-
November 21st, 2012, 14:46
عضو جدید
سئوال در مورد هاست پیشنهادی
سلام خسته نباشید من میخواهم یک هاست لینوکسی تهیه کنم نامحدود و میخواهم 5 تا انجمن علمی نصب کنم و فعالیت انجمن ها نیز بالاست میخواستم ببینم
1-از چه هاستی استفاده کنم ؟یعنی از هاست اشتراکی تهیه کنم ؟یا سرور مجازی بگیرم؟یا سرور اختصاصی؟
عذر میخواهم اطلاعاتم در مورد هاستینگ ها پایینه ؟
ممنون میشوم راهنمایی نمایید .
-
-
November 21st, 2012 14:46
# ADS
-
November 21st, 2012, 15:05
پاسخ : سئوال در مورد هاست پیشنهادی

نوشته اصلی توسط
fidoman
سلام خسته نباشید من میخواهم یک هاست لینوکسی تهیه کنم نامحدود و میخواهم 5 تا انجمن علمی نصب کنم و فعالیت انجمن ها نیز بالاست میخواستم ببینم
1-از چه هاستی استفاده کنم ؟یعنی از هاست اشتراکی تهیه کنم ؟یا سرور مجازی بگیرم؟یا سرور اختصاصی؟
بستگی به بازدید روزانه داره میشه میزان بازدید را بگید والی برای سایت های که بازدید های چند هزاری ندارند شما میتونید از هاست اشتراکی استفاده کنید
-
-
November 21st, 2012, 15:26
هاست اشتراکی خوبه ولی باید همیشه بک اپ کنید که خدایی ناکرده مشکلی پیش نیاد
اما اگر سرور داشته باشید میتونید همه چیز را کنترل کنید
اما آیا شما علم اداره کردن سرور را دارید ؟؟؟؟
اگر انجمنهای شما خیلی سوددهی بالایی دارند میتوانید سرور مجازی+سی پنل بگیرید که ماهانه حدودا 42دلار میشه
-
-
November 21st, 2012, 16:27
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
fidoman
هاست هایی که با اصطلاح نامحدود هستند در حقیقت به نوعی ... هستند، شما خودتون کمی فکر کنید می بینید که چیزی در دنیا با اسم نامحدود نداریم، هر چیزی سقفی داره و قاعدتا هزینه خودش رو که در بازار هاستینگ اسم نامحدود یک مقدار گول زننده هست.
به نظر من بهتر هست برای شروع، برای هر 5 انجمن هاست جدا بگیرید با گذشت زمان و بالا رفتن تجربتون وارد بحث سرور مجازی بشید و کم کم هر 5 سایت رو روی آن بالا بیاورید، البته نیاز نیست شما آگاهی تخصصی داشته باشید چرا که وظیفه پشتیبانی شرکتی که ازش خریداری میکنید هست.
منظورم نسبت به آگاهی، آگاهی در مورد اطلاعات گوناگون این موارد هست، موفق باشید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2012, 16:34
عضو انجمن
با سلام به شما دوست ارجمند؛
پیشنهاد میکنیم چون در ابتدای راه هستید, برای خود ریسلر تهیه کنید, بخصوص در سرورهای لینوکس ایران که هم سرعت بالایی دارند و هم بصورت وارز میباشند
-
تعداد تشکر ها از winsent به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2012, 17:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
winsent
با سلام به شما دوست ارجمند؛
پیشنهاد میکنیم چون در ابتدای راه هستید, برای خود ریسلر تهیه کنید, بخصوص در سرورهای لینوکس ایران که هم سرعت بالایی دارند و هم بصورت وارز میباشند
سلام عذر میخواهم منطورتان از ریسلر همان نمایندگی هاست هست یا یک چیز دیگر؟
-
-
November 21st, 2012, 17:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
fidoman
در مورد صحبت هایم نفرات داخل انجمن بیشتر از 1000 نفر نیستند وبه صورت اختصاصی میباشد و عمومی نیست .
در این باره اگر راهنمایی نمایید ممنون میشوم. یعنی کلا 5000 نفر میشوند به نظرتان یه هاست اشتراکی پاسخ گوی کار بنده میباشد
دوستان عزیز پیشنهاد بدهید برای یک هاست بدون قطعی و با امنیت بالا
ویرایش توسط fidoman : November 21st, 2012 در ساعت 17:29
-
-
November 21st, 2012, 17:40
عضو انجمن
باید خودت ۲ ۲ تا ۴ تا کنی / خوب اگه سرور مجازی بگیری امنیت و کیفیت کارت افزایش پیدا میکنه.
-
-
November 21st, 2012, 17:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fidoman
در مورد صحبت هایم نفرات داخل انجمن بیشتر از 1000 نفر نیستند وبه صورت اختصاصی میباشد و عمومی نیست .
در این باره اگر راهنمایی نمایید ممنون میشوم. یعنی کلا 5000 نفر میشوند به نظرتان یه هاست اشتراکی پاسخ گوی کار بنده میباشد
دوستان عزیز پیشنهاد بدهید برای یک هاست بدون قطعی و با امنیت بالا
بله دوست عزیز جواب میده
-
-
November 21st, 2012, 17:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fidoman
سلام عذر میخواهم منطورتان از ریسلر همان نمایندگی هاست هست یا یک چیز دیگر؟
بله دوست عزیز؛
منظور ما نمایندگی هاست (ریسلر) هستش
شما به وسیله نمایندگی به صورت کامل میتونید به وب سایت های خود دسترسی داشته و کنترل کاملی بر روی آن ها داشته باشید
شرکت انفورماتیک پاسارگاد افتخار میکند بتواند در خدمت شما بوده و به شما خدماتی با کیفیت عالی و پشتیبانی مناسب ارائه دهد...
+
همچنین, ما خدمات ارائه شده شرکت را کاملا تضمین کرده و گارانتی بازپرداخت وجه شما در 14 روز تضمین میکند!
اگر 1 دقیقه هاست شما با اختلال روبرو گردید و یا وب سایت (های) شما بارگزاری نشد, ما وجه شما را عودت میدهیم...
+
شرکت انفورماتیک پاسارگاد
ویرایش توسط winsent : November 21st, 2012 در ساعت 17:46
دلیل: افزودن جزئیات
-