به دلیل حفظ کیفیت خدمات و نیز ارائه هرچه بهتر سرویس ها برای کاربران, این آفر حذف گردید
به دلیل حفظ کیفیت خدمات و نیز ارائه هرچه بهتر سرویس ها برای کاربران, این آفر حذف گردید
ویرایش توسط winsent : November 25th, 2012 در ساعت 14:14 دلیل: افزودن جزئیات
سرور مجازی و اختصاصی + طراحی حرفه ای وب سایت + نمایندگی هاست لینوکس ایران
شرکت انفورماتیک پاسارگاد | ارائه خدمات حرفه ای هاستینگ
www.VIPSERVERZ.com + www.Pasargad-ICTGroup.ir
با سلام و احترام؛
شماره تماس شرکت : 05118454961 / همراه : 09158806535
خیر, برای دانلود نیز مشکلی نیست
برای مشاهده تست سرعت دانلود از سرورها, تاپیک دیگر ما رو ببینید: کلیک نمائید
ممنون از شما دوست عزیز,تماس خواهم گرفت,امیدوارم فقط بعداز ظهر روز تعطیل زنگ بزنیم فحشمون ندین
![]()
اقای قاضی زاده تایید میشن![]()
ویرایش توسط winsent : November 25th, 2012 در ساعت 00:33 دلیل: افزودن جزئیات
من که داره قلبم از این قیمتاتون وایمیسه!
یعنی هاست دانلود تو ایران با فضای 70 گیگ و پهنای باند نامحدود ماهی 10 تومن! بابا قیمت واقعا عالیه. اما کیفیت چطوره؟ اگه کیفتتون هم خوب باشه من حتما ازتون سرویس می گیرم.
اگه میشه همنطور که دوستان گفتن یک لینک فایل حجیم از سرور قرار بدید.
چندتا سوالم داشتم اولی اینکه پهنای باند نامحدود فقط برای کاربران ما که داخل ایرانن هست یا برای خارج از ایرانم هست؟ (اصلا فقط داخل ایرانم باشه عالیه)
دومی اینکه 100 مگابیت پهنای باند سرور مربوط به اینترنته یا اینترنت داخلی؟
و سومین سوال، از 100 مگابیت قراره حدودا به هر یوزر چقدر پهنای باند برسه؟ (هم اینترنتو بگید و هم اینترانت)
پیشاپیش ممنونم
سلام دوباره
احتیاجی به پاسخ نیست، خودم جواب خودم رو می دم، با کمی تحقیق متوجه شدم شما اصلا شخصا سرور ندارید و روی هاست ریسلری از شخصی به نام کاربری hostspace ، هم هاست میدید و هم خودتون ریسلر میدید، بعد روی همین سرور می خواید هاست دانلود هم بدید! و اطلاعاتی که در پست اول در مورد سرور وارد کردید، اطلاعات کل سروری است که جناب hostspace از شرکت نگاه روشن پارس گرفته که اون شرکت سرورشون رو توی دیتا سنتر افرانت کولوکیشن کردن. (لینک آفر فروش ویژه ی شرکت نگاه روشن پارس: ParsDev.Ir - پیشنهاد ویژه سرور اختصاصی ایران برای مدت محدود - سایت رسمی شرکت نگاه روشن پارس )
جناب hostspace دو گیگ رم به این سرور اضافه کردن اما معلوم نیست چقدر از این سرور بی چاره می خوان کار بکشند! ابر سرور نیست که بیچاره! این سرور با این ویژگی ها و پهنای باند، فقط به عنوان هاست دانلود اونم با اون توصیفات پست اول کم میاره (حالا بحث مالیش به کنار، که اونم یه داستانی داره!) چه برسه به هاست چندین و چند سایت دیگه و همینطور ریسلر چندین نفر دیگه اونم با اوصاف زیر!
بابا حداقل می خواستین مردم باور کنند دیگه این ویژگی های رویایی رو نمی ذاشتید!!! پهنای باند نامحدود! حجم 70 گیگ!
آخه هر کسی می دونه مهمترین مشکل هاست های داخلی پهنای بانده اونوقت شما میاید می نویسی پهنای باند نامحدود! در حالی که سرور بی چاره در حالت پیش فرض 200 گیگ بیشتر پهنای باند نداره!!!
حالا با این اوصاف خدا کنه سرورتون داون نشه، اما اگه همین طوری پیش بره، بعید نیست به همین زودی ها متاسفانه این اتفاق براتون بیافته.
مطلب زیاده اما من دیگه حوصله ی نوشتن ندارم و همینا هم که نوشتم جنبه ی آگاه سازی بود.
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)