-
November 21st, 2012, 18:48
عضو جدید
درخواست هاست دانلود کم حجم 1 گیگ
سلام من یک هاست دانلود میخوام چون حرفه ای نمیخوام 1 گیگ برام کافیه . اکثرا 10 گیگ ارائه میدن . آیا کسی هاستی سراغ داره که این ویژگی ها رو داشته باشه .1 گیگ باشه و پهنای باند نامحدود وقابلیت ارتقا رو داشته باشه که در آینده ارتقاش بدم .حداقل یک دیتابیس داشته باشه که راحت بتونم فایلامو توش بریزم و لینکشو نو بردارم . اگرم امکانش هست اسکریپتی رو معرفی کنید که بدون دیتابیس من بتونم روش نصب کنم و فیالامو روش بریزم و لینکشو بردارم.
-
-
November 21st, 2012 18:48
# ADS
-
November 21st, 2012, 18:58
پاسخ : درخواست هاست دانلود کم حجم 1 گیگ

نوشته اصلی توسط
fafa12
سلام من یک هاست دانلود میخوام چون حرفه ای نمیخوام 1 گیگ برام کافیه . اکثرا 10 گیگ ارائه میدن . آیا کسی هاستی سراغ داره که این ویژگی ها رو داشته باشه .1 گیگ باشه و پهنای باند نامحدود وقابلیت ارتقا رو داشته باشه که در آینده ارتقاش بدم .حداقل یک دیتابیس داشته باشه که راحت بتونم فایلامو توش بریزم و لینکشو نو بردارم . اگرم امکانش هست اسکریپتی رو معرفی کنید که بدون دیتابیس من بتونم روش نصب کنم و فیالامو روش بریزم و لینکشو بردارم.
ما در خدمتیم برای خرید عضو شوید با تشکر
10host - ناحیه کاربری
-
تعداد تشکر ها از habiballahafg به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2012, 19:16
عضو انجمن
با سلام و عرض ادب؛
خوشحال خواهیم شد تا در خدمت شما باشیم...
شرکت انفورماتیک پاسارگاد
-
-
November 21st, 2012, 19:42
عضو جدید
ممنون .اما من هاست دانلود میخوام نه هاست وب . آیا روی هاست های وب شما دوستان مگه میشه هاست دانلود فایل استفاده کرد.من سایت دارم برای هاست جدید برای دانلود میخوام . منتاها یک گیگ
-
-
November 21st, 2012, 19:48
-
تعداد تشکر ها از paypal به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2012, 20:00
عضو انجمن
با سلام
با سرویس های ابری لینوکس از انگلستان در خدمتیم با آپتایم 100 درصد
مشاهده لیست سرور ها با پینگ یک دقیقه ای از پینگدوم:
www.parsdrive.ir/status.php
مشاهده سرویس های لینوکس:
www.parsdrive.ir/linux.php
در مورد کیفیت سرویس ها و پشتیبانی بد نیست نظر مشتریان رو بدونید (مشاهده لیست مشتریان):
www.parsdrive.ir/customers.php
اسکریپت آپلود فایل به رایگان برای شما نصب میشه تا با آپلود فایل لینک مستقیم رو دریافت بفرمایید.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از parsdrive به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2012, 20:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
fafa12
با سلام
فضا : 10 گیگابایت - پهنای باند : نامحدود
Control Panel : Direct Admin | Transfer : Yes | Backup : No | Port : 1 Gbit | بقیه امکانات : نامحدود
سبد خرید - هزارنویس
با ما، رایگان مشورت نمایید.
ماهانه 15 هزار تومان
- این محصول شامل مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به خریدار نمی گردد و در فاکتور صفر ریال در نظر گرفته شود.
- در صورت نارضایتی مشتری از کیفیت خدمات میزبانی فایل محدود و نامحدود، عودت وجه تا 3 روز امکان اعتبار دارد.
- کنترل پنل تمامی سرویس های میزبانی فایل (هاست دانلود) آخرین نسخه " Directadmin " می باشد.
- در تمامی سرویس های بالا استفاده از " Database و Email " غیر ممکن است و پشتیبانی نمی گردد اما تمام امکانات دیگر ممکن و قابل پشتیبانی است.
- به دلیل حجم بالای اطلاعات امکان تهیه بکاپ توسط هزارنویس، ممکن نیست و این امر بر عهده مشتری می باشد.
- با توجه به مواردی که نیاز به فعال بودن دیتابیس روی این سرویس ها می گردد، شما می توانید با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هماهنگ نمایید.
- چنانچه نیاز به پشتیبانی دارید می توانید با واحد پشتیبانی پرتال کاربران به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی تماس بگیرید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید