-
November 21st, 2012, 22:32
مدیر ارشد
مشکل لایسنس در Vcenter
سلام
بعد از اضافه کردن دیتاسنتر و یک هاست در وی سنتر به لایسنس Esxi 5 ایراد می گیرد. مشکل به این شکل هستش که تا کنون مجازی ساز موجود در سرور از نظر لایسنس مشکلی نداشت و ندارد و با کد های موجود در همین فروم نیز فعال می شود . اما بعد از ادد کردن سرور در وی سنتر لایسنس آن غیر فعال می شود و تنها 2 روز اجازه ی استفاده می دهد . حال اگر esxi را از vcenter حذف کنم و مجددا کد لایسنس را وارد کنم مجازی ساز فعال می شود اما اگر در وی سنتر ادد کنم سرور را مجددا لایسنس غیر فعال می شود و در vcenter نیز با سریال های موجود و همان سریال قبلی فعال نمی شود
تا کنون این مشکل را داشته است؟
لطفا راهنمای بفرمائید
-
-
November 21st, 2012 22:32
# ADS
-
November 22nd, 2012, 00:25
مدیر ارشد
پاسخ : مشکل لایسنس در Vcenter
-
-
November 22nd, 2012, 01:35
عضو دائم
مایل بودین مشخصات وی سنتر و مشحصات سرور را بفرستید تا ادد کنم کامل بهتون تحویل بدم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
November 22nd, 2012, 07:25
عضو انجمن
درود
موقع ادد کردن هاست سریال سرور را صحیح انتخواب میکنید ؟
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
November 22nd, 2012, 09:36

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
درود
ما هم چنین مشکلی داریم . سریال را نیز درست وارد میکنیم
-
-
November 22nd, 2012, 10:30
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
درود
بله ببینید اگر ارتباط vcenter و esxi قطع باشد سریال در esxi به خوبی و به صورت نامحدود فعال می شود . اما در صورت ادد کردن در vcenter سریال حذف می شود و امکان استفاده از همان سریال و حتی سریال های نامحدود دیگر موجود در نت وجود ندارد !
نکته : vcenter خودش با سرال رجیستر شده و مشکلی ندارد . تنها به سریال هاست های ادد شده ایراد می گیرد
-
-
November 22nd, 2012, 12:19
مدیر ارشد
-
-
November 22nd, 2012, 13:05
عضو انجمن
بعد از ادد کردن در Vcenter دوباره سریال زدید ببینید قبول میکند یا خیر؟
سریالی که برای Vcenter استفاده کردید محدودیت نداشت ؟
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
November 22nd, 2012, 13:14
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
بعد از ادد کردن در Vcenter دوباره سریال زدید ببینید قبول میکند یا خیر؟
سریالی که برای Vcenter استفاده کردید محدودیت نداشت ؟
بعد از ادد کردن در Vcenter وقتی همان سریال ها نامحدود موجود در نت ادد می کنیم قبول نمی کند . برای ادد کردن سریال هم از طریق Vcenter و هم Esxi تست شده است .
گمان نمی کنم . چون هیچ اروری در مورد سریال Vcenter وجود ندارد
-
-
November 22nd, 2012, 15:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
parsvps
ما هم چنین مشکلی داریم . سریال را نیز درست وارد میکنیم

نوشته اصلی توسط
Raminn
بعد از ادد کردن در Vcenter وقتی همان سریال ها نامحدود موجود در نت ادد می کنیم قبول نمی کند . برای ادد کردن سریال هم از طریق Vcenter و هم Esxi تست شده است .
گمان نمی کنم . چون هیچ اروری در مورد سریال Vcenter وجود ندارد
مشخصات ویسنتر و سرورموردنظرکه میخواهید ادد بشه بفرستد تا براتون انجام بدم بدرستی اگر مایل بودین
دوستان دیگرهم همچین موردی داشتن براشون انجام دادم بصورت مجانی
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-