یک زمانی هست یه سری از افراد میان و برای خراب کردن وجه شخص دیگری این کار رو انجام میدن
من خودم رو مثال می زنم
یه زمانی می امدن و می گفتن من در فایل هایی که در سایت خودم قرار می دم شل قرار می دم و غیره
ولی زمان بعدش مشخص کرد این گونه نبوده و برای خراب کردن سایت ما این صحبت ها و این حرکت ها میشد ، در اخر می دونید چی جالب بود ؟ اتشن که میدادن این افراد همه بنفع سایت من بود و وقتی یک بازدید کننده می امد درون سایت من متوجه میشد این گونه نیست و هستند افرادی که در همین سایت عضو هستند و قبلش در سایت بنده عضو بودن و الان دوستان قدیمی و مورد اعتماد هم هستیم
خیلی از دوستانی که در اینجا هستند یه زمانی هکر بودن یا میشه گفت یه سری خراب کاری های داشتند ، بنظرم دلیل نمیشه که بخوایم گردن بزنیم
در خصوص سایت پی سی ول هم بنده نه ادمینش رو میشناسم و نه تاحالا دیدم ایشون رو و شاید هم جالب باشه براتون که یه سری از استایل های که توسط سایت ما فارسی شده بود و کپی رایت ما خورده را بنام خودشون کرده بودن
این رو گفتنم تا بگم هیچ گونه دفاعی از این شخص و سایت ندارم و تنها دیدگاه خودم رو بیان کردم از یک جهت دیگه
( یه موردی اکبر جان ، وقتی شما میگید بنظر دیگران کاری ندارید ، آیا بهتر نیست عنوان و متن نوشته رو از حالت سوالی در بیارید و تنها خبریش بکنید ؟
پوزش می خوام که نظر دادم ، ولی خب من برای شما نظر ندادم برای دیگر دوستان نظر دادم ، چون می دونم نظر ما کاربرانی که در اینجا پست می دیم نسبت به گفته خودتون واستون مهم نیست !! )