اطلاعيه شماره 3
تمامي 5 سروري كه دوستان همكار براي كار به ما داد بودند در مراحل آزمايش در شد و هيچكدام را مسئولين فني قبول نداشتند بنابراين دوستان حاضر شدند كه از همان سرورهاي شركت تهيه كنند كه با توجه به حدود 50 در خواست براين شديم كه فقط 2 سرور اضافه كرده و و با چهار سرور 60 نفر را ساپورت ميكنيم اين سرور ها همين الان خريداري شده و پول آن پرداخت گرديده است
با نظر به درخواست شديد دوستان از همين فردا واگذاري vps ها شروع ميشود
مسئول شبكه بنا به دلايل خاصي روزي 8 عدد vps بيشتر واگذار ميكند كه 4 تاي آن صبح و 4 تاي آن بعد از ظهر ميباشد (دلايل خاص خودشان را دارند و من دخالت نميكنم ولي اگر دست من بود بلا مانع بود همين امشب همه را واگذار كنيم)
دوستان به ترتيب زحماتي كه كشيده اند vps ها را دريافت ميكنند و به ايميلشان ارسال ميگردد فقط اين نكته را بايد به ياد داشته باشند كه اطلاعات پكيج را به ديگران ندهند
درضمن vpsها بدون قرعه كشي و به همه اهدا خواهد شد
يك قرارداد هم با دوستان بعد از يك هفته واگذاري بسته ميشود (يك هفته براي اين است كه دوستاني كه مايل به پرداخت وجه هستند بخواهند در قراردادشان مبلغ قرار بگيرد البته همان طور كه ميدانيد هيچ فرقي بين دو گروه نيست)(البته براي تمامي مشتريان يك هفته اول رايگان است )
حالا به چند مورد از قرارداد اشاره ميكنيم . شايد براي بقيه دوستان بد نباشد :
مشتري متعهد ميگردد كه :
1. از سرويس شركت نسيم در باره مسائل سياسي و ضد نظام جمهوري اسلامي ايران و اصل ولايت فقيه استفاده نكند
2.مذهب مورد تاكيد شركت نسيم اسلام و شيعه اثني عشري ميباشد فلذا هرگونه حركت ضد شيعي ممنوع ميباشد
3.مشتري متعهد ميشود كه از سرويس در راههاي مخالف با قانون جمهوري اسلامي مانند اشاعه فحشا ، كلاهبرداري و يا شركتهاي هرمي استفاده نكند
در صورت رعايت نكردن موارد بالا سرويس قطع و پول شما عودت خواهد شد
شركت نسيم هم متعهد به پشتيبانيهايي خواهد شد كه تمام آنها را مشتريان مينويسند (يعني جلوي تعهدات شركت نقطه چين است كه افراد خودشان هر چه بخواهند در آن مينويسند و شركت متعهد به آن خواهد شد)
اگر شركت در مدت 30 دقيقه از ارائه مشكل نتوانست مشكل را حل كند ، مشتري ميتواند به صنف مربوطه شكايت كرده و علاوه بر برگشت مبلغ كل دوره تمامي خسارات وارد شده را پرداخت كند كه خسارت را هم مشتري تعيين ميكند
من از همين امشب سرويس فردا صبح را ميدهم و از فردا ظهر سر وقت پكيج اطلاعاتي را به دوستان ميل ميكنم
لطفا پيام خصوصي ندهيد و حضور فيزيك در شركت نداشته باشيد