نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 74

موضوع: فروش خود را چندین برابر کنید - پنل حرفه ای ارسال ایمیل گروهی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید avaservice.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : فروش خود را چندین برابر کنید - پنل حرفه ای ارسال ایمیل گروهی

نقل قول نوشته اصلی توسط avaservice.ir نمایش پست ها
    دوست عزیز توی این قضیه یک مشکل از طرف ما بوده که توضیح میدم و 2 مشکل از طرف شما!

مشکل ما: موقع کانفیگ پلن توی این سرور محدودیت ارسال رو بجای 1000 ایمیل در ساعت رو 100 ایمیل در ساعت قرار دادیم!
    مشکل شما:
    1- موقع کانفیگ اکانت و ایجاد کمپینگ send preview from this email و ایمیل دیلیوری رو آدرس ایمیل خودتونو قرار دادید که لوگ fail شده ها واسه شما ارسال شده
    2- شما هیچ کانفیگی روی اکانتتون ایجاد نکردید و بصورت پیشفرض اقدام به ارسال کردید.

با توجه به مشکلی که از طرف ما بوده میتونیم بصورت رایگان شما رو واسه این ماه به اکانت نامحدود روی پنل oempro منتقل کنیم
    oempro این امکان رو داره که حتی موقعی که پنل رو میبندید ارسال کنه

در صورت نیاز اعلام کنید تا طی 24 ساعت آیننده شما رو به پنل oempro نامحدود منتقل کنیم

با این تفاسیر بنده بدلیل مشکلی که توی ایجاد محدودیت برای شمل پیش آمده از شما پوزش میطلبم و امیدوارم که بنده رو عف بفرمایید
    نقل قول نوشته اصلی توسط dertgtr نمایش پست ها
    ایشون محدودیت ارسال رو گذاشته روی ساعتی 100 ارسال که با این سرعت کلا 24 ساعت میشه 2400 ارسال و شما پلان 10 هزار ارسال در 24 ساعت رو خردید و این نشانه تخلف ایشون هست که به دروغ ادعا کرده 24 ساعت 10 هزار ایمیل ارسال میشه . بنده متوجه هستم حق با شما ست
    اما در مورد ارسال شدن دلایوری ها به ایمیل شما : در اون اسکریپت nterspire email marketer شما یه ایمیل ست می کنید که دلایوری ها به اون بیاد و ایمیل های ارسال شده به لیست ایمیل شما برای کاربران شما اون ایمیل نشون داده بشه ( کاربر زمان دریافت ایمیل این ایمیل رو بالا قسمت from می بینه ) به این علت هست که این دلایوری ها به ایمیل شما میاد دلیلش این نیست که از ایمیل یاهوی شما فرستاده شده خبرنامه ها .
    من تجربه زیادی دارم د استفاده از این اسکریپت nterspire email marketer و ارسال خبرنامه و ...

تخلف این سرویس دهنده در ست کردن ارسال ساعتی 100 ایمیل هست که به دروغ به شما گفته 24 ساعت 10 هزار ایمیل می فرسته در حالیکه بیشتر از 24000 ایمیل در 24 ساعت نمی فرسته
    شما اگر آدرس پلانی که از ایشون خریدید برای من پ.خ کنید حتی می تونم بگم دیتاسنتر ایشون از کدوم کشور هست و اسم دیتاسنتر چیه و ...
    بنده هم به شما و هم به این دوست عزیزمون کاملا حق میدم
    توی این سرور در ایجاد پلان از طرف whmcs مشکلی پیش آمده که پیشنهادی جهت جبران به ایشون داده شد که امید وارم بنده رو عف کنید
    این مشکل کاملا اتفاقی بوده و مقصر این امر در این سرور بنده هستم
    آوا سرویس
    ارائه دهنده سرویسهای هاستینگ - سرویس ارسال ایمیل تبلیغاتی و ...

2. تعداد تشکر ها از avaservice.ir به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)