ایشون محدودیت ارسال رو گذاشته روی ساعتی 100 ارسال که با این سرعت کلا 24 ساعت میشه 2400 ارسال و شما پلان 10 هزار ارسال در 24 ساعت رو خردید و این نشانه تخلف ایشون هست که به دروغ ادعا کرده 24 ساعت 10 هزار ایمیل ارسال میشه . بنده متوجه هستم حق با شما ست
اما در مورد ارسال شدن دلایوری ها به ایمیل شما : در اون اسکریپت nterspire email marketer شما یه ایمیل ست می کنید که دلایوری ها به اون بیاد و ایمیل های ارسال شده به لیست ایمیل شما برای کاربران شما اون ایمیل نشون داده بشه ( کاربر زمان دریافت ایمیل این ایمیل رو بالا قسمت from می بینه ) به این علت هست که این دلایوری ها به ایمیل شما میاد دلیلش این نیست که از ایمیل یاهوی شما فرستاده شده خبرنامه ها .
من تجربه زیادی دارم د استفاده از این اسکریپت nterspire email marketer و ارسال خبرنامه و ...
تخلف این سرویس دهنده در ست کردن ارسال ساعتی 100 ایمیل هست که به دروغ به شما گفته 24 ساعت 10 هزار ایمیل می فرسته در حالیکه بیشتر از 2400 ایمیل در 24 ساعت نمی فرسته
شما اگر آدرس پلانی که از ایشون خریدید برای من پ.خ کنید حتی می تونم بگم دیتاسنتر ایشون از کدوم کشور هست و اسم دیتاسنتر چیه و ...