مشکل حل شد
طرف حرف من بیشتر ریسلر شما جناب winsent بود بیشتر و می خواستم بگم هواسش باشه که کجا داره تکیه می کنه و در مورد اختیار و سیاست های شرکتتون شما کاملا مختارید و حتی می تونید هاست رایگان به دیگران بدید، اما من فقط گفتم با این توصیفات و این ویژگی ها، مگه قدرت سرور شما چقدر هست که شما و ریسلرهاتون، اینجوری دارید هاست میدید اونم با اون ویژگی ها ( هاست دانلود نامحدود با هارد 70 گیگ در ایران و قیمت 10 تومن)!!! و من فقط ویژگی های سرورتون (که به صورت پیش فرض انقدر هست) و تامین کنندتون رو گفتم، و بررسی انجام دادم با این سخت افزار چه استفاده ای می توان انجام داد. و حتی براتون دعای خیر هم کردم.
این تاپیک من نیست

الحمدلله که شما سابقه ی کاری زیادی دارید اما تاریخ عضویتتون در فروم به 10 ماه پیش برمی گرده! در ضمن از زمان آفرتون بیش از 3 هفته نمی گذره و با صبر مشخص میشه کیفیت چطور بوده و الان حدودا نمیشه نظر داد. من که دعا می کنم کیفیتتون هر روز بهتر دیروز بشه.
مدت سابقه کاری به تاریخ عضویت و آفر دادن نیست

من همونطور که گفتم فقط بررسی کردم سرویس دهنده ی اصلی شما رو و ویژگی های سرور تون رو و در پست تون در جواب به من، حرف های منو تکذیب نکردید که من الان دلایل بیشتر براتون بیارم، حالا دیگه نمی دونم دیگه در مورد چی باید اطمینان کسب کنم! چون همه چیز روشنه حدودا! (البته انسان ممکنه اشتباه کنه و منم از این جمع بیرون نیستم و اگه من اشتباه می کنم شما ثابت کنید من اشتباه می کنم)! اما همین جا، جا داره که جمله خودتون رو در مورد خودتون استفاده کنم و بگم این تنها یوزر من تو سایت هست و تاریخ عضویتم به یک سال و پنج ماه پیش برمیگرده "پس لطفا تا زمانی که در مورد چیزی اطمینان ندارید ، نظر ندید"!!!
متشکرم
شما اگه خریدار هستید ، می تونید از خود سایت خریداری کنید . اینم بوزر قبلی من که به خاطر بی اطلاعی از قوانین سایت بسته شد
نمایش مشخصات: goldcom - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران