نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: وی آی پی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : وی آی پی

نقل قول نوشته اصلی توسط SonyC4 نمایش پست ها
    برای پرداختش که با یه پلاگین و زرین پال راحت درست میشه...
    منظورم فایل سرورشون هست.
    مثل همین لینک که دوستمون گذاشته....اگه بخواین دانلودش کنین،باید یوزر و پسورد بزنین...یا توی IDM ست کنید که نیاز به هر دفعه وارد کردنش نباشه.هر کاربری که vip خریده هم یوزر و پسورد مخصوص به خودشو داره.
    من خودم دارم یه همچین سیستمی راه اندازی می کنم الان....روی VPS ویندوز که با FileZilla Server میشه یوزر و پسورد درست کرد برای هر کاربر و از اون طریق می تونن دانلود کنن.روی لینوکس هم فکر کنم با Vsftpd یا Ftp Server های دیگه بشه اینکارو کرد...فعلا هنوز دارم سرچ می کنم...

دوست عزیز در پست های قبلی در همین تاپیک توضیح دادم . اولا که منظور بنده استفاده از یک سیستم حرفه ای بود . ممکن هستش که نیاز شما با همان فایل زیلا برطرف شود . دوما استفاده از برنامه های اف تی پی برای دانلود بر روی پروتکل Ftp://Sitename.com می باشد و نه پروتکل http://sitename.com .سوما این روش نیازمند آموزشب کاربران می باشند و از همه مهم تر در این روش باید همه ی کارهارا به صورت دستی انجام دهید و هیچ امکاناتی وجود ندارد . محدود کردن کانکشن ها ، استفاده از وب سرور ، فروش انلاین و اتوماتیک اکانت ، حذف اکانت و حتی ایجاد اکانت مدت دار امکان پذیر نیست! تنها یک برنامه Ftp برای ایجاد اکانت مدت دار وجود دار که بازهم آستفاده از ان برنامه در صورتی که مشتریان زیادی داشته باشید بسیار دردسر دارد ......

در کل شما دو راه دارید

1- استفاده از همین روش مبتدی و دستی برنامه های FTP
    2- استفاده از یک برنامه نویس برای نوشت برنامه و ست کردن آن با درگاه ، وب سرور و اسکریپت سایت شما......و انجام این کار به صورت کاملا اتوماتیک

2. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)