نقل قول نوشته اصلی توسط saman6709 نمایش پست ها
نه بابا مثل اين كه قضيه خيلي جديه
الان زنگ ميزنم به پسر خاله ام بره يك سرگوشي آب بده اگر واقعي باشه من كه خريدارشم
دمشون گرم بابا چي جدي گرفتن كارو امروزه هر كي كه ميخواهد يك كار دومي يا سومي داشته باشه هاستيگ ميزنه حالا اينها ....

اين يارو محسن پرهيخته پور چيكاريه سرش به تنش مي ارزه ؟؟
ايشان استاد تمام رشته it و بازاريابي هستند
البته الفاظي كه شما به كار برديد اصلا شايسته ايشان نيست

---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط eh3an نمایش پست ها
چون ما هم انسانیم و مشغله کاری و زندگی داریم و اینکه پشتیبانی real time یا همون زمان واقعی خودمون باشه که دیگه کار هاستینگ های دیگه رو تعطیل کردید . چون مشتری قبل از هاست پشتیبانی نیاز داره .
پس امیدوارم موفق باشید .
موافقم ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط sparksun نمایش پست ها
شاید هم متوجه نیستید شاید هم هستید ولی من می گم اون چیزی که متوجه شدم

ابزار موفقیت در هر کاری یکیش توجه گرفتن هست
بعضی وقتا توجه می تونه خوب باشه و بد ، هر دو یک امتیاز رو در شرایط مختلف می تونه برای حدف شخص داشته باشه
-------------------------------------
شما از حد مجازی که باید توجه می گرفتید گذشتید و سعی بر بازی دادن افراد دارید با روند انتخاب و تغییر دادن
روز اول وقتی من اون نوشته رو خوندم هیچ حسی نسبت به نوع حدف شما نداشتم ، چون می گفتم هر کاری یک دلیلی داره و این شخص هم در قبال این کار حتما دلیلی داره
ولی الان متوجه شدم شما دارید روند بازی و انتخاب و نوع برخورد رو بنوعی هدایت می کنید تا این داستان ادامه داشته باشه
--------------------------------
دلیل این هم که می گم چرا این روند ادامه وار خوب نیست ، پایین امدن ارزش کاری هست و کسی که بخواد همچین سرویسی رو استفاده بکنه هم خیلی حقیر میشه و هم در کل با توجه به گفته اولم ممکنه این روند تنها یک توجه گرفتن باشد و هیچ گونه حالت حقیقی نداشته باشد
-------------------------------
من در کل ادم منطق گرایی هستم و امید وارم با صحبت من شما ناراحت نشده باشید و بروند خودتون ادامه بدید

مورد رو زیاد باز نکردم تا احساسی برخورد نشه

متاسفانه باز هم نفهميدم
من چه كساني را بازي دادم ؟ من از ديشب در تلاش بودم و موفق شدم در مشهد تهران و تبريز و همدان دوستاني و همكاراني براي مشاركت در اين طرح پيدا كنم تا به جاي 40 نفر از 200 نفر ميزباني كنم .
كه موفق هم شدم
اگر جايي مشكل داره بگوييد در خدمتم