پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
من معمولا 65-64 سرعت دریافت دارم با usb3
به زودی .....
XlHost
Wd بهتره
Western Digital Portable My Passport - 1TB
شک نکن امروز یکیشو فروحتم 250 تومن با usb 2 سرعتش به 55 مگ میریسید!!
فکر کنم استارتر تصمیم خودش رو گرفته می خواد همین رو بگیره. !!!
ADATA Portable SH14 1TB
والا برای بنده نیست برای یکی از دوستان هست. در مورد sh14 نوشته سرعت خوندن ونوشتن بالای 100 مگ در یو اس بی 3 در صورتی که جناب مهدی پور میگن در یو اس بی 3 حدود 70 مگ. خوب adata سریعتر میشه که.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
در صورت تمایل بنده مجدد می تونم براتون تست کنم ، البته الان با دسکتاپ هستم و USB3 نداره ، اگر لازم بود با لپ تاپ تست میکنم.
ولی باز تو اون شرایط که سرعت کمتر باشه ، با این اوضاع اقتصادی من جای شما بودم چیزی رو می خریدم که جوابشو پس داده و ریسک نمی کردم.
شما می فرمایید گارانتی ولی یکی از بدتر ترین موارد گارانتی شده چیزایی هست که به USB مربوط می شه
دستشون بازه که بپیچونن:
1 - هارد ضربه دیده و جز گارانتی نیست.
2 - Safe remove نکرده از سیستم خارج کردید.
3 - در جای مرطوب مونده .
و ...
البته من از گارانتی این شرکت آگاهی بالایی ندارم ولی در کل در مورد هارد ها و گارانتیشون این موارد رو کم نشنیدم.
تست کردم :
سرعت از هارد به کامپیوتر حدود 30 - 50 مگ
سرعت از کامپیوتر به هارد 90 - 105 مگ.
ویرایش توسط m-mehdipoor : November 26th, 2012 در ساعت 16:38
من خودم سه تا wd دارم یکیشو بیش تر از دو ساله دارمش اون دو تای دیگه هم نسبتا تازه خریدمش از همه نظر عالیه و هیچ مشکلی هم نداره
بسیار تشکر از نظرات دوستان.(جناب مهدی پور بابت تست لطف کردید)
خوب وسترن ساخت کدوم کشور هست ؟ توی ایران گارانتی داره؟(کسی از گارانتی استفاده ای هم کرده؟)
پارس درایو؛
www.parsdrive.ir
وسترن شرکت امریکایی هست اما تقریبا همه هارد های دنیا در تایوان تولید میشه
گارانتی سازگار ارقام خوبه، من تجربه استفاده ازشو داشتم و راضی بودم
یه نکته مهم هم اینه که در دنیا 3-4 تا شرکت تولید هارد بیشتر نداریم
بقیه از محصولات داخلی این شرکت ها و با اضافه کردن امکانات جانبی و بدنه های مختلف محصول جدید تولید می کنند و هسته اصلی هارد توسط همون چند شرکت تولید شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)