-
November 27th, 2012, 00:06
عضو جدید
پاسخ : بی مسئئولیتی زرین پال

نوشته اصلی توسط
Neo2
ما به انتخاب کاربران سرویس برتر سال شدیم، کاربران هم خدمات و کیفیت سرویس دهی رو می بینند و قضاوت می کنند.
شما به نظرات همه رای دهندگان توهین می کنید و اونها رو یوزرهای 5 پسته خطاب می کنید ؟
ما نیازی به جو سازی نداریم. جو سازی بیشتر به نفع شما هست که تا حالا تنها سیستم بودید و هرجوری خواستید به کاربران و وب مسترها توهین کردید و به دلخواه با اونها برخورد کردید.
اومدن سیستم های دیگه مطمئنا به ضرر شما بوده و چون نمی تونید کیفیت خودتون رو بالا بکشید، سعی می کنید دیگران رو پایین بکشید.
نکته بعدی اینه که شما همیشه ما رو متهم به دروغ کردید و میگید در تاپیک های دیگران دخالت کردیم.
ما با لینک و مدرک ثابت کردیم که شما در کار دیگران دخالت می کنید و به عناوین مختلف تبلیغ سرویس هاتون رو می کنید.
چرا شما لینک یا موضوعی به صورت مستند از ما ارائه نمی کنید که ثابت کنید ما هم کارهای ناپسندی مثل شما انجام دادیم ؟
نمی تونید یا همچین چیزی نیست ؟ کارهای خودتون رو به سایرین نسبت میدید ؟
این هم لینک مصاحبه مدیرعامل تون :
نـــت نـــَما - اميری در اختتاميه سومين جشنواره فروشگاه های اينترنتی
لطفا به آخر مصاحبه توجه ویژه کنید.
براتون آرزوی موفقیت می کنم.
عجب
-
تعداد تشکر ها از PerSianSerVerS به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2012 00:06
# ADS
-
November 27th, 2012, 01:01
طبق تماس تلفنی که با آقای علی اميری مدير پروژه زرين پال داشتم ايشون من رو از شرکت در ادامه اين تاپيک نهی کردند.
ضمن تشکر از ساير دوستانی که به هر نحو در اين تاپيک ابراز لطف کردن (چه لطف خوب و چه لطف بد :دی) انشالا همگی موفق باشيد و باشيم.
به اميد موفقيت های روز افزون I Love WHT User's
-
-
November 27th, 2012, 02:04
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
samansystems
طبق تماس تلفنی که با آقای علی اميری مدير پروژه زرين پال داشتم ايشون من رو از شرکت در ادامه اين تاپيک نهی کردند.
ضمن تشکر از ساير دوستانی که به هر نحو در اين تاپيک ابراز لطف کردن (چه لطف خوب و چه لطف بد :دی) انشالا همگی موفق باشيد و باشيم.
زدی همه رو ناکار کردی چند تا شرکت و.. رو زیر سوال بردی آخرش میگی نهی کردند؟؟
دوستان هم میخوان کلیپ بزارند حداقل یک فیلم اکشنی چیزی بزارند بیکار نشینیم.. اینجور مستندها حوصله سر میبره..!
-
-
November 27th, 2012, 02:10
عضو انجمن
سلام خدمت دوستان عزیز
اول اینکه اصلا نمی خواستم صحبتی در باره این پست کنم
ولی دیدم یک سری افراد یک سری چیزها گفتند لازم دونستم اینجا بگم
1- اول اینکه کسی که یوزر جدید میسازه و از پی لاین حمایت میکنه و یکی دیگه از یوزر ها اون رو متهم میکنه که از طرف پیلان هست بر چه اساسی این رو میگه؟
اصلا اگر خودت باشی با 2 یوزر بیایی چی و قصدت تخریب پی لاین باشه
اینکه یک شرکت دیگه ای رو خراب کنیم اصلا درست نیست
این رو هم همینجا میگم
با بیشتر سیستم ها کار کردم
زرین پال یک سیستم قدیمی هست اون موقع که زرین پال بود بقیه نبودند درست ولی الان به نظرم در مقابل پی لاین اصلا جای صحبتی ندارند هیچ کدوم از شرکت ها
تا اونجایی که یادمه هرموقع تسویه حساب دادم خیلی زود شاید تو 3 ساعت 2ساعت به دستم رسیده یا شب دادم اول صبح تو حسابم بوده
امکاناتش
درگاهاش
پشتیبانیش
همه چیش واقعا تایید میشه شده حتی من واقعا جایی بودم مشکل منو تلفنی حل کردند
شب تماس گرفتم جوابگو بودند
اصلا درست نمیدونم در مورد این شرکت چیزی که به نادرست باشه بنویسم یا حتی ببینم
از این حرف ها هم قصدم تخریب زرین پال نیست اونم مشتری های خودش رو داره
برعکس بوده من جاهای دیگه بد از 4روز جواب تیکت پشتیبانی منو دادند
امیدوارم همه شرکت ها به جای اینکه هم رو تخریب کنند
بیشتر به فکر حل مشکلات و دادن امتیاز های بیشتر برای رضایت بیشتر مشتری باشند
امیدوارم پی لاین هم مغرور نشه و همین راهی که داره میره رو ادامه بده و به صحبت های دیگران توجه ای نکنه
و آارزوی موفقیت بیشتر برای این شرکت رو دارم
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
-
-
November 27th, 2012, 02:45
عضو جدید
بنده مشکلی با آپلودباز داشتم اکانت خریده بودم ولی پرمیوم نشده بود در حالی که چندبار به آپلودباز ایمیل زدم اصلا جواب بنده رو نمیدادن و طی تیکتی که به زرین پال زدم و وساطتی که جناب امیری بین من و آقای حافدی کردند مشکل ما حل شد.. در حالی که شاید خیلی به زرین پال مربوط نمیشد باز هم پیگیر ماجرا بودند..
سعی نکنید با اینجور تاپیک ها کسی رو خراب کنید تا بقیه هم از آب گل آلود ماهی بگیرن.
-
-
November 27th, 2012, 03:05
بنده Parspal را تأييد می نمايم. بدليل تيم متخصص و برنامه نويس که پيشتيبانی می کنند.
-
-
November 27th, 2012, 03:43
همچین میگه مصاحبرو ببین انگار همه مدیرا باید کت شلوار بپوشن یقه بسته باشه همچین یه کیف سامسونتم داشته باشن کتابی حرف بزنن (انگار عادت کردیم فیلم آدمارو ببینیم تا خودشونو )- من که خیلی حال کردم دمشم گرم
آدم که فیلم بازی نکنه خودش باشه بهتر از آدمیه که فیلم بازی میکنه اما خودش چیز دیگست -
زرین پال هم سیستم خوبیه مهمتر از همه معتبره این رکن اول یک درگاه پرداخته
اما پیشنهاد میکنم به عنوان یک عضو کوچیک از جامعه وب مسترها که امکاناتشونرو افزایش بدن ، رقابت بکنن ، ایده های جدید در زمینه درگاه پرداخت تموم که نشده
همیشه ایده جدیدتری هم هست
بهترین بودن پایدارتر از اولین بودنه
-
تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2012, 03:55
بنده تازه گيا از زرين خبر ندارم. ولی قبلاً همه جا صحبت ازش بود ، مخصوصاً افزونه های خوبش. پشتيبانی هم خوب بود . بديهی است که در ساعات اداری خيلی خوبه که تماس بگيرين و درخواست پشتيبانی بدين
-
-
November 27th, 2012, 09:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
samansystems
میشه اسم شریف شما رو بدونم من؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2012, 12:52
زرین پال دیگه دوره اش تموم شد انقدر پول مردم را نگه داشته تو حسابش که الان سودی در حدود ده میلیون داره میکنه ولی اینها یه روزی جواب پس میدن شما نوشتی سه روز کاری حق نداری یه ثانیه بیشتر پول مردم را تو حسابت نگه داری مدیریت زرین پال
-