سلام .
بنده یه خریدار هستم ! اما عقل سلیم میگه سرور فوق از نظر من 550-450 دلار ارزش داره ( در حالت کارکرده ) رو 936 دلار نخرم : ) . همچنین میخوام این قیمت گذاری شما رو به چالش بکشم !من قصد ندارم این پست رو توش اسپم بدهیم اما خدمتتون عرض کنم که شما اگه میتوانید بخرید برین بخرین پس چه نیازی به اظهار نظر داره؟؟؟؟؟؟
شما تاپیک ایجاد کردید برای فروش . فکر کنم حق مسلم هر کسی هست در تاپیک اظهار نظر داشته باشه !اگه گرونه ما مجبور به خرید نکرده ایم میتوانید از جای ارزون تر بخرید
مگر اینکه خدایی ناکرده ، خدایی ناکرده ، قصدتون کلاهربداری باشه که اجازه روشن گری نمیدهید ( استغفرالله ، و 100 البته که این چنین نیست ) .
پس پاسخ بنده رو اسپم و ... طلقی نکنید لطفاً .
جنس برقی به برق وصل بشه میشه دست دوم و تنزل قیمت داره . این یه چیز بدیهی هستش !میگین دست دوم سرور 2 ماه هست خریده شده ایت و یک ماه استفاده شده است درسته استفاده شده اما از ارزشش کم نمیکنه
هاردی که 2 ماه ازش استفاده بشه هارد نو نیست در مهمترین قسمت ! و سپس کل سرور بدین صورت !
بله بله !این که میگین نمیشه اور سل کرد بهتون بگم که تا 2.5 برابر میشه کرد مگر این که شما بلد نباشین سرور رو اداره کنید که بحثش جداست
البته شما در اورسل استاد هستید . ما فروشمون به صورت تضمینی هست و بدون اورسل !
اما چیزی که هست اینکه این پردازنده دیگه بیش از این رم رو نمیکشه بدون اورسل ... حتی رم 8 هم زیادش هست ! 2 کور برای ماکس 16 گیگ میتونه مقید باشه و بیش از اون کارایی نخواهد داشت !
این تاپیک فروش جناب عالی هستش . جناب راستگو خودشون صلاح بدونند تشریف میارن جهت پاسخگویی . ضمن اینکه شما ادعا میکنید ، یک نفر دیگه پاسخگو باشه ؟حتما فرق هایی داره دیگه من این سرور رو از آقای راستگو خریدم و اگه شما مشتاق به دونستن فرقش هستین میتوانید به ایشون مراجعه کنید و بپرسین شخصا ازشون.
تشکر .من قیمت نفد رو هم الآن تیکت زدم تا بپرسم شاید من اشتباه میکنم که بعد جواب تغییر میدهم قیمت رو اگه اشتباه باشه
اینجا ایرانه .این رو بگم خدمتتون سونی اریکسون ارجینالش رو چین میزنه و همچنین قلابیش هم همین جا میزنه این رو در نظر بگیرید
چیزی که vendor های کانادایی/آمریکایی میفروشند چینی و ایرانی نداره : )
قیاس مع الفارق .
موفق باشید.