نوشته اصلی توسط RoobinaServer با سلام نمیدونم چند سالتونه شما ولی خب فکر کنم بشه حدس زد. امروز هم با دنده تخریب روبینا سرور ظاهرا بلند شدید از خواب در کل مدیریت اینجا قوانینی قرار داده و راه حل هایی برای افرادی چون شما و بهتر هم هست قوانین را بخوانید و طبق آن عمل کنید و اسپم ندید در انجمن. اگر پستی مشکل داره میتوانید با کلیک کردن بر روی علامت خطر زیر هر پست آن را به مدیریت اعلام کنید. مدیر انجمن نمیتواند +1000 پست بنده را در انجمن جستجو کند تا ببینه کدام پست خاطر شما را اذیت کرده عزیز. موفق باشید - ارادتمند سجادیه یا حق والا.. من راضی.. تو راضی.. خدا راضی .... گ و ر.... ناراضی این نوشتت منو کشته... من بودم اسمم رو عوض میکردم میزاشتم roobi dangerous
فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی
نوشته اصلی توسط delta والا.. من راضی.. تو راضی.. خدا راضی .... گ و ر.... ناراضی این نوشتت منو کشته... من بودم اسمم رو عوض میکردم میزاشتم roobi dangerous خب دلتا جان شکل علامت خطره دیگه چی بگم خب همین رو برعکس کنیم و اون علامت تعجب داخش رو برداریم میشه رعایت حق تقدم (آئین نامه شد) من اسم دیگه ای نمیشناسم براش خب
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir) پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران از سال 1385 تا کنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن