نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: چرا هکر ها و خرابکارهای اینترنتی در ایم فروم فعالیت میکنند

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mr.bahram آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

پیش فرض پاسخ : چرا هکر ها و خرابکارهای اینترنتی در ایم فروم فعالیت میکنند

یک زمانی هست یه سری از افراد میان و برای خراب کردن وجه شخص دیگری این کار رو انجام میدن
    من خودم رو مثال می زنم
    یه زمانی می امدن و می گفتن من در فایل هایی که در سایت خودم قرار می دم شل قرار می دم و غیره
    ولی زمان بعدش مشخص کرد این گونه نبوده و برای خراب کردن سایت ما این صحبت ها و این حرکت ها میشد ، در اخر می دونید چی جالب بود ؟ اتشن که میدادن این افراد همه بنفع سایت من بود و وقتی یک بازدید کننده می امد درون سایت من متوجه میشد این گونه نیست و هستند افرادی که در همین سایت عضو هستند و قبلش در سایت بنده عضو بودن و الان دوستان قدیمی و مورد اعتماد هم هستیم
    خیلی از دوستانی که در اینجا هستند یه زمانی هکر بودن یا میشه گفت یه سری خراب کاری های داشتند ، بنظرم دلیل نمیشه که بخوایم گردن بزنیم

در خصوص سایت پی سی ول هم بنده نه ادمینش رو میشناسم و نه تاحالا دیدم ایشون رو و شاید هم جالب باشه براتون که یه سری از استایل های که توسط سایت ما فارسی شده بود و کپی رایت ما خورده را بنام خودشون کرده بودن

این رو گفتنم تا بگم هیچ گونه دفاعی از این شخص و سایت ندارم و تنها دیدگاه خودم رو بیان کردم از یک جهت دیگه

( یه موردی اکبر جان ، وقتی شما میگید بنظر دیگران کاری ندارید ، آیا بهتر نیست عنوان و متن نوشته رو از حالت سوالی در بیارید و تنها خبریش بکنید ؟
    پوزش می خوام که نظر دادم ، ولی خب من برای شما نظر ندادم برای دیگر دوستان نظر دادم ، چون می دونم نظر ما کاربرانی که در اینجا پست می دیم نسبت به گفته خودتون واستون مهم نیست !! )
    ویرایش توسط mr.bahram : December 29th, 2009 در ساعت 02:31
    [CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
    www.vbskin.ir www.vbteam.ir

http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)