-
November 17th, 2012, 15:59
پاسخ : افتتاح حساب Verify شده PayPal به نام شما با هویت خارجی
با سلام
آقای اسکندری هر وقت آنلاین شدید لطفا سریعا به بنده پیام دهید
بنده از دیروز صبح منتظر شما هستم
با تشکر
-
-
November 17th, 2012 15:59
# ADS
-
November 17th, 2012, 20:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pay
چرا این شماره تلفن که دادید روی موبایل من دایورت نیست؟ من زنگ زدم یک نفر گوشی را برداشت. در ضمن فکر نکنم با آن عکسی که دادید در صورت لیمیت شدن بتوان حساب را از لیمیت در آورد. اگر ممکن است قبض آن شماره را برام بفرسید هزینه آن هم حاضرم بدم. اگر این شماره کار نکند که خودمان می توانستیم یک حساب باز کنیم و آن را با یک کردیت کارت 30 هزار تومانی وریفای کنیم. لطفا بررسی کنید .تشکر
دوست گرامی،
متاسفانه هیچ کدام از اپراتور های تلفن همراه در اندونزی امکان دایورت به شماره های خارج از کشور را فراهم نمی آورند. بنده چندین اپراتور را آزمایش کردم؛ به راحتی بر روی شماره های داخلی دایورت میشود ، اما بر روی شماره های خارجی خیر.
لذا شماره تلفن های خریداری شده برای دوستان را بر روی شماره خودم دایورت میکنم و در صورتی که تماسی از پی پال صورت پذیرد ، به آن پاسخگو خواهم بود.
اگر قصد دریافت sms دارید ، با من در تماس باشید تا سیم کارت شما در گوشی قرار دهم و کد ارسال شده از طریق sms را به شما اعلام نمایم.
همچنین پس از ثبت تعدادی سفارش از سوی دوستان ، بنده کلیه سیم کارت ها را یک جا به ایران ارسال میکنم تا هزینه پست آن برای شما نیز معقول و به صرفه باشد.
با سپاس.
-
تعداد تشکر ها از Pink2Pay به دلیل پست مفید
-
November 17th, 2012, 22:38
bale ishun baraye man acc paypal baz kardan va verified kardan.az nazare man morede taed hastan
-
تعداد تشکر ها از mamadfadae به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 22:14
با سلام
با تشکر
-
-
November 21st, 2012, 11:34

نوشته اصلی توسط
zouscript
با سلام
با تشکر
من هنوز منتظرم
-
-
November 21st, 2012, 20:36

نوشته اصلی توسط
zouscript
من هنوز منتظرم
آقا قرار نیست دیگه جواب بدید ؟
-
-
November 21st, 2012, 23:24
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
zouscript
آقا قرار نیست دیگه جواب بدید ؟
چناب آقای نامدار زاده ، من هنوز فرصت نکردم که مدارک درخواستی شما رو اسکن کنم. امیدوارم فردا صبح این کار رو براتون انجام بدم و تا عصر تحویل بدم که کارتون راه بیافته.
-
-
November 22nd, 2012, 01:23
سلام ,
نیاز به حساب پی پال وریفای شده و همچنین درگاه پرداختی مثل 2Checkout که کاربرا بتونن از طریق اکانت پی پالشون پرداخت انجام بدن و به حساب پی پال خودم بیاد ، دارم.
میتونید فراهم کنید؟
هزینه هم اگر میشه اعلام کنید.
(پـیغام خصوصی کنید)
-
-
November 22nd, 2012, 12:08

نوشته اصلی توسط
danitfk
سلام ,
نیاز به حساب پی پال وریفای شده و همچنین درگاه پرداختی مثل 2checkout که کاربرا بتونن از طریق اکانت پی پالشون پرداخت انجام بدن و به حساب پی پال خودم بیاد ، دارم.
میتونید فراهم کنید؟
هزینه هم اگر میشه اعلام کنید.
(پـیغام خصوصی کنید)
با سلام
دوست عزیز درگاه 2co رایگان است و هر کسی میتونه باز کنه کافیه داخل سایتش ثبت نام کنید
اما به هیچ وجه به شما پیشنهاد نمیکنم درگاه 2co بگذارید چون خیلی با پی پال مشکل داره و دارندگان پی پال خیلی اذیت میشن برای پرداخت و گاهی اوقات کلا نمیتوانند انجام دهند
پیشنهاد میکنم درگاه مستقیم از پی پال بگیرید
موفق باشید
-
-
November 22nd, 2012, 12:09

نوشته اصلی توسط
Pink2Pay
چناب آقای نامدار زاده ، من هنوز فرصت نکردم که مدارک درخواستی شما رو اسکن کنم. امیدوارم فردا صبح این کار رو براتون انجام بدم و تا عصر تحویل بدم که کارتون راه بیافته.
بسیار خوب منتظر هستم
-