نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
با سلام آدرسی که دادید دیدم.

اگر دقت کرده باشید whmcs در هر پنلی که باشد آدرس مخصوص به آن پنل را میدهد برای کران جاب

یعنی در قسمت اتوماسیون که بروید در سیپنل یک دستور میدهند و وقتی به دایرکت ادمین منتقل کنید دستوری که در قسمت اتوماسیون نوشته خودکار عوض میشود و طبق پنل هست.

وقتی در کران زده شد

خودکار محل فایل php فراخوانی میشود.

مثلا دیفایلت php.ini بر روی کل سرور از آدرس /usr/local/etc/ فراخوانی میشود ولی وقتی کامپایل شود به ورژن دلخواه ما و cgi کانفیگ شود این فایل هنوز وجود ندارد ولی عملا از /usr/local/etc/php5/cgi/ فراخوانی و اجرا میشود.

نمیدونم متوجه شدید یا خیر.

عملا دستور :

با

فرقی ندارد.

ارادتمند سجادیه
یا حق
من تازه کار نیستم و الان بیش از 4 سال هست که تو بازار هاستینگ هستم و تجربه کار با سرورهای سی پنل و دایرکت ادمین رو دارم. تا اونجا که من تجربه کردم دستورهای سی پنل رو دایرکت ادمین جواب نداده و بعضی وقتها فقط یکی از دو دستوری که تو داکیومنتیشن اومده جواب میده باید هر دو تست بشه. قسمت زیر رو دقیق نخوندین بنظرم
کد:
The command for Direct Admin is generally the same as cPanel, however, you need to reference the full path to the php binary.

This can be /usr/bin/php, /usr/bin/home/php or /usr/local/bin/php but this is dependent on the server setup and you should check with your Server Administrator for the full path to the php binary.