سلام واقعا از اینکه از زرین پال سرویس گرفتم پشیمونم متاسفانه الان 9 روز گذشته ولی 40هزار تومن بنده را به حسابم واریز نمی کنن تیکت میزنم پاسخی نمی دهند چرا زرین پال از اعتماد مشتری ها جدیدا داره سو استفاده میکنه؟
سلام واقعا از اینکه از زرین پال سرویس گرفتم پشیمونم متاسفانه الان 9 روز گذشته ولی 40هزار تومن بنده را به حسابم واریز نمی کنن تیکت میزنم پاسخی نمی دهند چرا زرین پال از اعتماد مشتری ها جدیدا داره سو استفاده میکنه؟
چند روز تعطیلی بوده شاید به خاطر اون اما نه دیگه 9 روز........
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در کل عزیز قید زرین پال رو بزنید وقتی پارس پال یا پی لاین هست چرا زرین پال؟!! به نظرم پارس پال و پی لاین از هر لحاظ بهترین هستند. محض اطلاع شما پی لاین من صبح درخواست میدم 4 ساعت واریز میکنند بدون کارمزد و این فوق العادست به نظرم و الان داره با 3 درگاه ملت - سامان و اقتصاد نوین کار میکنه
فروش ویزه سرور مجازی ازانگلیس | پشتیبانی به موقع و آپتایم بالا | پنل ریبوت رایگان
سایت : مــــاد وی پـــی اس | یاهو آی دی : vpsmad
....:::: www. madvps .ir ::::....
بهترین درگاه مستقیم بانکی هست که به اسم خودتون باشه من که خیلی راضیم
اما این که شما میگین payline بدون کارمزد 4 ساعته این اصلا امکان نداره
دلیل : پرداخت های بدون کارمزد با ساتنا انجام میشود و ساتنا هم صبح زود ساعت 6 تا 9 میریزه به حساب
اگه با کارمزد 500 تومان هم باشه میشه چون کارت به کار میکنه
من خودم پی لاین برای اطمینان دارم چند باری هم باهاش کار کردم این حرف رو تایید نمیکنم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
قطعا در جريان تعطيلات هستيد.
تا جائی که من از مدير مسئول پروژه پيگيری کردم به ساير تيکت ها جواب داده شده.
به نظر ميرسه عده از دوستان در تلاش برای تخريب زرين پال از هر روش ممکنی هستند. چون قطعا زمانی که به ساير تيکت ها داره پاسخ داده ميشه و دوستان در جريان تعطيلات هستند دليلی برای باز کردن تاپيک وجود نداره.
مگر اينکه هدف چيز ديگه ای بوده باشه.
در پايان هم توجه شما رو به جدول مقایسه برترین سرویس های پرداخت الکترونیک ایران جلب ميکنم:
به زودی
زرین پال هم بد نیست مشکل اصلی درصدی هست که از فروشنده بر می داره . اینجوری مجبور یه جنسی که 800 هزار تومان هست رو توی سایت 820 هزار قیمت بدی و در نهایت مشتری از جایی که قیمت پایین تر هست خرید می کنه. من پی لاین استفاده می کنم و راضی هستم. چون درصد تراکنش رو از مشتری می گیره و درگاه رو بدون واسطه باز می کنه.من که قید زرین پال رو زدم.
:دی خوب درصد کارمزد رو از مشتری ميگيره.
بازم همون همون ميشه. کارمزد به قيمت پرداختی اضافه ميشه و مشتری مجبور هستش پول بيشتری پرداخت کنه.
عين اين هستش که شما قيمت محصول رو بالا ببريد. کلا حرف های جالبی زده ميشه.![]()
اولا امکان داشته و ثانیا به اسم خودمون ربطی به بحث نداشت ایشون بحثشون درگاه واسطه هست نه مستقیم !!
ثالثا با پایا پرداخت انجام میشه نه ساتنا!! و با پایا بدون کارمزد انجام میشه میتونین همین الان تست کنید !! شما مثل اینکه پی لاین نبوده عزیزم !!
و در آخر همون چند بارتون حتما پی لاین نبوده و شما اشتباه میکنید در ضمن مدیریت پی لاین پسر دایی یا عموی من نیست بیام براش تبلیغ کنم دارم بنده تجربه م رو میگم و شما لطف کنید الکی نظر ندید وقتی اطلاعی ندارید از نحوه کارکرد درگاه !! با تشکر
ویرایش توسط madvps : November 26th, 2012 در ساعت 14:18
فروش ویزه سرور مجازی ازانگلیس | پشتیبانی به موقع و آپتایم بالا | پنل ریبوت رایگان
سایت : مــــاد وی پـــی اس | یاهو آی دی : vpsmad
....:::: www. madvps .ir ::::....
جالبه که اصلا شما يکبار هم با زرين پال کار نکرديد و اين موضوع از صحبت شما مشخص هستش.
کاربرانی که با زرين پال کار کردن ميدونن کارمزد زرين پال برای ارقام بالاتر از 400 هزار تومان 1.9% هستش. يعنی برای 800 هزار تومان شما 15200 تومان کارمزد پرداخت ميکنيد نه 20 هزار تومان.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)