-
November 27th, 2012, 19:45
ایجاد سرور اختصاصی در منزل
تو این فکر بودم که یک کامپیوتر با مشخصات خوب و یک static ip از مخابرات بگیرم بعد روش centos و appache نصب کرده و هاستینگ سایت خودم را خودم انجام دهم . به نظر شما فکر خوبیست یا احمقانه است. چه مسائلی وجود دارد که ممکن است برایم دردسر ساز شود. اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید.
متشکرم
-
-
November 27th, 2012 19:45
# ADS
-
November 27th, 2012, 19:53
عضو دائم
پاسخ : ایجاد سرور اختصاصی در منزل
مجبوری این کار رو انجام بدی؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
November 27th, 2012, 20:04
عضو انجمن
سلام
قطعی برق، برای قطعی پی در پی در مناطق مسکونی باید فکری کنید که سرور بدون قطعی بتونه بره روی جنراتور، چون اگر قطع بشه سپس بره رو ژنراتور فایده نداره
2- هزینه کمر شکن پورت قوی یا همان اینترنت قوی
3- هزینه کمر شکن پهنای باند
4- هزینه سیستمی که میخرید و تهیه سرد کننده ای مناسب، زیرا سیستم 24/7/365 باید روشن باشه، قطعا سیستم بدون امکانات مذکور نمیتواند دوام بیاورد بدون حتی یک دقیقه قطعی
هز رمان توانستید به این سوالات پاسخی قانع کننده بیاورید میتوانید، هرچند کار سختی هم نیست، سخت ترینش اینترنت درست و درمون هست.
ارادت
-
تعداد تشکر ها از3245 به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2012, 22:46
عضو جدید
همونطور که دوستمون گفتن این بحث ها باعث میشه که کسی دنبال اینکار نره.با این حال برای یک کار آزمایشی اینکارو کردیم.سایتمون چون بازدید نداشت و آزمایشی بود با یه کیس ساده راه افتاد و نیاز به سردکننده قوی و ups و اینا نبود
اما خوب اگر شما بخواین اینکارو بصورت حرفه ای برای یک سایت بکنید واقعا ارزش نداره.لاقل قطعی اینترنت کمترین مشکل شماست.من جای شما بودم با هزینه ی کمتر سرور از دیتاسنتر های ایرانی اجاره میکردم که دسترسی فیزیکی هم میتونین داشته باشین
-
-
November 27th, 2012, 22:58
بابا این بنده خدا میخواست خودش همه کاراشو انجام بده
کی حرف هزینه زد؟
فقط میخواست ببینه شدنی هست یا نه
حداقل یه بار اولین پستش رو با دقت بخونید
کم مونده اینجا تعرفه قیمت هاس هاستینگ هم واسه این بنده خدا بذارن
والا
-
-
November 27th, 2012, 23:02
عضو دائم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2012, 23:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
smargenius
بابا این بنده خدا میخواست خودش همه کاراشو انجام بده
کی حرف هزینه زد؟
فقط میخواست ببینه شدنی هست یا نه
حداقل یه بار اولین پستش رو با دقت بخونید
کم مونده اینجا تعرفه قیمت هاس هاستینگ هم واسه این بنده خدا بذارن
والا
دوست عزیز ما اومدیم هزینه هارو گفتیم که خودش مشکل اصلیه .ایشون گفتن که "چه مسائلی وجود دارد که ممکن است برایم دردسر ساز شود. اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید."
ما هم گفتیم هزینش زیاده و هم اینکه مشکلات پهنای باند و قطعی برق و اینا هستش.
لطفا پست ها رو بخونید و بعد اسپم بدید
-
-
November 27th, 2012, 23:08
عضو دائم
توی این کشور راه اندازی سرور برای آزمایش هم کار احمقانه ای هست.......
-
-
November 27th, 2012, 23:09
عضو دائم
-
-
November 27th, 2012, 23:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
توی این کشور راه اندازی سرور برای آزمایش هم کار احمقانه ای هست.......
دوست عزیز وقتی تجربه ی اینکار رو ندارید لازم نیست توهین کنید.میتونید مودبانه تر برخورد کنید.بعضی وقت ها برای بعضی کارها نباید به هاستینگ ها اعتماد کرد یا اصلا نیازی به هاستینگ نیست.در این شرایط میشه خیلی راحت اینکار رو تجربه کرد
-