سلام .
من قصد ندارم این پست رو توش اسپم بدهیم اما خدمتتون عرض کنم که شما اگه میتوانید بخرید برین بخرین پس چه نیازی به اظهار نظر داره؟؟؟؟؟؟
بنده یه خریدار هستم ! اما عقل سلیم میگه سرور فوق از نظر من 550-450 دلار ارزش داره ( در حالت کارکرده ) رو 936 دلار نخرم : ) . همچنین میخوام این قیمت گذاری شما رو به چالش بکشم !

اگه گرونه ما مجبور به خرید نکرده ایم میتوانید از جای ارزون تر بخرید
شما تاپیک ایجاد کردید برای فروش . فکر کنم حق مسلم هر کسی هست در تاپیک اظهار نظر داشته باشه !
مگر اینکه خدایی ناکرده ، خدایی ناکرده ، قصدتون کلاهربداری باشه که اجازه روشن گری نمیدهید ( استغفرالله ، و 100 البته که این چنین نیست ) .
پس پاسخ بنده رو اسپم و ... طلقی نکنید لطفاً .

میگین دست دوم سرور 2 ماه هست خریده شده ایت و یک ماه استفاده شده است درسته استفاده شده اما از ارزشش کم نمیکنه
جنس برقی به برق وصل بشه میشه دست دوم و تنزل قیمت داره . این یه چیز بدیهی هستش !
هاردی که 2 ماه ازش استفاده بشه هارد نو نیست در مهمترین قسمت ! و سپس کل سرور بدین صورت !

این که میگین نمیشه اور سل کرد بهتون بگم که تا 2.5 برابر میشه کرد مگر این که شما بلد نباشین سرور رو اداره کنید که بحثش جداست
بله بله !
البته شما در اورسل استاد هستید . ما فروشمون به صورت تضمینی هست و بدون اورسل !
اما چیزی که هست اینکه این پردازنده دیگه بیش از این رم رو نمیکشه بدون اورسل ... حتی رم 8 هم زیادش هست ! 2 کور برای ماکس 16 گیگ میتونه مقید باشه و بیش از اون کارایی نخواهد داشت !

حتما فرق هایی داره دیگه من این سرور رو از آقای راستگو خریدم و اگه شما مشتاق به دونستن فرقش هستین میتوانید به ایشون مراجعه کنید و بپرسین شخصا ازشون.
این تاپیک فروش جناب عالی هستش . جناب راستگو خودشون صلاح بدونند تشریف میارن جهت پاسخگویی . ضمن اینکه شما ادعا میکنید ، یک نفر دیگه پاسخگو باشه ؟

من قیمت نفد رو هم الآن تیکت زدم تا بپرسم شاید من اشتباه میکنم که بعد جواب تغییر میدهم قیمت رو اگه اشتباه باشه
تشکر .

این رو بگم خدمتتون سونی اریکسون ارجینالش رو چین میزنه و همچنین قلابیش هم همین جا میزنه این رو در نظر بگیرید
اینجا ایرانه .
چیزی که vendor های کانادایی/آمریکایی میفروشند چینی و ایرانی نداره : )
قیاس مع الفارق .

موفق باشید.