-
December 28th, 2009, 13:42
ویرایش توسط alibaba : December 29th, 2009 در ساعت 18:52
دلیل: اضافه كردن نكات
-
تعداد تشکر ها ازalibaba به دلیل پست مفید
afrateam, ahmad19, Arash.Ajdary, ashiyane, baghebahar, behnam7436, behzad_20052006, Faraz4u, GOD, jumong4, kaveh_3000, Lexus, lovee20002002, majofempire, mansour207, mehdi_p, meisam317, nimapendar, rasool661, tanha123, tbhacims, thanker, tizhost, لرد, مجید
-
December 28th, 2009 13:42
# ADS
-
December 29th, 2009, 18:36
پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه
دوست گرامی منم با این شرایط مایلم از شما vps بخرم
آدرس ایمیل : Iraninews@yahoo.com
با تشکر ، موفق باشید !
-
-
December 29th, 2009, 18:43
آقا من برام فرقی نمیکنه وارز باشه یا نباشه
ghanadmajid@gmail.com
-
-
December 29th, 2009, 18:46
اطلاعيه شماره 3
تمامي 5 سروري كه دوستان همكار براي كار به ما داد بودند در مراحل آزمايش در شد و هيچكدام را مسئولين فني قبول نداشتند بنابراين دوستان حاضر شدند كه از همان سرورهاي شركت تهيه كنند كه با توجه به حدود 50 در خواست براين شديم كه فقط 2 سرور اضافه كرده و و با چهار سرور 60 نفر را ساپورت ميكنيم اين سرور ها همين الان خريداري شده و پول آن پرداخت گرديده است
با نظر به درخواست شديد دوستان از همين فردا واگذاري vps ها شروع ميشود
مسئول شبكه بنا به دلايل خاصي روزي 8 عدد vps بيشتر واگذار ميكند كه 4 تاي آن صبح و 4 تاي آن بعد از ظهر ميباشد (دلايل خاص خودشان را دارند و من دخالت نميكنم ولي اگر دست من بود بلا مانع بود همين امشب همه را واگذار كنيم)
دوستان به ترتيب زحماتي كه كشيده اند vps ها را دريافت ميكنند و به ايميلشان ارسال ميگردد فقط اين نكته را بايد به ياد داشته باشند كه اطلاعات پكيج را به ديگران ندهند
درضمن vpsها بدون قرعه كشي و به همه اهدا خواهد شد
يك قرارداد هم با دوستان بعد از يك هفته واگذاري بسته ميشود (يك هفته براي اين است كه دوستاني كه مايل به پرداخت وجه هستند بخواهند در قراردادشان مبلغ قرار بگيرد البته همان طور كه ميدانيد هيچ فرقي بين دو گروه نيست)(البته براي تمامي مشتريان يك هفته اول رايگان است )
حالا به چند مورد از قرارداد اشاره ميكنيم . شايد براي بقيه دوستان بد نباشد :
مشتري متعهد ميگردد كه :
1. از سرويس شركت نسيم در باره مسائل سياسي و ضد نظام جمهوري اسلامي ايران و اصل ولايت فقيه استفاده نكند
2.مذهب مورد تاكيد شركت نسيم اسلام و شيعه اثني عشري ميباشد فلذا هرگونه حركت ضد شيعي ممنوع ميباشد
3.مشتري متعهد ميشود كه از سرويس در راههاي مخالف با قانون جمهوري اسلامي مانند اشاعه فحشا ، كلاهبرداري و يا شركتهاي هرمي استفاده نكند
در صورت رعايت نكردن موارد بالا سرويس قطع و پول شما عودت خواهد شد
شركت نسيم هم متعهد به پشتيبانيهايي خواهد شد كه تمام آنها را مشتريان مينويسند (يعني جلوي تعهدات شركت نقطه چين است كه افراد خودشان هر چه بخواهند در آن مينويسند و شركت متعهد به آن خواهد شد)
اگر شركت در مدت 30 دقيقه از ارائه مشكل نتوانست مشكل را حل كند ، مشتري ميتواند به صنف مربوطه شكايت كرده و علاوه بر برگشت مبلغ كل دوره تمامي خسارات وارد شده را پرداخت كند كه خسارت را هم مشتري تعيين ميكند
من از همين امشب سرويس فردا صبح را ميدهم و از فردا ظهر سر وقت پكيج اطلاعاتي را به دوستان ميل ميكنم
لطفا پيام خصوصي ندهيد و حضور فيزيك در شركت نداشته باشيد
شركت نسيم با مديريت و پشتيباني متفاوت در خدمت شماست
-
تعداد تشکر ها از alibaba به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2009, 18:57
آقا من هم هستم پيامها كه رسيده كه
منم 30 تا تبليغ كردم
-
-
December 29th, 2009, 19:01

نوشته اصلی توسط
بهنام
آقا من هم هستم پيامها كه رسيده كه
منم 30 تا تبليغ كردم
ممنون
كاش كه پيام خصوصي نميفرستاديد
4 تاي فردا به ايميلها ارسال شد
جاتون خالي الان داشتم با بانكهاي آلمان به صورت اينترنتي كار ميكردم يك حس جالبي بود
در ضمن من تمام پيامهاي خصوصي را پاك كردم
شركت نسيم با مديريت و پشتيباني متفاوت در خدمت شماست
-
-
December 29th, 2009, 19:04
عضو انجمن
جاتون خالي الان داشتم با بانكهاي آلمان به صورت اينترنتي كار ميكردم يك حس جالبي بود
چه حسي؟
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
-
-
December 29th, 2009, 19:06
اي ول حاجي فكر نميكردم بفرستي
اينها چيه من كه سر در نياوردم چيكار كنم؟؟
دوستان ما كه بار خودمون را بستيم و رفتيم
-
-
December 29th, 2009, 19:53
ممنون ميلم را چك كردم ديدم به من هم رسيده
من هم تعجب كردم كه تالار قفل شده تازه گويا بعضي از پستها هم حذف شده و تعداد بازديد از اينجا از شش هزارو هفصد و خورده اي به سه هزار و خورده اي رسيده ؟؟؟؟؟؟ البته تعداد بازديد اين تاپيك به تاپيك Vpn رایگان شرکت سامانه نیک منتقل شده كه بايد از اين كار متعجب بود
البته دوباره تاپيك باز شده ..
من كه مستفيذ شدم گويا توفيق براي ديگران نبوده دوستان ميلاشون را چك كنند ببينند براشون ارسال شده يا نه ؟
كار ميكنم خبرش را به دوستان ميدهم
-
-
December 29th, 2009, 19:54
عضو انجمن
برای من که اولین درخواست بود.هنوز چیزی نیومده 
این هم ایمیل : man_x96@yahoo.com
-
-
December 29th, 2009, 19:55