اون زمان با باکاپ های چند ما پیش خود سایتشون رو بالا آوردن و Hostdl بک آپ هارو نمیداد چون به اونها فشار میاوردن
وگر نه سایت های مجاز اون زمان بدون مشکل روی Hostdl باز میشدن و بسته هم نشدن و اطلاعاتشون هم نابود نشد هیچوقت
-
-
November 29th, 2012, 11:56
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mohsen_eteraz
دوست عزیز احتمالا سایت شما غیر مجاز بوده (موزیک ، فیلم و ...) چون اینگونه سایت ها که بسته شدن و بکاپ هاشون رو نمیدادن باید میرفتن ارشاد منطقه شون و تعهد میدادن تا بکاپ رو بهشون ارائه بدن، و خیلی از سایت های اینگونه اون زمان با باکاپ های چند ما پیش خود سایتشون رو بالا آوردن و Hostdl بک آپ هارو نمیداد چون به اونها فشار میاوردن
وگر نه سایت های مجاز اون زمان بدون مشکل روی Hostdl باز میشدن و بسته هم نشدن و اطلاعاتشون هم نابود نشد هیچوقت
دقیقا تایید میشه.
-
-
November 29th, 2012, 12:10
-
تعداد تشکر ها از MUV به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2012, 12:13
هیچکدام از سایت هایی که هاست دی ال میزبانی میکرد بالا نمیاد!!!
-
تعداد تشکر ها از parsianweb به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2012, 12:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
MUV
سایت من هم که دیروز سالم بود الان نمیاد بالا. سایت خودشون هم دیگه نمیاد بالا

واسه منم همینطور
دیروز و امروز ...
خیر سرم گفتم 75 تومن ماهی بدم خیالم راحت شه .
-
-
November 29th, 2012, 12:22
عضو انجمن
منم فکر همه چی می کردم الا این.
-
تعداد تشکر ها از MUV به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2012, 12:22
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از 4reza به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2012, 12:25
هاست دی ال رفتار غیر حرفه ای'ش رو پارسال نشون داد!
شما که میدونی میزبانی سایت موزیک و فیلم و ... تو قانون این کشور جرم محسوب میشه، خیلی بی جا میکنی از اینجور سایتها میزبانی کنی! حالا که میزبانی کردی نگهش دار، نه زحمت این بچه ها رو یه شبه نابود کنی!
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
4reza, fatimagorrani, iranwebshop, m-batista, masoudgolchin, mrasol, MUV, omid021, PerDon, reza*, tizparvaz