صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 50

موضوع: فروش وِیژه سرورهای مجازی انگلستان با پورت 10 گیگابیت / منابع کاملا اختصاصی

عضو انجمن peyman0742 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    385
    تشکر شده در
    309 پست

پیش فرض فروش وِیژه سرورهای مجازی انگلستان با پورت 10 گیگابیت / منابع کاملا اختصاصی

با عرض سلام خدمت تمامی کاربران محترم انجمن
    اینم آفر وِیژه فروش سرورهای مجازی شرکت میزبان گستر زرین که برای شما عزیزان آماده کردیم که در این اوضاع گرانی با این کیفیت نعمتی است واقعا!!!، تمامی پلان ها دارای ویژگی های ذیل میباشند

سرور اختصاصی دارای 12 هسته می باشد
    پورت 10 گیگابیت / گارانتی 500 مگابیت
    ترافیک نامحدودهسته سی پی یو اختصاص پیدا کرده به هر سرور مجازی : 2 هسته
    آ
    پتایم 99.99% و تضمین پایداری سرور تا ضریب 99 درصد
    تحویل سرور 10 دقیقه پس از پرداخت
    پشتیبانی 24 ساعته از طریق یاهو ، تلفن ، ایمیل
    تنظیمات اولیه رایگان
    RAM - Hard disk - CPU کاملا اختصاصی
    نهایتا تا 24 ساعت پس از پرداخت و تحویل سرور در صورت نارضایتی هزینه برگشت داده می شود
    قیمت با توجه به کیفیت بالا و منابع اختصاصی همینطور قیمت ارز واقعا مناسب هست
    راه اندازی و نصب C.C.P.R.O.X.Y به همراه Account Manager به صورت رایگان
    راه اندازی و نصب N.T.T.a.c.P.L.U.S با پرداخت 5000 تومان هزینه نصب برای یکبار
    نصب ویندوز 2003 - 2008 - 7 و ...

دیتاسنتر
    انگلستان Redstation

اطلاعات تماس
    Yahoo ID 1 : Peymandemon@xtra.co.nz
    Yahoo ID 2 : E.emad50@ymail.com
    MSN : support.mgz@hotmail.com

شماره های تماس :

09171402035 پیمان موسایی
    09380214333 میر عماد رضوی

تست سرعت :

لیست پلان ها :

Plan A
    RAM : 128 MB
    CPU : Intel Xeon E5-2430 - 300 MHz ( 2 Core )
    Hard Disk : 10 GB
    Port : 10 Gbit
    Traffic : Unlimited
    IP Address : 1
    قیمت : 15000 تومان

Plan B
    RAM : 256 MB
    CPU : Intel Xeon E5-2430 - 400 MHz ( 2 Core )
    Hard Disk : 15 GB
    Port : 10Gbps
    قیمت : 20000 تومان

Plan C
    RAM : 512 MB
    CPU : Intel Xeon E5-2430 - 500 MHz ( 2 Core )
    Hard Disk : 20 GB
    قیمت : 25000 تومان

Plan D
    RAM : 768 MB
    CPU : Intel Xeon E5-2430 - 550 MHz ( 2 Core )
    Hard Disk : 25 GB
    قیمت : 30000 تومان

Plan E
    RAM : 1024 MB
    CPU : Intel Xeon E5-2430 - 600 MHz ( 2 Core )
    Hard Disk : 30 GB
    قیمت : 35000 تومان

Plan F
    RAM : 2048 MB
    CPU : Intel Xeon E5-2430 - 750 MHz ( 2 Core )
    Hard Disk : 35 GB
    قیمت : 50000 تومان

----------------------------------------------------------------------------------------------

مشخصات سرور اختصاصی انگلستان

CPU : 2 x Hexa Core 2.20Ghz ( Max Turbo Frequency : 2.7GHz ) HT- E5-2430
    RAM : 96 GB DDR3 ECC Memory
    Hard Drive : 4 x 4TB SATA 7,200 RPM
    Unlimited 10Gbps Port / 500Mbps Guaranteed
    65 Usable IP Addresses (RIPE /29 + /26)

با تشــکر
    شــــرکـــت مــیزبان گــسـتر زریــن

2. تعداد تشکر ها ازpeyman0742 به دلیل پست مفید

3. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    385
    تشکر شده در
    309 پست

پیش فرض پاسخ : فروش وِیژه سرورهای مجازی انگلستان با پورت 10 گیگابیت / منابع کاملا اختصاصی

انتقاد نکردم گفتم e3-1220 سرورهای مشمول تخفیف پورت 1 گیگ نیستند و نمیشه کرد شما زدید پورت 1 گیگ بنده گزارش کردم شما راحت باش

اگر دقت کرده باشید 4 تا 4 ترابایت هارد گرفتم یعنی اینکه سایت های دانلود فیلم و سریال رو دارم میزبانی می کنم و در حال حاضر پول سرور در اومده
    پس نیازی به فروشی که شما مد نظرتون ندارم
    ویرایش توسط peyman0742 : November 23rd, 2012 در ساعت 14:58

عضو انجمن vp_server آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    585
    تشکر تشکر شده 
    1,457
    تشکر شده در
    697 پست

پیش فرض پاسخ : فروش وِیژه سرورهای مجازی انگلستان با پورت 10 گیگابیت / منابع کاملا اختصاصی

این 1 گیگ اشتراکی که رایگان هست زمان ما هم بود
    رو 40-50 دانلود میکرد که به عنوان پورت 1 رایگان میدادن!
    پورت های 1 اختصاصیشون رو 80 دانلود میکرد که فکر کنم! اون موقع باید حدود 100 تومن واسه آپگرید پرداخت میکردیم
    سرعت دانلود در نهایت به 80 میرسید
    ولی اینکه شما میگید باید 120 مگابایت بده اصلا صحیح نیست! بایدی وجود نداره

█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr

عضو انجمن MizbanVps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    271
    تشکر شده در
    193 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط peyman0742 نمایش پست ها
    انتقاد نکردم گفتم e3-1220 سرورهای مشمول تخفیف پورت 1 گیگ نیستند و نمیشه کرد شما زدید پورت 1 گیگ بنده گزارش کردم شما راحت باش

اگر دقت کرده باشید 4 تا 4 ترابایت هارد گرفتم یعنی اینکه سایت های دانلود فیلم و سریال رو دارم میزبانی می کنم و در حال حاضر پول سرور در اومده
    پس نیازی به فروشی که شما مد نظرتون ندارم
    شما فارسی گفتید من هم فارسی گفتم ما سرور هامون رو تازه گرفتیم هیچ کدوم هم تخفیف ندارند چون ایکسل هاست 6 ماه هستش که اون سروراشو جم کرده هر کدوم هم حدود 590 داریم پول میدیم هر گردی که گردو نمیشه دوست من شما بهتر هستش 500 مگ رو به جای 10 بدید به مردم

عضو انجمن DreamServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    487
    تشکر شده در
    339 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MizbanVps نمایش پست ها
    شما فارسی گفتید من هم فارسی گفتم ما سرور هامون رو تازه گرفتیم هیچ کدوم هم تخفیف ندارند چون ایکسل هاست 6 ماه هستش که اون سروراشو جم کرده هر کدوم هم حدود 590 داریم پول میدیم هر گردی که گردو نمیشه دوست من شما بهتر هستش 500 مگ رو به جای 10 بدید به مردم
    میدونید تنها کاری که کردید چی بود؟!!
    الآن 3 نفر 4 نفر میان تایید میکنن و تاپیک ایشون 5 صفحه تایید به نظر میاد! البته با عرض معذرت به بقیه دوستان!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    325
    تشکر تشکر شده 
    436
    تشکر شده در
    296 پست

سلام .

بهتره همکاران عزیز در رفتار خودشون تجدید نظر کنند . نمیدونم سن دوستان چقدر هستش و چقدر فعالیت دارند در حوزه هاستینگ اما چیزی که هستش این هست که اینجا یک انجمن تخصصی هست و دون شان افراد هست که در اینجا به تخریب تاپیک همکاران بپردازند با اهداف تلافی جویانه .
    چیزی که در این تاپیک مشهود هست که 5 صفحه اسپم داشته و همه پست ها باید حذف بشه چراکه خریدار باید انتخاب کند و همه چیز مشهود هست .

این دیتاسنتر نوشه پورتش 10 گیگ هستش ولی تا 500 مگ ضمانت میده یعنی حتی 1 گیگ هم ضمانت نمیده
    بدیهی هست که وقتی به شما پورت 10 میدهند نمیتونند پورت تضمینی بدهند چراکه هزینه پورت 10 با تامین کننده های رداستیشن حداقل 10k دلار هزینه داره . پس به شما سروری با بستر 10 گیگابیت میدهند ، هرچند به خاطر ضریب شیرینگ این تضمین رو به شما خواهند داد که در بدترین حالت 500 مگابیت پورت در لحظه داشته باشید .

بنده فقط به دلیل این در این تاپیک اظهار نظر میکنم چون یه سری واقعیت ها باید مشخص بشه .

خب با توجه به این موارد ممکنه در رک شما سرورهای دیگه استفاده زیادی نکنند و شما بتونید 10 گیگابیت رو هم بکشید !

درضمن رید هارد هیچ ربطی به سرعت دانلود نداره دوست من سرعت دانلود فقط به کارت شبکه و پورت اون و بستر اینترنت بستگی داره کاربران را گمراه نکنید
    متاسفانه این مورد برمیگرده به انگیزه تلافی جویانه و کورکورانه و کودکانه و کمبود اطلاعات شما .

وقتی شما اقدام به دانلود از یک لینک میکنید عوامل زیر موثر هست :

1.کارت شبکه شما .
    2.لینک موجود .
    3.هارد دیسک شما و هدف .

شما ممکنه دارای پورت 10 اختصاصی باشید اما دانلود شما روی 1 گیگابیت هم نباشه . دلیل این هست که ممکنه:
    1. هارد شما قادر به نوشتن اطلاعات نباشه و در این صورت به علت پرشدن بافر کارت شبکه ، سرعت تبادل به سبب از دست نرفتن اطلاعات کم میشه و یا اینکه هدف به علت درخواست های زیاد نتونه هارد رو به صورت اختصاصی به درخواست شما بده و سرعت خواندن نوشتن کمتر از مقدار واقعی بشه .
    2.پورت هدف 1 گیگابیت باشه ، در این صورت بطبع سرعت دریافت 1 خواهد بود و بدیهی هستش .

اما در مورد رید :

وقتی شما رید 1 استفاده میکنید و یا 5 و ... ، به دلیل اینکه اطلاعات در چند هارد دیسک نوشته میشه ، میتونه با سرعت بیشتری عمل خواندن نوشتن انجام بشه و به دلیل اینکه کارت شبکه و پورت هم قادر به دریافت هستش ، پس اطلاعات با سرعت بیشتری دریافت و ارسال میشه .

فکر میکنم توضیحات برای دوستان کافی و روشن باشه .

اما چیزی که موجب تاسف هست اینکه همکاران واقعاً طوری برخورد کنند که دور از شان ایشان بوده .

امیدوارم موفق باشید !

تشکر از وقت انجمن .

9. تعداد تشکر ها از milade به دلیل پست مفید

عضو انجمن MizbanVps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    271
    تشکر شده در
    193 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط milade نمایش پست ها
    سلام .

بهتره همکاران عزیز در رفتار خودشون تجدید نظر کنند . نمیدونم سن دوستان چقدر هستش و چقدر فعالیت دارند در حوزه هاستینگ اما چیزی که هستش این هست که اینجا یک انجمن تخصصی هست و دون شان افراد هست که در اینجا به تخریب تاپیک همکاران بپردازند با اهداف تلافی جویانه .
    چیزی که در این تاپیک مشهود هست که 5 صفحه اسپم داشته و همه پست ها باید حذف بشه چراکه خریدار باید انتخاب کند و همه چیز مشهود هست .

بدیهی هست که وقتی به شما پورت 10 میدهند نمیتونند پورت تضمینی بدهند چراکه هزینه پورت 10 با تامین کننده های رداستیشن حداقل 10k دلار هزینه داره . پس به شما سروری با بستر 10 گیگابیت میدهند ، هرچند به خاطر ضریب شیرینگ این تضمین رو به شما خواهند داد که در بدترین حالت 500 مگابیت پورت در لحظه داشته باشید .

بنده فقط به دلیل این در این تاپیک اظهار نظر میکنم چون یه سری واقعیت ها باید مشخص بشه .

خب با توجه به این موارد ممکنه در رک شما سرورهای دیگه استفاده زیادی نکنند و شما بتونید 10 گیگابیت رو هم بکشید !

متاسفانه این مورد برمیگرده به انگیزه تلافی جویانه و کورکورانه و کودکانه و کمبود اطلاعات شما .

وقتی شما اقدام به دانلود از یک لینک میکنید عوامل زیر موثر هست :

1.کارت شبکه شما .
    2.لینک موجود .
    3.هارد دیسک شما و هدف .

شما ممکنه دارای پورت 10 اختصاصی باشید اما دانلود شما روی 1 گیگابیت هم نباشه . دلیل این هست که ممکنه:
    1. هارد شما قادر به نوشتن اطلاعات نباشه و در این صورت به علت پرشدن بافر کارت شبکه ، سرعت تبادل به سبب از دست نرفتن اطلاعات کم میشه و یا اینکه هدف به علت درخواست های زیاد نتونه هارد رو به صورت اختصاصی به درخواست شما بده و سرعت خواندن نوشتن کمتر از مقدار واقعی بشه .
    2.پورت هدف 1 گیگابیت باشه ، در این صورت بطبع سرعت دریافت 1 خواهد بود و بدیهی هستش .

اما در مورد رید :

وقتی شما رید 1 استفاده میکنید و یا 5 و ... ، به دلیل اینکه اطلاعات در چند هارد دیسک نوشته میشه ، میتونه با سرعت بیشتری عمل خواندن نوشتن انجام بشه و به دلیل اینکه کارت شبکه و پورت هم قادر به دریافت هستش ، پس اطلاعات با سرعت بیشتری دریافت و ارسال میشه .

فکر میکنم توضیحات برای دوستان کافی و روشن باشه .

اما چیزی که موجب تاسف هست اینکه همکاران واقعاً طوری برخورد کنند که دور از شان ایشان بوده .

امیدوارم موفق باشید !

تشکر از وقت انجمن .

اوکی به فرض حرف شما درست باشه خوب؟

به گفته خود صاحب سرور این سرور 4 تا هارد داره که رید 10 شده خوب

به نظر شما رید 10 سرعت نوشتنش 120 مگ بر ثانیه هستش دیگه نه؟ 4 تا 7200 ؟

من فقط میخوام که اینو تایید کنید

دوست عزیز کارت شبکه و پورت باید تو یک رنج باشه

شما کارت شبکه 10 بنداز رو سیستمت وقتی پورتد 2 مگ هستش به نظر شما مفید هستش؟

فاصله خیلی زیاد هستش

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    325
    تشکر تشکر شده 
    436
    تشکر شده در
    296 پست

سلام .

به نظر شما رید 10 سرعت نوشتنش 120 مگ بر ثانیه هستش دیگه نه؟ 4 تا 7200 ؟
    ببینید ، اینکه بخواید بنده اینجا یک عدد به شما بدهم و ... اصلاً منطقی نیست .

سرعت خواندن نوشتن به خیلی عوامل بستگی داره ، فرضاً :

1.چگالی فضائی .
    2.الگوریتم جستجو .
    3.الگوریتم کشینگ .
    4.نوع سیستم عامل .
    5.سایز صفحه هارد ، 2.5" یا 3.5" ...
    6.اینترفیس درایو
    7.نوع دیتا

خب . برای مثال :
    یک هارد 7200 دور بر دقیقه موثر تر از 5200RPM هست .
    یک هارد 3.5" میتونه موثر تر از 2.5" باشه .
    کشینگ در هارد دیسک میتونه خیلی موثر باشه .همچنین عملیات بافرینگ ...

یک هارد 7200 دور بر دقیقه ممکنه دارای سرعت 3G/s و یا 6G/s باشه . ( حدود 300MBps و 600MBps ) .

کابهای ارتباطی در Raid Controller بسیار موثر هست که SAS و یا SATA باشه و ...

تکنولوژی هارد بسته به SATA ، 1 یا 2 یا 3 یا SAS میتونه بسیار موثر باشه .

پس اگر ما یه تقریب خوب حساب کنیم شاید هارد دیسک ایشون تا 12G/s هم توانیایی خواندن نوشتن داشته باشند !

اما !

چیزی که بدیهی هستش این هست که حتی اگر هارد هم 10 گیگابیت رو نتونه بکشه ، به خاطر ضریب شیرینگ در VPS ها ، اگر تعداد VPS ها بالا بره ، کیفیت پورت حفظ میشه و جا داره برای انتقال ، تا بخوایم همین رو با شرایط 1Gbps مقایسه کنیم .
    همچنین اینکه ایشون میتونند در اینده اقدام به افزایش هارد دیسک کنند که بتونند در عمل و مجموعاً به همون سرعت 10Gbps که بسته به شیرینگ شاید بتونند استفاده کنند برسند .

فکر نکنم اینجا مناسب برای ادامه این بحث باشه . شاید مناسب تر این باشه در تاپیکی مجزا این موضوع به بحث کشیده بشه .

تشکر .
    ویرایش توسط milade : November 23rd, 2012 در ساعت 17:44

تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    385
    تشکر شده در
    309 پست

عزیزان هدف ایشون مشخص و 100% باهاشون برخورد میشه و تنها کسی که این وسط ضرر میکنه خود ایشون هست
    2 بار تذکر دادم قبول نکردن بر خلاف میل باطنی گزارش دادم
    ایشون سواد کافی برای اداره یک سرور رو ندارند که سرور E3-1220 Xlhost رو پورت 1 گیگ معرفی می کنند همینطور با یک ابر سرور مقایسه می کنند
    هدف ایشون چیز دیگری است نیازی نیست خودتون رو خسته کنید و بهشون پاسخ بدید

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

تاپیک این اقا رو به گند کشیدید انقدر حرف زدید بحص هاتون رو ببرید یک جای دیگه زشته برای شما که اینطور افتادید به جون هم دیگه.
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

14. تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید

عضو انجمن AlmaHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MizbanVps نمایش پست ها

دوست من اولا هارد های سرور دو تا ساتا 7200 هستش که با رید این سرعت حدودا دو برابر میشه

این اصلا منطقی نیستش که سرعت خواندن و نشوتنش بیشتر از 120 مگ در ثانیه نشه

حرف شما کاملا رد میشه

این دوست عزیز خودش شروع کردش اومد تو تاپیک بنده اظهار نظر کردش و تاپیک منو به تشنج کشید و باعث شد فروش بنده دو روز از بین بره

به ایشون هم گفتم چیزی که عوض داره گله نداره

اومد گفت پورت امریکای شما 100 هستش چرا دروغ میگی

اگر 100 بودش من الان 100 تا مشتری امریکا دارم یکیشون میمود اعتراض کنه یا نه؟

پس وقتی تو جریان ما نیستش نباید اصلا اظهار نظر کنه راجب تاپیکم

نباید هم ناراحت بشه چون وقتی کشی حرفی میزنه باید جنبه داشته باشه

در ضمن او وی اچ هم تازه پورت هاشو مثل انگلیس کرده وگرنه همه دنیا میدوندد تو اروپا رو دست این دیتاسنتر هیچ کسی وجود نداره اون موقعه ای که همه دیتاسنتر ها 100 مگ پورتشون بود او وی اچ پورت 10 گیگ ارائه میداد ما حداقل 8 ساله کارمون این هستش

من حرفم اینکه وقتی از کسی ایراد میگیره این دوسته مون باید بدونه خیلی راحت میشه از خودش ایراد گرفت

دوست ندارم دیگه این موضوع رو کش بدم اما مقصر اصلی خودش بوده
    سلام
    این تجربه بیش از دویست کاربری هست که از raidH200 و H700 استفاده کردند و در این مورد در خیلی از پست ها صحبت شده
    از بابت کار متقابل شما هم که میفرمایید ایشان این کار را کردند و شما برای جبران این کار را کردید ، آیا به نظر شما عمل حرفه ای است ؟
    من جانب داری از کسی نمیکنم اما فکر نمیکنم این توجیه خوبی باشد
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

16. تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)