-
November 27th, 2012, 19:37
عضو دائم
پاسخ : نرم فزار مشاهده کره زمین زنده با تمامی وقایع آن در میزکار – EarthView 4.0.0با استفاده از این برنامه تصاویر ماهواره ای از کره ی زمین را بر رو

نوشته اصلی توسط
farshid.tx2
دوست عزیز نرم افزارش جالب بود...
نه - من برای فروش تو webhostingtalk نیستم
یوزر دیگه داریم ما که برای فروش هست و ...
اگه گوگل سرچ کنید لینک رو پیدا میکنید
که alborzdata گذاشتن
پیشنهاد میکنم اعتراف به مولتی یوزر بودن رو بردارید تا مدیران شمارو بن همیشگی نکردند
-
تعداد تشکر ها از serverstar.ir به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2012 19:37
# ADS
-
November 27th, 2012, 19:48
عضو انجمن
پاسخ : نرم فزار مشاهده کره زمین زنده با تمامی وقایع آن در میزکار – EarthView 4.0.0با استفاده از این برنامه تصاویر ماهواره ای از کره ی زمین را بر رو

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
ممکنه بگی چیش جالب بود لینکی که دادن داخلش لینک دانلودش کار نمیکنه . حتما جالبیش رسیدن به 100 پست شدن و فروش سروهایکه تویامضاتون زدین به زودی
راههای بهتری برای رسیدن به 100 پست وجود دارد
پست های ارسالی در قسمت متفرقه شمارش نمیشن !
حالت خوبه شما ؟ میخوای یه لیوان آب خنک بخور
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2012, 21:27

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
پیشنهاد میکنم اعتراف به مولتی یوزر بودن رو بردارید تا مدیران شمارو بن همیشگی نکردند
من میخواستم دوستمونو توجیح کنم...
که فکر میکردن....
به زودی .....

XlHost
-
-
November 27th, 2012, 22:29
حداقل یه جا پست میزدی که بشه باهاشون تعداد پست ها را زیاد کرد
-