طریقه ی جواب دادن های شما جالبه! جا داره این مسئله رو در قالب یک مثال طرح کنم که باعث بفهم بیشتر بشه، جریان مثل اینه که من می گم گاو شما انقدر شیر نمی ده که همه رو به امید یک سطل شیر معطل کنید (فوق فوقش به هر کس یه لیوانم به زور میرسه!)، بعد شما می گی گاو حیوان خیلی خوبیه! من این گاو خریدم و هر جور بخوام شیرش رو بین همه پخش می کنم! شما هم شیر می خواین بیاید صف وایسید!!! موضوع اینه که اصلا اینهه به همه نمیرسه، اما شما به جای پاسخ دادن به سوالات داری مغالطه می کنید. کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودش رو به خواب زده رو هرگز! کسایی که می خواستن بفهمن فهمیدن و منم منظورم همین بود.
بله از روی تاریخ عضویت نمی شه گفت 100 % سابقه ی کاری داره اما تا حدودی میشه فهمید و همینطور سابقه ی هر کس هم نشان دهنده ی قابل اعتماد بود اون طرف هست. اما من نمی خوام تهمت بزنم اما باور کنید اگه آدم یوزر قبلش که توسط مدیران بسته شده رو اعلام بکنه باعث ایجاد اعتماد نیست بلکه برعکس اونه!!!
در مورد آفر، من اصلا نگفتم هر کی آفر بده یعنی سابقش بیشتره، گفتم با صبر 100% مشخص میشه که عاقبتش چی میشه البته متاسفانه از الان معلومه.
سپاس