-
December 28th, 2009, 13:42
ویرایش توسط alibaba : December 29th, 2009 در ساعت 18:52
دلیل: اضافه كردن نكات
-
تعداد تشکر ها ازalibaba به دلیل پست مفید
afrateam, ahmad19, Arash.Ajdary, ashiyane, baghebahar, behnam7436, behzad_20052006, Faraz4u, GOD, jumong4, kaveh_3000, Lexus, lovee20002002, majofempire, mansour207, mehdi_p, meisam317, nimapendar, rasool661, tanha123, tbhacims, thanker, tizhost, لرد, مجید
-
December 28th, 2009 13:42
# ADS
-
December 29th, 2009, 12:56
پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه
من كه بليت مشهد را گرفتم فردا صبح ميرم
-
-
December 29th, 2009, 12:57

نوشته اصلی توسط
آقا ناصر
من كه بليت مشهد را گرفتم فردا صبح ميرم
آي چه خنده بازاري بشه
-
-
December 29th, 2009, 13:01
عضو انجمن
سلام
آقا جان خودت این کار رو نکن.بازار هاستینگ ایران به اندازه کافی خراب هست.می ترسم از فردا بقال سر کوچه ما هم با vps های شما هاستینگ راه بندازه.
بهتره به فکر یه offer خوب باشی واسه مشتری هات.
یه نصیحت : برای دادن vps رایگان از openvz استفاده نکن.
-
-
سلام !
جناب علی بابا Alibaba ! من که گفتم استنباط شخصی و دوست ندارم به شما بر بخوره !
اگر شما واقعاً اینکار رو انجام بدید مطمئن باشید ظرف یک سال بهترین هاستینگ ایران خواهید شد . بنده هم در شخصیت والا و خیر بودن کار شما هیچ نوع جسارتی نکردم ! اما متاسفانه اینطور بزرگ شدیم که به همه چی مشکوک باشیم چون کسی جز خانواده خیر آدمی رو نمیخواد بطور کامل ! حالا شما اگر انجام بدید منفعت دو طرفه داره اما باز یک استثنا میشید ! یکی از بزرگترین هاستینگ ایران . !
به طرح و ایده شما احترام میذارم . چرا که هم فکر بزرگی بود که در فکر هر کسی نمیگنجید و هم باعث رقابت سالمتر شدید و هم اینکه برای تبلیغ بهترین گزینه بود و ...
اگر قرار باشه به طرح شما از 20 نمره . نمره بدم من میدم 21 پس اشتباه متوجه نشید ! واقعاً فکر بزرگ و جالبی بود به شرطی که پیاده سازی شه . چون ما هم انسانیم و مشغله کاری و زندگی داریم و اینکه پشتیبانی Real Time یا همون زمان واقعی خودمون باشه که دیگه کار هاستینگ های دیگه رو تعطیل کردید . چون مشتری قبل از هاست پشتیبانی نیاز داره .
پس امیدوارم موفق باشید .
nswir این استنباط من بود که گویا دوستمون ردش کردن و بطور حتم استنباط من اشتباه بود ! حالا نمیدونم ! اما باید دونست حتی اگر یک دیوانه به شما بگه تو غذاتون سم ریختن باز باید شک کرد شاید درست باشه ! منم اونم دیوانه هستم !
-
-
عضو انجمن
شاید هم متوجه نیستید شاید هم هستید ولی من می گم اون چیزی که متوجه شدم
ابزار موفقیت در هر کاری یکیش توجه گرفتن هست
بعضی وقتا توجه می تونه خوب باشه و بد ، هر دو یک امتیاز رو در شرایط مختلف می تونه برای حدف شخص داشته باشه
-------------------------------------
شما از حد مجازی که باید توجه می گرفتید گذشتید و سعی بر بازی دادن افراد دارید با روند انتخاب و تغییر دادن
روز اول وقتی من اون نوشته رو خوندم هیچ حسی نسبت به نوع حدف شما نداشتم ، چون می گفتم هر کاری یک دلیلی داره و این شخص هم در قبال این کار حتما دلیلی داره
ولی الان متوجه شدم شما دارید روند بازی و انتخاب و نوع برخورد رو بنوعی هدایت می کنید تا این داستان ادامه داشته باشه
--------------------------------
دلیل این هم که می گم چرا این روند ادامه وار خوب نیست ، پایین امدن ارزش کاری هست و کسی که بخواد همچین سرویسی رو استفاده بکنه هم خیلی حقیر میشه و هم در کل با توجه به گفته اولم ممکنه این روند تنها یک توجه گرفتن باشد و هیچ گونه حالت حقیقی نداشته باشد
-------------------------------
من در کل ادم منطق گرایی هستم و امید وارم با صحبت من شما ناراحت نشده باشید و بروند خودتون ادامه بدید
مورد رو زیاد باز نکردم تا احساسی برخورد نشه
ویرایش توسط mr.bahram : December 29th, 2009 در ساعت 13:18
-
-
December 29th, 2009, 13:08

نوشته اصلی توسط
saman6709
نه بابا مثل اين كه قضيه خيلي جديه
الان زنگ ميزنم به پسر خاله ام

بره يك سرگوشي آب بده اگر واقعي باشه من كه خريدارشم
دمشون گرم بابا چي جدي گرفتن كارو امروزه هر كي كه ميخواهد يك كار دومي يا سومي داشته باشه هاستيگ ميزنه حالا اينها ....
اين يارو محسن پرهيخته پور چيكاريه سرش به تنش مي ارزه ؟؟
ايشان استاد تمام رشته it و بازاريابي هستند
البته الفاظي كه شما به كار برديد اصلا شايسته ايشان نيست
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

نوشته اصلی توسط
eh3an
چون ما هم انسانیم و مشغله کاری و زندگی داریم و اینکه پشتیبانی real time یا همون زمان واقعی خودمون باشه که دیگه کار هاستینگ های دیگه رو تعطیل کردید . چون مشتری قبل از هاست پشتیبانی نیاز داره .
پس امیدوارم موفق باشید .
موافقم ممنون

نوشته اصلی توسط
sparksun
شاید هم متوجه نیستید شاید هم هستید ولی من می گم اون چیزی که متوجه شدم
ابزار موفقیت در هر کاری یکیش توجه گرفتن هست
بعضی وقتا توجه می تونه خوب باشه و بد ، هر دو یک امتیاز رو در شرایط مختلف می تونه برای حدف شخص داشته باشه
-------------------------------------
شما از حد مجازی که باید توجه می گرفتید گذشتید و سعی بر بازی دادن افراد دارید با روند انتخاب و تغییر دادن
روز اول وقتی من اون نوشته رو خوندم هیچ حسی نسبت به نوع حدف شما نداشتم ، چون می گفتم هر کاری یک دلیلی داره و این شخص هم در قبال این کار حتما دلیلی داره
ولی الان متوجه شدم شما دارید روند بازی و انتخاب و نوع برخورد رو بنوعی هدایت می کنید تا این داستان ادامه داشته باشه
--------------------------------
دلیل این هم که می گم چرا این روند ادامه وار خوب نیست ، پایین امدن ارزش کاری هست و کسی که بخواد همچین سرویسی رو استفاده بکنه هم خیلی حقیر میشه و هم در کل با توجه به گفته اولم ممکنه این روند تنها یک توجه گرفتن باشد و هیچ گونه حالت حقیقی نداشته باشد
-------------------------------
من در کل ادم منطق گرایی هستم و امید وارم با صحبت من شما ناراحت نشده باشید و بروند خودتون ادامه بدید
مورد رو زیاد باز نکردم تا احساسی برخورد نشه
متاسفانه باز هم نفهميدم
من چه كساني را بازي دادم ؟ من از ديشب در تلاش بودم و موفق شدم در مشهد تهران و تبريز و همدان دوستاني و همكاراني براي مشاركت در اين طرح پيدا كنم تا به جاي 40 نفر از 200 نفر ميزباني كنم .
كه موفق هم شدم
اگر جايي مشكل داره بگوييد در خدمتم
شركت نسيم با مديريت و پشتيباني متفاوت در خدمت شماست
-
-
December 29th, 2009, 13:10

نوشته اصلی توسط
saman6709
نه بابا مثل اين كه قضيه خيلي جديه
الان زنگ ميزنم به پسر خاله ام

بره يك سرگوشي آب بده اگر واقعي باشه من كه خريدارشم
دمشون گرم بابا چي جدي گرفتن كارو امروزه هر كي كه ميخواهد يك كار دومي يا سومي داشته باشه هاستيگ ميزنه حالا اينها ....
اين يارو محسن پرهيخته پور چيكاريه سرش به تنش مي ارزه ؟؟
دوستان بعد از ظهر معلوم ميشه . پسر خالم گفت اين كار را انجام ميده . خبرش را به همه ميدم
-
-
December 29th, 2009, 13:18
عضو انجمن
فکر کنم تا چند سال اینده هم بخوام توضیح بدم شما مفهوم صحبت های من رو درک نمی کنید و یا شاید هم درک می کنید و این هم در روند بازی قرار دادید که یک مسئله رو کش و قوس بدید
صحبتی در این خصوص ندارم ، حرفای که باید می زدم رو گفتم و قضاوت و میگذارم بر خود خواننده
-
-
December 29th, 2009, 13:23
عضو انجمن
سلام دوست عزيز آيا از اين 200 تا يكي هم نصيب ما ميشه
-
-
December 29th, 2009, 13:46
دوستان لطفا كسي به محل شركت نيايد از صبح تا الان 4 نفر آمده اند و كلي وقت منشي شركت را گرفته اند كه آمده ايم شركتتان را ببينيم!!!!!! حتي چهار چوب ادب را هم رعايت نكرده اند .
همان طور كه گفتم از 15 دي به بعد vps ها عرضه ميشه پس ديگه اينقدر پيام خصوصي نفرستيد
ممنون
ویرایش توسط alibaba : December 29th, 2009 در ساعت 14:07
شركت نسيم با مديريت و پشتيباني متفاوت در خدمت شماست
-