-
November 26th, 2012, 17:29
عضو انجمن
پاسخ : بی مسئئولیتی زرین پال
این بحثها به هیچ جا نمیرسه و آخر هم جز کینه و کدورت چیزی به بار نمیاره . هر شرکتی سیاستهای خاص خودش رو داره و اگه سیاستهای کاری اون شرکت با مشتری هماهنگ نیست ، بهتره که با اون شرکت کار نکنه و دلیلی نداره بیاد واسه هر موضوع کوچکی تاپیک باز کنه .
به عنوان مثال هزینه سند مانی در پی پال به ازای هر 100 دلار ، حدود 4 دلار هستش اما تو وب مانی 80 سنت . الان چون وب مانی کمیسیون کمتری میگیره ، باید تو دنیا خیلی محبوب باشه . اما عملا میبینیم که اینطور نیست و پی پال با کارمزد بالاش بسیار معتبر و محبوبه . این دیگه سلیقه شخصی هر فرد هستش که از بین شرکتهای واسط یکی رو انتخاب کنه . بنده با وجود داشتن 4 درگاه بانکی ، همچنان از زرین پال استفاده میکنم ، چون دوست دارم کاربرام راحت باشن .
-
تعداد تشکر ها از Ahmad110 به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012 17:29
# ADS
-
November 26th, 2012, 17:45
برادران امیری کارشون حرف نداره
شاید تو کارشون دیر و زود باشه ولی سوخت و سوز نداره
-
تعداد تشکر ها از BESTTECH به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012, 18:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
star25
بنده هم امروز زرین پال را برای همیشه کنار گذاشتم مشکل من با زرین پال دیر واریز کردن پول فقط هست که کاری بسیار ناپسند هست چون مطابق قانون خودشون هم عمل نمی کنندبهترین درگاهها اول پی لاین ،دوم پارس پال
اگه تونستی درگاه ملت هم بگیر .
ملت کارمزد هم نداره و مهمتر از اون آنی واریز میشه به حسابتون و تاخیر بیزنستون رو مُختل نمیکنه !
ویرایش توسط hasun : November 26th, 2012 در ساعت 18:34
-
-
November 26th, 2012, 18:18
عضو انجمن
زرین پال خوبه ولی سایتهای بهتر زیاد امدن مثل جی پل ، پی لاین ....
-
-
November 26th, 2012, 18:19
زرین پال اینطور نیست طی چهار روز پرداخت میکنه بهترین سیستمه
-
-
November 26th, 2012, 18:31

نوشته اصلی توسط
star25
بنده هم امروز زرین پال را برای همیشه کنار گذاشتم مشکل من با زرین پال دیر واریز کردن پول فقط هست که کاری بسیار ناپسند هست چون مطابق قانون خودشون هم عمل نمی کنندبهترین درگاهها اول پی لاین ،دوم پارس پال
شما از اول هم هدفتون از باز کردن اين تاپيک مشخص بود
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012, 18:49

نوشته اصلی توسط
Neo2
با سلام،
بنده بعید میدونم آقای امیری باشید چون از شخصیت ایشون انتظار دیگه ای میره و بعید هست اینطور حرف بزنه. اما به هر حال خیلی خودتون رو درگیر کار کردید که توهمات و خیالات تون قوی شده.
از یکی از مدیران فروم تقاضا می کنم، مشخصات و ip هرکاربری که ایشون فکر می کنند ما هستیم رو خدمت شون ارائه کنند شاید تو این ایام محرم، ایشون هم تلنگری بخورند.
همونطور که اول گفتم از همکاران آقای اميری هستم در مجموعه سامان سيستم.
بنده جائی از سايت شما نامی نبردم که شما خودتون رو در اين مبحث شريک کرديد.
همين فعاليت شما و يوزر های 5 پسته نشون ميده چه خبره :دی و الا دليلی نداره تو بحثی که هيچ ارتباطی به سايت شما نداره يوزر های 5 پسته و شخص شما فعاليت کنن.
بنده از شما نامی نبردم که اينقدر به آب و آتيش ميزنيد. مگر اينکه يک ارتباطی باشه بين قضايا که انشالا اينطور نبوده.
همونطور که قبلا عرض کردیم به جای اینکه مثل شما سعی کنیم بحث های حاشیه ای ایجاد کنیم، تمرکزمون رو روی خدمات دهی و گسترش سرویس هامون گذاشتیم و خدمات بیشتری ارائه می کنیم.
کاربران دیگه بارها و بارها در تاپیک ها و فروم های مختلف همه سیستم ها رو به نقد کشیدن و فکر می کنم خود کاربران بهتر می تونند قضاوت کنند و مسائل رو تشخیص بدن.
بهتره يکبار تاپيک های باز شده توسط خودتون، شرکت کردنتون در تاپيک های ديگران و صفحات سايتتون رو مشاهده کنيد.
خواهيد ديد بيشتر از اينکه برای سايتتون تبليغ کنيد به تخريب دست زديد و نمونه آخر اون هم شرکت در همين تاپيک هستش.
دقيقا بهترين مورد اين هستش که اجازه بديد کاربران خودشون تصميم بگيرن. با رويه تخريب ديگران هيچ کس تا حالا موفق نبوده و نيست. شما هم سعی کنيد راه خودتون رو بريد. تبليغ خودتون رو انجام بديد و از شرکت تو تاپيک های تخريبی ای که يوزر های 5 پسته! اون رو داغ کردن خودداری کنيد. چون اينطوری همه چيز روشن ميشه.
هرگز با احمق ها بحث نکنید.
آنها اول شما را تا سطح خودشان پائین میکشند،
بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح ، شمــا را شکســــت میدهند
پيشنهاد ميکنم ادبيات خودتون رو حفظ کنيد و از بکار بردن و جملات و کلماتی که در شان خودتون نيست خودداری کنيد.
اينجا شخصی به شما توهين نکرد که شما داريد به ديگران توهين ميکنيد. بکار بردن الفاظی نظير احمق برای ديگران فکر نميکنم رويه ای در شان شما باشه.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012, 18:51
از یکی از مدیران فروم تقاضا می کنم، مشخصات و ip هرکاربری که ایشون فکر می کنند ما هستیم رو خدمت شون ارائه کنند
از مديران تقاضا دارم با کاربران متخلف به شدت برخورد کنن تا باب نشه کاربرای 5 پسته با ماهيت نامشخص تو هر پستی اقدام به تخريب و تبليغ سايت های رقيب کنن و ياد بگيرن بدون تخريب هم ميشه تبليغ کرد.
-
-
November 26th, 2012, 18:52
عضو انجمن
بهرحال توی هر سیستمی مشکلات وجود داره .
اگه خوب هم حساب کنیم یه تاخیر در پرداخت پول خسارت مالی و جانی آنچنانی نداره .
در مقابل هیچ جا ندیدم یه تاپیک بزنید یه تشکر بکنید از فلان سیستم .
ما ایرانی ها منتقدان خوبی هستم منتها نمیدونم چرا پیشرفت نمیکنیم .
زرین پال استانداردترین متد رو ارائه کرده و تا اونجایی که من میدونم جز پیشگامان ارائه سرویس پرداخت واسط بوده .
فکر نکنم با یکی دو تا تاپیک کیفیت این سیستم زیر سوال بره .
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012, 20:12
عضو انجمن
من به عنوان شخصی که با خیلی از سیستم های سامان سیستم کار کردم دوست دارم نظرم رو بگم
قبلا با عصر نت کار میکردم راضی بودم
الان چند ساله با ایران هویز کار میکنم راضیم با sa1601 کار میکنم راضیم
بسیار از مجموعه سامان سیستم راضی هستم. و طی این چند ساله هیچ وقت مشکل حادی با این شرکت نداشتم
زرین پال هم قبلا خوب بود . ولی الان واقعا دیر واریز مکنین . من حتما برای واریزی باید تیکت بزنم بعد یک هفته تا واریز کنید این درست نیست. این مورد حدود یکی دو ماهه که پیش اومده و امیدوارم و درخواست دارم از سامان سیستم که به این موضوع توجه داشته باشند. چون امثال من که سالها با سیستم های شما کار کرده واقعا دوست ندارم به سراغ سرویس های دیگه بروم
-