منم زیاد از این داستان ها دیدم البته این بلا سرم اومده بودش یک بار از یکی هاستی خریده بودم خوب سی پنل بسته شدش و تمان دیتا بیس ها از بین رفت و یه بک اپ ناقص بهم دادش که به درد هیچی نمخورد . خوب منم میتونستم اینطوری برخورد کنم ولی دیدم بهتره منطقی باشم و هیچی نگفتم و نشستم تمام اطلاعات رو دوباره وارد کردم تو دیتا بیس تقریبا 1 هفته ای وقتم رو گرفت . بعدش از یه دوست دیگه گرفتم . بعد از 1 ماه سرور قطع شدش کلی تماس و پیگیری بهم گفتش هارد سوخته و تمام اطلاعات پریده بازم یه بک اپ ناقص بهم دادن و دوباره نشستم از نو نوشتم دیتا بیس ها رو
ولی اگه جای این طرف بودم باید بر میگشتم و یغه رایان نت (در رابطه با بسته شدن پنل ).و سیاوش( سوختن هارد ) رو میگرفتم و باهاشون بد برخورد میکردم ولی این رو یک اتفاق فرض کردم و تصمیم گرفتم دیگه با ایرانی ها کار نکنم .حتی من اصلا دنبال پولی که بابت یکسال داده بودم نرفتم و اصلا برام مهم پول نبودش همین که متوجه شدم راه درست چی هستش و باید از کجا سرویس تهیه کنم برام کافی بودش البته یک مقدار هم مقصر خودم بودم چون اینها بهم گفته بودن روزانه بک اپ میگیرن منم برای همین ار سایت بک اپ نمیگرفتم و برای همین این مشکل برام پیش اومدش . خیلی موع ها باید واقعایت ها رو. گفت و دوستان هم باید تحمل شنیدن را داشته باشند
الانم با خارجی ها در حدود 2 ساله هیچ مشکلی ندارم . و همه چی خوب هستش ..حداقلش اینه که 7*24 reall انلاین هستند هر سوالی هر مشکلی باشه جواب میدن . اصلا تند برخورد نمیکنن . به مشتری پاحترام میزارن طوری صحبت میکنن که من اصلا به خودم اجازه نمیدم باهاشون بد صحبت کنم و همیشه از جملات و کلمات مودبانه استفاده میکنم .
ولی متاسفانه باید قبول کنیم رفتار فروشتده ها هم با مشتری زیاد خوب نیست باور کنید یه چیز هایی رو نمیتونم به زبان بیارم ولی حرف هایی رو شنیدم چیز هایی رو دیدم که اگه بهم بگن بیا بهت سرور اختصاصی میدم قبول نمیکنم