با سلام خدمت تمامی عزیز
نیازمند یک هاست دانلود با مشخصات زیر هستم
60 گیگ فضا
پهنای باند نامحدود
پورت 2 گیگابیت
ممنون
با سلام خدمت تمامی عزیز
نیازمند یک هاست دانلود با مشخصات زیر هستم
60 گیگ فضا
پهنای باند نامحدود
پورت 2 گیگابیت
ممنون
با سلام
می تونیم ماهانه این سرویس رو بدیم خدمتتون با 45 هزار تومان زیر شما درخواست پهنای باند نامحدود دارید
تماس بگیرید
تلفن شرکت: 01745835779 | همراه : 09335576384 | YID : r.parsserver
با سلام
یکی از خدمات هاست نتورک فروش فضای ویژه دانلود میباشد با استفاده از این فضا/هاست شما میتوانید فایل های خود را بر روی این فضا اپلود نمایید و امکان دانلود نامحدود
به کاربران بدهید شرح سرویس دانلود هاست نتورک طبق اطلاعات زیر است
امکانات:
1- سرور های قدرتمند در کشور المان
2- پهنای باند ماهانه نامحدود
3- پشتیبانی 24 ساعته از طریق تیکت،انلاین و...
4- ارائه فاکتور خرید
5- تعهد نگهداری اپ تایم سرور ها
6- امکان پرداخت انلاین بانک ملت
7-کنترل پنل دایرکت ادمین
تعرفه ها در ادرس زیر:
هاست نتورک
با سپاس فراوان
سلام
میتونم بصورت حرفه ای در خدمتتون باشم
الماس هاستینگ - سبد خرید
ارادت
فضا : 50 گیگابایت - پهنای باند : نامحدود
Control Panel : Direct Admin | Transfer : Yes | Backup : No | Port : 1 Gbit | بقیه امکانات : نامحدود
سبد خرید - هزارنویس
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
موضوع سایتتون چی هست؟
موضوع سایت موسیقی
vmusic.ir
با سلام.
از انگلستان با پورت قوی و کیفیت بالا در خدمتیم.. نمونه سایت موزیک یا فیلم در صورت نیاز بفرمایید براتون پ.خ میشه.
Ariana Host - هاست دانلود
درود
با سرویس میزبانی ابری از انگلستان با آپتایم 100 درصد در خدمتیم:
مشاهده لیست سرور ها با پینگ یک دقیقه ای از پینگدوم:
پارس درايو: ثبت دامنه، میزبانی وب ابری، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست رایگان، گواهینامه امنیتی اس اس ال » سرور ها
مشاهده پلن های لینوکس:
پارس درايو: ثبت دامنه، میزبانی وب ابری، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست رایگان، گواهینامه امنیتی اس اس ال » میزبانی لینوکس
مشاهده لیست برخی مشتریان:
پارس درايو: ثبت دامنه، میزبانی وب ابری، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست رایگان، گواهینامه امنیتی اس اس ال » مشتریان
می تونید به آی دی زیر هم پیام بدید:
parsdrive
موفق باشید.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
در خدمتم میتونم هارد 60 بهتون با پهنای باند نامحدود و سرور قوی کنترل پنل دایرکت ادمین با قالب کاپری و ...
40 هزار تومن بدم همچنین اگه هارد 100 گیگ بخاید میتونم 50 تومن بدم چون در اون صورت یه بسته ی 100 گیگ هارد اضافه میکنم به سرور که ارزون تر میشه
این محصول تو سایت ادد نشده ولی برای تحویل و خرید و چونه زدنمیتونید با ای دی من تماس بگیرید
arian_safayi
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)