آخه همه هاستینگ ها به ما وعده داده بودند که تا آخر پشتیبانی میکنند ! تا کار و بارشون سکه شد مارو ول کردند و رفتند و یا از ما درخواست پول برای سرور کردند .
هاست ایران که به ما گفته بود ما اسپانسر میشیم و بعد از یه مدت به ما گفت تمام تبلیغ های موجود در صفحه اول متعلق به ماست و ...
شرکت دیان داده پارس { توجه کنید شرکت } به ما گفت اصلاً سایتتون برای ما مشتری نیاورده سرور ما هم نمیکشه پی سی ول را پشتیبانی کنه از لحاظ سخت افزاری و نیروی انسانی در پشتیبانی و دستور فرمودند آقا پول بدید براتون سرور بگیریم در صورتیکه انقدر سرشون شلوغ شده بود که 2 نفر را استخدام کردن جهت پشتیبانی آنلاین ....
خدا وکیلی تنها شرکت های معتبر که قبولشون دارم که حرفشون حرف هست و اطمینان دارم که اطلاعاتم جایی درج نمیکنه اینا هستند :
1 . گروه سایه { prohosting.ir }
2 . شرکت نگاه روشن {parsdev.ir}
ولی متاسفانه سرورهایی که خریداری میشه توسط web host admins سرور هایی هست که فقط رفع نیاز هست !
نه بهترین سرور موجود !
حالا شما بیا سر من داد بکش یا سوتی بگیر !
---------- post added at 12:48 am ---------- previous post was at 12:40 am ----------
عزیز من سایت من p30vel.ir هست . حالا برو الکسا چک کن !
حالا بر گوگل چک کن !
بچه خوب مگه اونا سایت من هست که بخوام ....
یه ذره فنی بحث کن . من از لحاظ بازدید نگفتم از لحاظ سیستم و کد نویسی و همچنین ...
اینا بعد از یه مدت ببین چطور میترکونن ! در ضمن سایت شرکت مزدا هم در حال طراحی و کد نویسی توسط شخص بندست !
نه ..... ! به جای کل کل با من برو به اون مغزت فشار بیار !
انشاءالله بهت vps برسه ! من که نیومدم بگم از من بخر . من که پاچه دوستمون و نگرفتم ... !
من دارم اطلاعاتی میپرسم از ایشون که چه نظریه ای داره ! شاید واسه من هم مفید بود .
حالا برو الکسا چک کن