-
November 24th, 2012, 15:22
عضو جدید
کد تخفیف برای فریر Freer
سلام
به بخشی نياز دارم تا در بخش مديريت کدهاي تخفيف با محدوديت هاي تعداد و زماني ايجاد کنم و در بخش خريد کادري بياد که با ورود کد تخفيف و زدن گزينه اعمال درصد تعيين شده از مبلغ قابل پرداخت کسر شود و به درگاه منتقل شود.
- ايميل و شماره تماسي که توسط استفاده کننده (يعني پرداختي که تاييد شده باشد.) لاگ شود و البته در بخش پرداخت ها کد تخفيف اعمال شده نمايش داده شود.
اگر کسی از دوستان آشنایی لازم رو داره اعلام هزینه و مشخصات تماس کنه تا باهاشون صحبت بشه.
با تشکر.
-
-
November 24th, 2012 15:22
# ADS
-
November 24th, 2012, 16:31
عضو انجمن
پاسخ : کد تخفیف برای فریر Freer
با خود پشتیبانی سایت freer تماس بگیرید .
برای من هزینه کد تخفیف با امکاناتی که من میخواستم شد 60000 تومان . ( ممکنه برای شما با توجه به امکاناتی که لازم دارید فرق کنه )
-
-
November 24th, 2012, 16:52
عضو جدید
من باهاشون تماس گرفتم کسی جواب نداده، شما میتونید ایمیل و یا شماره تماسی که باهاشون در ارتباط بودید رو ارسال کنید ؟
و البته نمونه کاری که براتون اجرا کردند.
-
-
February 8th, 2014, 14:56
کسی میتونه این کد رو بصورت رایگان قرار بده
-
-
February 12th, 2014, 08:03
عضو انجمن
بابا نیازی به این کارا نیست یکم خلاقیت میخواد یه سیستم فروشگاهی نصب کنید که بتونید توش کد های تخفیف رو وارد کنید بعد ارجا بدید به فرییر
اگه ساده هم میخوای بده بچه های اینجا یه کد html برات بنوسن قیمتش هم بالا در نمیاد بزار توی صفحه قبل از فرییر
-
-
February 12th, 2014, 08:53

نوشته اصلی توسط
faryspeed
بابا نیازی به این کارا نیست یکم خلاقیت میخواد یه سیستم فروشگاهی نصب کنید که بتونید توش کد های تخفیف رو وارد کنید بعد ارجا بدید به فرییر
اگه ساده هم میخوای بده بچه های اینجا یه کد html برات بنوسن قیمتش هم بالا در نمیاد بزار توی صفحه قبل از فرییر
خیلی ممنون شما میتونی برای من درست کنید ؟
-
-
February 14th, 2014, 18:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Benygh
سلام
به بخشی نياز دارم تا در بخش مديريت کدهاي تخفيف با محدوديت هاي تعداد و زماني ايجاد کنم و در بخش خريد کادري بياد که با ورود کد تخفيف و زدن گزينه اعمال درصد تعيين شده از مبلغ قابل پرداخت کسر شود و به درگاه منتقل شود.
- ايميل و شماره تماسي که توسط استفاده کننده (يعني پرداختي که تاييد شده باشد.) لاگ شود و البته در بخش پرداخت ها کد تخفيف اعمال شده نمايش داده شود.
اگر کسی از دوستان آشنایی لازم رو داره اعلام هزینه و مشخصات تماس کنه تا باهاشون صحبت بشه.
با تشکر.
سلام
با 15 هزارتومان برایتان انجام می دهم البته فقط محدودیت تعداد دارد.محدودیت زمانی ندارد
http://www.webhostingtalk.ir/f148/66257/
موفق باشید
-
-
February 15th, 2014, 10:00

نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام و تشکر از دوست خوبمون برای این ماژول
فقط 1-2 مورد رو در این اعمال ماژول اعمال کنند انشالله بنده اولین نفر خواهم بود که این رو میخرم از ایشون
1- این قابلیت رو اضافه کنید که بشه کدهای تخفیف که تعریف میکنیم برای یک محصول خاص اعمال بشه. مثلا اگر دو محصول ایرانسل و همراه اول داریم ما میخوایم کد new فقط برای ایرانسل اعمال بشه و یا حتی مثلا فقط برای ایرانسل 2000 تومانی.
2- یک دکمه اعمال تخفیف در کنار باکس تعریف کنید که خریدار وقتی محصول رو انتخاب میکنه و کد رو میزنه همونجا قیمت جدید رو قبل از رفتن به صفحه پرداخت ببینه.
-
-
February 15th, 2014, 11:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tarenoco
سلام و تشکر از دوست خوبمون برای این ماژول
فقط 1-2 مورد رو در این اعمال ماژول اعمال کنند انشالله بنده اولین نفر خواهم بود که این رو میخرم از ایشون
1- این قابلیت رو اضافه کنید که بشه کدهای تخفیف که تعریف میکنیم برای یک محصول خاص اعمال بشه. مثلا اگر دو محصول ایرانسل و همراه اول داریم ما میخوایم کد new فقط برای ایرانسل اعمال بشه و یا حتی مثلا فقط برای ایرانسل 2000 تومانی.
2- یک دکمه اعمال تخفیف در کنار باکس تعریف کنید که خریدار وقتی محصول رو انتخاب میکنه و کد رو میزنه همونجا قیمت جدید رو قبل از رفتن به صفحه پرداخت ببینه.
سلام
این ماژول قبلا به خیلی از افراد فروخته شده پس نفر اول نیستید: دی
قابلیت اول سیستم دارد اما قابلیت دومی را ندارد.ممکن است در آینده اضاف شود
موفق باشید
-
-
February 28th, 2014, 00:26
عضو انجمن
قیمت خیلی خیلی کمتر از بقیه دوستان در این سایت
گروه برنامه نویسی سافت ایران | پلاگین ها
-