-
November 24th, 2012, 00:28
پاسخ : تجربه شما در مورد رد استیشن !؟
باور کنید من یک ماهی که سرور داشتم کچل شدم از بس کاربر گفت این چشه! اون چشه! :| :|
کیفیت پورت روی رید 700 هم امتحان کردم ولی به پای UK2 نمیرسید یا IceColo!البته اگه ایشون دنبال کیفیت هستن!
سرور ها دل هستن و بنده هم کیفیتشون رو تایید میکنم!
اما نه الآن که همه هجوم بردن سمت این دیتاسنتر!
والا احتمال زیاد مشکل شما هم پشتیبانی بوده که به کارتون نرسیدن و مشکلتونو حل نکردن وگرنه ما خودمون از رد استیشن داریم (چون تا الان مشکل نخورده و نیز به پشتیباین پیدا نکردیم ) همه چی خوبه و کاربرا هم تقاضای بالایی دان تا جیی که سرور من پره اما کلا وی پی اس هاش دست حدود 20 نفره ، از طرفی 2 ماهه پیش سررور دوم گرفتیم و بخاطر همین پشتیبانی افتضاحشون سرور رو کنسل کردیم چون اون سرور تغییر سیستم عامل دادیم و دیگه مشکلامون شروع شد هیچ کاریم برامون نکردن بالای 4 میلیونم سر سرور ضرر کردیم فقط چون هیچ کاری برامون نکردن (زمان گرونیه پوند اون زمان پورت 10 هم رایگان نبود ) از همون موقع هم تصمیم گرفتم دیگه سرور از این دی سی اضافه نکنم
--
یه نکته دیگه که دوستان بهش توجه نمیکنن اینه که سرورهایی که تو این آفر داده میشه فک میکنید چرا با این همه تخفیف دارن میدن ؟
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2012 00:28
# ADS
-
November 24th, 2012, 00:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
والا احتمال زیاد مشکل شما هم پشتیبانی بوده که به کارتون نرسیدن و مشکلتونو حل نکردن وگرنه ما خودمون از رد استیشن داریم (چون تا الان مشکل نخورده و نیز به پشتیباین پیدا نکردیم ) همه چی خوبه و کاربرا هم تقاضای بالایی دان تا جیی که سرور من پره اما کلا وی پی اس هاش دست حدود 20 نفره ، از طرفی 2 ماهه پیش سررور دوم گرفتیم و بخاطر همین پشتیبانی افتضاحشون سرور رو کنسل کردیم چون اون سرور تغییر سیستم عامل دادیم و دیگه مشکلامون شروع شد هیچ کاریم برامون نکردن بالای 4 میلیونم سر سرور ضرر کردیم فقط چون هیچ کاری برامون نکردن (زمان گرونیه پوند اون زمان پورت 10 هم رایگان نبود ) از همون موقع هم تصمیم گرفتم دیگه سرور از این دی سی اضافه نکنم
--
یه نکته دیگه که دوستان بهش توجه نمیکنن اینه که سرورهایی که تو این آفر داده میشه فک میکنید چرا با این همه تخفیف دارن میدن ؟
درسته ! البته جواب که میدادن ولی سر بالا! پیچوندن! دیگه خودتون میدونید چی میگم!
ولی من هیچ وقت سمت دیتاسنتری که افر بده نمیرم چون معلومه چیه! البته افر همیشه اینجوری نیست ولی با تجربه قبلیم دیگه نمیکنم این اشتباه رو!
-
تعداد تشکر ها از DreamServer به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2012, 00:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
--
حتما میخوان تست کنند سخت افزاراشو
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
-
November 24th, 2012, 00:44
عضو انجمن
سلام
دوستان من یک سرور دارم از رد، به نظرم چیز خوبی هست.
البته سخت افزار بالایی انتخاب کردم ، ولی مشکلی نداشته....
بنده خودم یک هارد 600 گیگی sas برای اس کیو ال و سیستم عامل انتخاب کردم، دو هارد دو ترابایتی sas برای فایلهای کاربران و پردازشگر هم 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670)
برای هاستینگ استفاده می کنم، مشکلی نبوده.
-
تعداد تشکر ها از m-mehdipoor به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2012, 00:47
ویرایش توسط tizparvaz : November 24th, 2012 در ساعت 00:51
-
-
November 24th, 2012, 00:49

نوشته اصلی توسط
DreamServer
درسته ! البته جواب که میدادن ولی سر بالا! پیچوندن! دیگه خودتون میدونید چی میگم!
ولی من هیچ وقت سمت دیتاسنتری که افر بده نمیرم چون معلومه چیه! البته افر همیشه اینجوری نیست ولی با تجربه قبلیم دیگه نمیکنم این اشتباه رو!
بله دقیقا بلایی که سر ما هم اومد
اینم بگم این تاپیک مربوط به Xl نیست اما چون بحثش شد بگم من 4 تا سرور Xl دارم ک فقط رو یکیشون ایمیل بسته نشده
هتزنر تبهم پورت اسکن داره و ایکسل هم تبهم اسپم داره
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2012, 00:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
اینم بگم این تاپیک مربوط به Xl نیست اما چون بحثش شد بگم من 4 تا سرور Xl دارم ک فقط رو یکیشون ایمیل بسته نشده
این یکی رو کاملا کاملا موافقم !!!!
برای منم این اتفاق خیلی پیش میاد که اصلا آی پی یوز نشده ولی میگن اسپم بعد میری میبینی اصلا توی سایت اسپم ثبت نشده! بعد :|
-
-
November 24th, 2012, 00:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
...و ایکسل هم تبهم اسپم داره
سلام
همونطور که حتما می دونید، کلیه ی Abuse Report های XLHost در مورد Spamming با ذکر کامل لینک سایت های مثل:
BarracudaCentral.org - Technical Insight for Security Pros
The CBL
The Spamhaus Project
هست که IP سرور در اون BlackList شده.

نوشته اصلی توسط
DreamServer
... اصلا آی پی یوز نشده ولی میگن اسپم بعد میری میبینی اصلا توی سایت اسپم ثبت نشده! بعد :|
ممکنه Report از قبل بوده که چون پاسخ ندادید دوباره ارسال شده و توی این فاصله IP شما از لیست خارج شده.
ویرایش توسط j4b3r : November 24th, 2012 در ساعت 00:59
-
تعداد تشکر ها از j4b3r به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2012, 00:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
آفر SSd میدن یعنی SSD هاشون استوک شده ؟؟؟؟؟
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
-
November 24th, 2012, 00:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
j4b3r
جابر جان یه ابیوز نشون بدم تو هیچ کدوم ثبت نشده بود و گفته بودن کله سابنت من مشکل داره؟!!!
فقط 5 تا آی پی ابیوز داشت!!!!!
بقیه همه سالم بودن و بدون استفاده !!!!
-