-
November 26th, 2012, 16:55
عضو انجمن
پاسخ : يه هاست خوب برا چت روم ميخواستم

نوشته اصلی توسط
parsdrive
شما مشکلی با خودت داری یا اینکه دوست داری همیشه هر تاپیکی روشلوغ کنی؟ لیست مشتریان چت رومی که فقط 3 مورد رو دکر می کنم:
چت روم ایرانیان
چت روم فارسی پاتوقستان
روبو چت | چت روم فارسی
و .........
که می تونید کیفیت رواز خود این دوستان بپرسید در سایتشون. لطفا تاپیک ر.و هم بدون علم و معلومات بالا نیارید. بنده هم فقط بازاریابشونم سوال فنی دارید از همکاران در سایت بپرسید پاسخ میدن. اینقدر شلوغ بازی خارج از شخصیت آدمه.
شما با هر تاپیکی که میدی حرف خودت رو تکذیب میکنی! این سه سایتی که دادید جمعا حجم افزارد انلاینتشون 5 نفر هم نمیشه ! میتونید چک کنید! یه سرور 1 کور هم این حجمو جواب گو هست !
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
تعداد تشکر ها از shahab-f به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012 16:55
# ADS
-
November 26th, 2012, 16:58
عضو انجمن
شما وقتی ناقص مطلبی رو می خونی بنده ضامنم؟؟ گفتم سایت هایی بودن که 1000 آنلاین هم داشتند گفتم این 3 تا چتروم بودن؟؟؟؟؟
تالار گفتگوی ایران شاین - صفحه اصلی
بوده که به 100 بازدید هم رسیده. لطفا تا دقیق مطلبی رو نمی دونید و نخوندید یا بپرسید یا اینکه شلوغ نکنید توی این انجمن حرفه ای ها هم هستند که ممکنه حوصلشون از دست شما سر بره.
دیگه پاسخ های لازم رو دادم بیش از این به خودم بی احترامی کردم.
یا حق.
-
تعداد تشکر ها از parsdrive به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012, 16:59
-
تعداد تشکر ها ازpc.rootall به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2012, 17:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsdrive
شما وقتی ناقص مطلبی رو می خونی بنده ضامنم؟؟ گفتم سایت هایی بودن که 1000 آنلاین هم داشتند گفتم این 3 تا چتروم بودن؟؟؟؟؟
تالار گفتگوی ایران شاین - صفحه اصلی
بوده که به 100 بازدید هم رسیده. لطفا تا دقیق مطلبی رو نمی دونید و نخوندید یا بپرسید یا اینکه شلوغ نکنید توی این انجمن حرفه ای ها هم هستند که ممکنه حوصلشون از دست شما سر بره.
دیگه پاسخ های لازم رو دادم بیش از این به خودم بی احترامی کردم.
یا حق.
با این وضعیت خرج و گرونی و ... به هیچ وجه اعصاب و حوصله بحث کردن ندارم
ولی همین حرفه ای های انجمن رو که فرمودید قوانینشون رو مطالعه کنید به هیچ وجه سایت های چت رو رو میزبانی نمیکنند میدونید چرا ؟؟ چون ریسک افت کیفیت سروراشونو فدای 20-30 هزار تومان نمیکنند
به امید توفیق هرچه بیشتر ......
ارادتمند فتاحی
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
تعداد تشکر ها از shahab-f به دلیل پست مفید