-
November 25th, 2012, 20:28
پاسخ : آشنای با توانایها و قابلیت های یک سرور برای ارائه سرور مجازی ( vps )

نوشته اصلی توسط
MUV
اگه میشه راهنمایی کنید که این سیستم چند تا وی پی اس خوب جواب میده
Redstation
D7-790: 2 x Hexa Core 2.20Ghz (E5-2430); 2 x 240GB SSD + 2 x 2TB; 192GB RAM; 10Gbps
سلام
اگر رویای فکر نکنیم
ابتدا به اندازه فروش تا میزان مقدار سی پی یو یعنی 26.4 گیگاهرتز سی پی یو
بعد به اندازه هارد +پورت
شما اینو در نظر بگیرید 25 یوزر پرمصرف از سی پی یو برای دل و اپلود + کانورت + اشغال بودن مداوم سی پی یو گیرتون بیاد و برای مثال هر یوزر 1000 مگاهرتز سی پی یو بدین مثل یوزرهای من تعداد حداکثر یوزر روی این سرور 25 نفر هست به همین سادگی بعد از این تعداد سرور شروع به کراش کردن افت سرعت در هارد و ریبولدینگ در برنامه های مثل ای ام دی بی و .....
ابتدا مقدار سی پی یو برای تعدا د مشتری در نظر بگیرین بعد تعداد وی پی اس روی هر هارد مثلا هارد ساتا 3 از نوع اینترپرایس با بافر 64 مگ و ماکزیمم اون 150 تا 180 هست برای 20 تا 25 یوزر معمولی براحتی جوابگو هست نه یوزرهای که پدر هارد در میارن و دل و اپلود میکنن و روزی 30-60 گیگ انتقال دیتا دارند
-
تعداد تشکر ها ازmariean به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2012 20:28
# ADS
-
November 25th, 2012, 20:34

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
توی این ماه محرمی همه مون کم کار شدیم و میشینیم این بحث های طولانی رو راه میندازیم
من با همه موافقم اما این رو هم در نظر بگیرین که الآن کسی که پول میده آش میخوره کسی هم که نمیده خوب نمیخوره
سلام
فکر نکنم دوست عزیز این بحث الکی باشه یا بی فایده برای کسانی که علمی ندارند واقعا مفید هست و
نظر بنده از این بحث اینکه
ای یوزرهای که پول میدین برای یک وی پی اس همون قدر انتظار داشته باشین با توجه به این اطلاعات :دی نه بیشتر
و یکم اطلاعاتشون زیاد بشه در مورد توانای یک سرور و از چه سروری وی پی اس بگیرن و انتظاراتشون چی باشه از یک سرور
-
تعداد تشکر ها از mariean به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2012, 20:49
عضو انجمن
حالا فرض کنیم که به جای این 192 مگابایت رم از 96 مگابایت رم استفاده کنیم . بنظرتون می شه با این مقدار رم 48 تا وی پی اس با رم 2 داد که مشکلی هم واسشون پیش نیاد؟ چون 48 تا تقریبا دو برابر مقداری هست که شما ذکر کردید.
-
تعداد تشکر ها از MUV به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2012, 20:54
با توجه به تجربه بله دوست عزیز اما پست قبل رو کامل بخوانید مقدار سی پی یو به هر وی پی اس که میخاین اختصاص بدید مهمه 48تا وی پی اس یعنی کل سی پی یو سرور تقسیم بر 48 عدد وی پی اس یعنی هر وی پی اس 550 مگاهرتز یا 70 وی پی اس هر وی پی اس 377 مگاهرتزو ...
و اینکه من گفتم 20-25 بر روی یک هارد با یوزرهای معمولی برای مثال 25 وی پی اس اگر بخواهید فکر کنم راحت 50 میکروتیک رو ساپورت کند همان هارد .
-
تعداد تشکر ها از mariean به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2012, 20:58

نوشته اصلی توسط
MUV
حالا فرض کنیم که به جای این 192 مگابایت رم از 96 مگابایت رم استفاده کنیم . بنظرتون می شه با این مقدار رم 48 تا وی پی اس با رم 2 داد که مشکلی هم واسشون پیش نیاد؟ چون 48 تا تقریبا دو برابر مقداری هست که شما ذکر کردید.
هارد ساتا نگیرید ! ( از روی تجربه عرض می کنم )
برای پورت 10 گیگ یا SSD یا SAS 15Krpm ( نه SAS 7.Krpm ) که به هارد فشار نیاد ؛ افت سرعت هم تجربه نکنید.
48 تا وی پی اس با منابع اختصاصی ( از لحاظ پردازنده ) نمیتونید بدید اما با کیفیت بله !
-
تعداد تشکر ها ازdanitfk به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2012, 21:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
danitfk
هارد ساتا نگیرید ! ( از روی تجربه عرض می کنم )
برای پورت 10 گیگ یا SSD یا SAS 15Krpm ( نه SAS 7.Krpm ) که به هارد فشار نیاد ؛ افت سرعت هم تجربه نکنید.
48 تا وی پی اس با منابع اختصاصی ( از لحاظ پردازنده ) نمیتونید بدید اما با کیفیت بله !
من قبلا یه سرور اختصاصی خرید کردم که raid 1 داشته و دو تا دو ترابایت هستش. اما وقتی سرور رو تحویل گرفتم فقط دو ترابایت قابل استفاده بود. می خوام یه جوری سفارش جدید رو بدم که تونم از کل حجم استفاده کنم. کدوم راید رو باید انتخاب کنم. (برای ssd یا sas 15K)
-
تعداد تشکر ها از MUV به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2012, 22:30
کلا بدون ریدباید باشید بعضی رید 1 بعضی هم ری0 را مبدا میدانند و می توان از تمامی میزان هارد استفاده کرد و هارد های اس اس دی با توجه به تجربه نیاز به رید ندارند
برای دوستومن که هارد ساتا میگن استفاده نکنید اگر منظور ساتا 2 باشه بله اما ساتا 3 با پورت 6گیگابیت بر ثانیه و با رید کردن مشکل حل میشه برای دادن تعداد وی پی اس بالا اگر اینترپرایس باشه دیگه بهتر
و واسه اطلاع ساتا3 هارد سیگیت باراکادا همون ساس جدید هست که هم از 15کا و 7.2 کا بهتر هست که جند هفته ای هست که هارد جدید کنستیلیشند ای اس 3 جدید رو بیرون داد با بافر 128 مگ که بسیار عالی هست برای وی پی اس دادن و رید کردن و .... با نسل جدید سی پی یو های دوال و چند گانه جدید اینتل بر روی یک سرور که کش بسیار بلای دارند و مناسب هاستینگ هستش برای هاست های که از ابر سرورهای 70 یا 80 هسته استفاده میکنن .
-
تعداد تشکر ها ازmariean به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2012, 22:36
برای دوستومن که هارد ساتا میگن استفاده نکنید اگر منظور ساتا 2 باشه بله اما ساتا 3 با پورت 6گیگابیت بر ثانیه و با رید کردن مشکل حل میشه برای دادن تعداد وی پی اس بالا اگر اینترپرایس باشه دیگه بهتر
برای پورت 10 گیگابیت و میزبانی بیش از 20 سرور روی یک هارد ؛ SATA 2 / SATA 3 / SAS 7200Rpm هیچکدوم تامین کننده نیاز نیست حتی با رید ؛ فقط SAS 15Krpm و Solid State Disk
-
-
November 25th, 2012, 22:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
danitfk
برای پورت 10 گیگابیت و میزبانی بیش از 20 سرور روی یک هارد ؛ SATA 2 / SATA 3 / SAS 7200Rpm هیچکدوم تامین کننده نیاز نیست حتی با رید ؛ فقط SAS 15Krpm و Solid State Disk
الان 4 تا گزینه دارم برای ساس 15k بنظرتون کدوم رو انتخاب کنم؟؟
H710p Raid Controller with BBU - Raid 10 (Free) |
H710p Raid Controller with BBU - Raid 5 (Free) |
H710p Raid Controller with BBU - Raid 1 + Raid 1 (Free |
H710p Raid Controller with BBU - Custom Configuration (Free) |
-
تعداد تشکر ها ازMUV به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2012, 22:44

نوشته اصلی توسط
MUV
الان 4 تا گزینه دارم برای ساس 15k بنظرتون کدوم رو انتخاب کنم؟؟
H710p Raid Controller with BBU - Raid 10 (Free) |
H710p Raid Controller with BBU - Raid 5 (Free) |
H710p Raid Controller with BBU - Raid 1 + Raid 1 (Free |
H710p Raid Controller with BBU - Custom Configuration (Free) |
اولین گزینه ؛ که بتونین از تمامی هارد ها استفاده کنین
-